kızlar merhaba; iyisinizdir inşallah bebişlerimi öpüyorum. benim biraz sinirlerim bozuldu, üç gündür okul ve mal müdürlüğü arasında mekik dokuyorum tabi ece de benle beraber, en sonunda hasta oldu kuzum dün gece ateşler içinde yandı, bugün götürdüm doktora çok şükür şimdi biraz daha iyi. kızlar ben bu dönem ücretsiz izin kullanıyorum ama iki aydır maaşım yatıyormuş tabi yanlışlıkla benim haberim yok, şimdi paraları geri yatırmaya çalışıyorum ne okuldaki memurun ne de mal müdürlüğündekilerin hiç birşeyden haberleri yok yani tarihte anlaşamıyolar ben 15 ekimden itibaren diye dilekçe yazmıştım, kaymakamlık onayı 26 ekimde çıkmış, okul bana 9 kasımda tebliğ etti, iznimin hangi tarihte başladığına karar veremediler bugünde halledemedim bu arada ne kadar faiz ödeyecem bilmiyorum tabi çıldıracam. eceyide kimseye bırakamayınca yanımda götürdüm okulda arkadaşlarlada ne zamandır görüşmemiştim, hafta sonu bana geleceklerdi, içlerinde hasta olanlar olduğundan eceye bulaşmasın diye gelmemişlerdi dayanamadım öğretmenler odasında oturdum, öğrencilerde sağolsunlar hiç başımdan ayrılmadılar yani anlayacağınız kızçemi kendi ellerimle hasta ettim çok üzgünüm. biraz uzun oldu kızlar ama içimi döktüm rahatladım oh.
karakuzuma da geçmiş olsun damlacığım, okullarada acayip grip salgını var allah sonumuzu hayır etsin.
off alıntı yapamıyorum Buket cim hayırlı olsun yenı sacınn sen 2 saatte bir kalkmaya dua et ben kesıntısız 1 saat uyuynca şükür edıyom vallaAslıcım bende sadece oglum için oldum domuz gribi asısı Acilservıste calısıyorum ben günde 300 grip vakası gelıyo cok korkuyorum 3 arkadas domuz gribi oldu maalesef bende gözümü kararttım oldum :) ahh Tlaysı bilmezmıyım o iş yapıyo görünüpte hiç bisey anlamayan insanları benimde işe baslama tarıhımı yanlıs yazmızlar bir gün gec basladım işe Allahtan önceden baslamıs gösterdıler MELEKcim maşaallah Ali tunayaaa benımkı 9500gr 75 cm olmuş boya gıttıgın için zayıf görünüyo mıllet hep zayıf dıyo uzun boylu dıyen yok neden içleri fesattt bayramda naparım bılmem gören zayıf der artıkın nesse öptümm sizi cok cok DÜNÜRÜM kürkün hayırlı olsun bidenemm
günaydınnnnn
bu arada bizim karşı komşularda domuz gribi oldu kızlar ya çok korkuyorum
ailece evde yatıyorlar 3 gün serum takılmış ateş düşmemiş şimdi biraz daha iyiler ama 2 kelimede bir öksürüyor çok halsizler hiç sormayın çok kötüler
o kendi kapısında ben kendi kapımda biraz konuştuk ama ona bile tedirgin oldum vallahi çünkü devamlı öksürüyordu
ne kadar kötü ya karşı komşum ama ben ne geçmiş oluna gidebiliyorum ne bi yardım edebiliyorum
öfffff bitsin bu kabus artıkkk
yok canım bu sene evdeyim inş .selam kızlar...
okullar çok kötü gerçekten herkes hasta...
ben elif naza keçi sütü içiriyorum herhangi bi alerji falan yapmadı... sizler mama veriyomusunuz kızlar...
tlaysi o memurları bilirim... kolay gelsin...
fundacım sen çalışıyomusun?
canmım umarım başarılı olursun kolay gelsincanlar nasılsınız geçmişe hiç bakamadım herkes iyidir umarım işler çok yoğun şu arayı bile zor buldum çok uykusuzum Adanın gene uykuları kaçtı napıcam bilmiyorum çok yorgunum ayrıca ctesi kuşadasında kadro sınavı var kuşadasında olacak ve daha çalışamadım dua edin kızlar benim için çok önemli bir sınav sözlü ve yazılı olacak kesin geçmem lazım offff of bu yorgunluk bu uykusuzluk ve bu iş/ev temposuyla nasıl olacak bilmiyorum
melekcim internette daha mı ucuza geliyor ben de mama sandalyesi almayı düşünüyorum hangi siteden aldın kargosu nasıl msj atarmısın bu arada hayırlı olsun yürütecinizSaolun kızlar buyuyorlar valla.
