2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün kazalar hakkında yorum yaptım.. oğluşun küçük kazalarını yazdım ondan sonra çocuğu bi yıkayalım dedik.. her zaman ben suyu hazırlarken babasıda yatağın üzerinde oğlunu soyar oynayarak çok eylenirler ikiside.. oynar oynaşırken bende banyoyu hazırlamaya gittim tam yatak odasının kapısından hadi elin demek içim baktımm bi anda bizimki hareketlendi eşime seslindim korkuyla ama 1 saniyede oldu hepsi bizimki yerde :KK43:( babası kucağına aldı ağlıyo tabi bağıra bağıra bana ver dedim omzuma yasladım konuşuyorum tamam aşkım geçti aşkım filan susmadı biraz emzireyim dedim koluma doğru yatırdım bide ne göreyimm ağzı tamamen kan dolu aklım gitti korktuk hemde nasıll.. eşim kaptı kucağımdan ağzını yüzünü yıkadık biraz şişti buz koyduk ama bütün gece başını bekledim bişey olur diye.. uyudu ama sık sık ağlayarak uyandı yavrumm..
allahtan babası tam düşerken tutar gibi olduda hızını kesti allah korudu yavrumu tepe üstü gitmişti yoksa.. dişleri dudaklarını kesmiş sadece :)
allah korumuş canım ya çok üzüldüm gerçekten geçmiş olsun ciddi bişeyi yokmuş çok şükür

Kizlar dün cok kötü bi olay oldu...
Rüyayla koltukta uzaniyordum ben uykuya dalmisim bi baktim kütt diye bi ses geldi rüya kotlugun ucundan diger tarafa devrilmis bi bagirdim - elim ayagim titredi saatlercee PÖFFF...
hic durmuyor ellerini skistiriyor biryerlere - kafasini vuruyor okadar yanindan ayrilmama ragmen - afedersin lavaboya bile nasil gittigimi bilmiyorum artik PÖFF ...

altunum - özgecim - gülsahim cook gecmis olsun kizlarrr
Aslicim basiniz sagolsun, mekani cennet olsun...
Anil pasa bradimmm masallah sanada :))

Selam arkadaşlar

Bu aralar işyerinde çok yoğunum takip edemiyorum herkes iyidir umarım
öptüm bebişlerimizin gıdılarından

selam tatles nasilsiniz?
gülsahcim okurken o kadar kötü oldum ki anlatamam..
Allah im esini sanve meleginize bagislamis ins bi daha böyle seyler gelmez basiniza
aslicim seninde basin saolsun bitanem

bize gelince arda kaan beyin suan 6 disi oldu 1 tane yolda yarina falan patlar
ama hala emekleme yok
yürümeye egilimli bizimki
koltuk kenarina koyuyorum oradan yürüyo
en kisa zamnda pitir pitir yürür büyük ihtimalle

altunum çok geçmiş olsun içim cız etti vallahi yine allah korumuş demekki nasıl hızlı düşüyormuşki babası hızını kestiği halde bu şekilde sonuçlanmış ya hiç tutamasaydı ya ayyy düşünmek bile istemiyorum canım tekrar onunla geçmiş olsun

şehnazım maşallah ardime koca delikanlıodu artık :)
bizde 2 dişle kaldık bakalım üstler ne zaman gelecek

Rüyayla koltukta uzaniyordum ben uykuya dalmisim bi baktim kütt diye bi ses geldi rüya kotlugun ucundan diger tarafa devrilmis bi bagirdim - elim ayagim titredi saatlercee PÖFFF...
hic durmuyor ellerini skistiriyor biryerlere - kafasini vuruyor okadar yanindan ayrilmama ragmen - afedersin lavaboya bile nasil gittigimi bilmiyorum artik PÖFF ...
çok geçmiş olsun tatlım ya of çok hareketlendi bunlar artık. bu arada ben banyoya ana kucağını koydum duş alırken falan kolaylık oluyor aklında bulunsun :kedi:

altunum - özgecim - gülsahim cook gecmis olsun kizlarrr
Aslicim basiniz sagolsun, mekani cennet olsun...
Anil pasa bradimmm masallah sanada :))
saol tatlım opuyorumnanaktan

