kızlar merhaba; iyisinizdir inşallah bebişlerimi öpüyorum. benim biraz sinirlerim bozuldu, üç gündür okul ve mal müdürlüğü arasında mekik dokuyorum tabi ece de benle beraber, en sonunda hasta oldu kuzum dün gece ateşler içinde yandı, bugün götürdüm doktora çok şükür şimdi biraz daha iyi. kızlar ben bu dönem ücretsiz izin kullanıyorum ama iki aydır maaşım yatıyormuş tabi yanlışlıkla benim haberim yok, şimdi paraları geri yatırmaya çalışıyorum ne okuldaki memurun ne de mal müdürlüğündekilerin hiç birşeyden haberleri yok yani tarihte anlaşamıyolar ben 15 ekimden itibaren diye dilekçe yazmıştım, kaymakamlık onayı 26 ekimde çıkmış, okul bana 9 kasımda tebliğ etti, iznimin hangi tarihte başladığına karar veremediler bugünde halledemedim bu arada ne kadar faiz ödeyecem bilmiyorum tabi çıldıracam. eceyide kimseye bırakamayınca yanımda götürdüm okulda arkadaşlarlada ne zamandır görüşmemiştim, hafta sonu bana geleceklerdi, içlerinde hasta olanlar olduğundan eceye bulaşmasın diye gelmemişlerdi dayanamadım öğretmenler odasında oturdum, öğrencilerde sağolsunlar hiç başımdan ayrılmadılar yani anlayacağınız kızçemi kendi ellerimle hasta ettim çok üzgünüm. biraz uzun oldu kızlar ama içimi döktüm rahatladım oh.
karakuzuma da geçmiş olsun damlacığım, okullarada acayip grip salgını var allah sonumuzu hayır etsin.