Bende dun netten chıcconun aktıvıtelı yurutecınden sıparıs verdım. Cuma gunu evdeyım o gun gelecek bakalım.
Damlacıgım ne sınavı bu boyle sımdıden basarılar dılıyorum..
Eeee kızlar Alı Tuna sızınkılerden once yapıyor cunku o Subat bebegı ehueh.. Hemde 7 Şubat. Hay Allahım ne gunlerdı ya.dogum yaptıgım gunu tekrar yasamak ısterdım :)
ya canım geçmiş olsun çok sinir gerçekten bu işler ve de geçmiş olsun kuzuyakızlar merhaba; iyisinizdir inşallah bebişlerimi öpüyorum. benim biraz sinirlerim bozuldu, üç gündür okul ve mal müdürlüğü arasında mekik dokuyorum tabi ece de benle beraber, en sonunda hasta oldu kuzum dün gece ateşler içinde yandı, bugün götürdüm doktora çok şükür şimdi biraz daha iyi. kızlar ben bu dönem ücretsiz izin kullanıyorum ama iki aydır maaşım yatıyormuş tabi yanlışlıkla benim haberim yok, şimdi paraları geri yatırmaya çalışıyorum ne okuldaki memurun ne de mal müdürlüğündekilerin hiç birşeyden haberleri yok yani tarihte anlaşamıyolar ben 15 ekimden itibaren diye dilekçe yazmıştım, kaymakamlık onayı 26 ekimde çıkmış, okul bana 9 kasımda tebliğ etti, iznimin hangi tarihte başladığına karar veremediler bugünde halledemedim bu arada ne kadar faiz ödeyecem bilmiyorum tabi çıldıracam. eceyide kimseye bırakamayınca yanımda götürdüm okulda arkadaşlarlada ne zamandır görüşmemiştim, hafta sonu bana geleceklerdi, içlerinde hasta olanlar olduğundan eceye bulaşmasın diye gelmemişlerdi dayanamadım öğretmenler odasında oturdum, öğrencilerde sağolsunlar hiç başımdan ayrılmadılar yani anlayacağınız kızçemi kendi ellerimle hasta ettim çok üzgünüm. biraz uzun oldu kızlar ama içimi döktüm rahatladım oh.
karakuzuma da geçmiş olsun damlacığım, okullarada acayip grip salgını var allah sonumuzu hayır etsin.
kurban olsunlar benim damadıma :))off alıntı yapamıyorum Buket cim hayırlı olsun yenı sacınn sen 2 saatte bir kalkmaya dua et ben kesıntısız 1 saat uyuynca şükür edıyom vallaAslıcım bende sadece oglum için oldum domuz gribi asısı Acilservıste calısıyorum ben günde 300 grip vakası gelıyo cok korkuyorum 3 arkadas domuz gribi oldu maalesef bende gözümü kararttım oldum :) ahh Tlaysı bilmezmıyım o iş yapıyo görünüpte hiç bisey anlamayan insanları benimde işe baslama tarıhımı yanlıs yazmızlar bir gün gec basladım işe Allahtan önceden baslamıs gösterdıler MELEKcim maşaallah Ali tunayaaa benımkı 9500gr 75 cm olmuş boya gıttıgın için zayıf görünüyo mıllet hep zayıf dıyo uzun boylu dıyen yok neden içleri fesattt bayramda naparım bılmem gören zayıf der artıkın nesse öptümm sizi cok cok DÜNÜRÜM kürkün hayırlı olsun bidenemm
canım ada da baharatsız pek bişey yemiyor ya bunlatr biliyorlar ağızlarının tadını :)))Selam kizlar nasilsiniz?
Biz domuz gribi asisi olduk, esim biraz nezle gibi ama cok sükür hepimiz iyiyiz...
Sali günü olmustuk asi bundan sonrada birsey cikmaz insallah :))
Rüya kabiz oluyor anlamiyorum neden, birde Rüya baharatsiz olunca hic birsey yemiyor söyle tadi tuzu olucak herseyin bende atiyorum ama coook az tatli kasigi ucuyla vegeta ekliyorum afiyetle herseyi yiyor ... Bu kabiz olayi canimi skiyor Trden geldigimden beri öyle gelip gidiyor((
Biraz önce domates-maydanoz-havuclu yulaf corbasi yaptim fazla sevmedi ama yulaf iyi geliyormus kabiza ..:)
özgecim güle güle kullanın canım neşeyle sağlıkla binsin salıncağına