Selam arkadaşlar

Bu aralar işyerinde çok yoğunum takip edemiyorum herkes iyidir umarım
öptüm bebişlerimizin gıdılarından
iyiyiz melekcim özledik seni opuyorumnanaktan

selam tatles nasilsiniz?
gülsahcim okurken o kadar kötü oldum ki anlatamam..
Allah im esini sanve meleginize bagislamis ins bi daha böyle seyler gelmez basiniza
aslicim seninde basin saolsun bitanem

bize gelince arda kaan beyin suan 6 disi oldu 1 tane yolda yarina falan patlar
ama hala emekleme yok
yürümeye egilimli bizimki
koltuk kenarina koyuyorum oradan yürüyo
en kisa zamnda pitir pitir yürür büyük ihtimalle
dişleriniz hayırlı olsun canım biz 2. yi patalatana kadar canımız çıktı kaydirigubbakcemile3 boşver emeklemesin yürüsün daha iyi

aman sibelcim dikkat et çok hareketlendiler artık çok geçmiş olsun

altunum çok geçmiş olsun içim cız etti vallahi yine allah korumuş demekki nasıl hızlı düşüyormuşki babası hızını kestiği halde bu şekilde sonuçlanmış ya hiç tutamasaydı ya ayyy düşünmek bile istemiyorum canım tekrar onunla geçmiş olsun[/QUO

teşekkür ederim şimdi iyi çok şükür ama sürekli takip etmek gerekiyor bunları hepsini allah korusun..

gülşahcığım canım, çok sevindim kurtulduğunuza. çok çok geçmiş olsun, gaz kokusundan insan kimselere haber veremiyor farkedemeden bayılıyor diye duymuştum.eşin başarmış banyodan çıkmayı .şükür.allah eşini size bağışlamış.bununla geçmiş olsun.

kızlar bizi sdoran var mı bilmiyorum.artık pek uğrayamıyorum.bilgisayar dip odada oranın kaliaförünü açmıyoruz açsamda baksamda cadı yazdırmıyor bişey.bizim kızın hala dişi yok.hala emeklermiyor.çok sevimli oldu ama azdan konuşuyor annesini babasını ayrı seviyor.ben işten gelince çok mutlu oluyor.bende leyla gibiyim.tembel biriydim bebek zor geldi.kendinize iyi bakın.bebişleri öptüm

Sagolun kizlar... Fundacim evet cok haraketli yanindan ayrilmiyorum oysaki pöff...
uyumucam artikk yaaa hep basnda durucammm cok korktum...
Özgecim bende banyo felan yaparken mama sandalyesine oturtuyorum ama istemiyo bagiriyor banyo-dusum burnumdan geliyoo ... Wcye giderkende mama sandalyesine koyana kadar ben hihihi...

günaydın kızlar nasılsınız
biz çok şükür iyiyiz

sibelcim canım geçmiş olsun

valla dediğiniz gb çok hareketli olmaya başladılar artık zapdetmek çok zor bide Ada artık ayakları üstünde durabiliyor hiçbir yere dokunmadan bikaç adım atar gb olup olduğu yere oturuyor ama ödüm kopuyor düşücek diye oda kapılarına gidiyor ayaga kalkıp oynuyor çok korkuyorum bende

melekcim hoşgeldin canım özlemiştik valla seni yılsonu olduğu için kapanışlardır açılışşlardır benımde canıma yetiyor valla

süheylacım bu günlerin tadını cıkar bence nasıl olsa emeklicek sıralıcak ve yürüyecek ohh ne güzel valla hiç acele etme buyudukce hareketleri arttıkca zorlaşıyorlar yerleri az geliyor bide istediklerine erişemezlerse yapamazlarsa kızıyorlarki sorma dişi yok diyordum ben üzülüyordum şimdi 4 dişi var ama gel gör ki dişi yokken daha rahattım tüm huyu değişti uyku düzenimiz şaştı huysuzluk arttı ....

aslı başın sağolsun canım, umarım bebişine çabuk kavuşursun, bu arada benim memleketime de gitmişsin, çok özledim giresunu....

altunum ve sibelciğim sizede çok geçmiş olsun çok inşallah bebişlerimiz iyidirler, vallahi çok hareketli bunlar bir dakika başlarından ayrılmamak gerekiyor....

süheylacığım boşver emeklemesin nasıl olsa yaşına gelince yürüyecek, emekleyen bebeğin peşinden ayrılamıyosun çok zor oluyor inan ki....

X