2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Melekcim bende park yatak kullanıyorum. ıçinede viskon yatak aldım. Çok rahat.
Yatağın markası Kraft Jenny.
Henüz alt kata indirmedim. Ama yakındır tosun paşam her an tırmanabilir. Zaten çalışmalara başladı.

Ha bu arada park yatağımın ölçüsü 70 e 120 yani ince uzun aldımki daha uzun süre yatabilsin diye.. Bakalım 3-4 yaşına kadar kullanabilecekmiyiz.

selam kızlar... ozancığıma geçmiş olsun... buket canım biz saat başı uynıyoruz iki saate şükredicemkaydirigubbakcemile3

neeeee hala alt kata indirmedin mi? Benim karyolasından düştüğünde 7.aya yeni girmiştik haberin ola..

Ayyy kızlar bu arada söylemeyi unuttum Ali Tuna bikaç gündür koltukdan kendi kendine inebiliyor.
Önce ters dönüyor, ayaklarını atıyor kaydırıyorrr :) Tek elinden tutunca yürüyor bakalım hayırlısı

selam kızlar... ozancığıma geçmiş olsun... buket canım biz saat başı uynıyoruz iki saate şükredicemkaydirigubbakcemile3

Bizde öyleydik canım ama televizyonda bir doktor dediki gündüz doymayan çocuk gece sık uyanırmış. Ben onu duyduktan sonra gündüz sık beslemeye başladım. hakikaten uykuları uzadı. Ama sanırım şu an diş çıkarma dönemine irdik yine. Hadi hayırlısı. Allah sabır versin sanada canım kıyamam. Çok iyi bilirim uykusuzluğu.

neeeee hala alt kata indirmedin mi? Benim karyolasından düştüğünde 7.aya yeni girmiştik haberin ola..

Melekcim boşuna demiyorum Ali Tuna abi olmuş diye.. Öncülük edecek bizim kuzucuklara.Biz daha emekleme faslına geçmedik. Şimdilik sürünüyoruz ve köprü kurmaya başladık.. Birde kolumuzu atmayı öğrensek emekleme işi tamamdır. Ama pek yavaş yürüyeceğini sanmıyorum. Bir başlasa koşturacak eminim.

selam kızlar dünden beri kaç sefer girdim yazamadım ya hep bişey çıktı

şehnazcım dün senin msjı okuduktan sonra internetim gitti:) bugün müsaitsen konuşalım

hasta bebişlere geçmiş olsun

ali tunama da maaşallah büyüdü büyüdü kocaman oldu oğlumuz

canlar nasılsınız geçmişe hiç bakamadım herkes iyidir umarım işler çok yoğun şu arayı bile zor buldum çok uykusuzum Adanın gene uykuları kaçtı napıcam bilmiyorum çok yorgunum ayrıca ctesi kuşadasında kadro sınavı var kuşadasında olacak ve daha çalışamadım dua edin kızlar benim için çok önemli bir sınav sözlü ve yazılı olacak kesin geçmem lazım offff of bu yorgunluk bu uykusuzluk ve bu iş/ev temposuyla nasıl olacak bilmiyorum

damlacım merhaba canım, meriçte öle inan o kadar uykusuzum ki...

sınavında başarılar diliyorum, inşallah iyi bi sonuç alırsın, iyi haberlerini bekliyorum canım

meralcim canım çok sağol işallah ptesi iyi haberlerle gelirim dediğin gb canım

melekcim maşallah Ali Tuna'ma abi oldu artık o Ada da koltuktan iniyor ama önce elleri yere koyuyor sonra ayaklar iniyor kaydirigubbakcemile3 çok nadirde geri geri iniyor ilk arabam oyuncağını aldım onda yürüyor tutunarak evi geziyor

damlacım çok geçmiş olsun canım kıyamam ben Ozan'ıma orta kulakta çok zordur Ada da nerdeyse orta kulak oluyodu son anda kurtardık dor. az daha gelmeseymiş ortakulağa geçicekmiş demişti acil şifalar diliyorum canım

kankicim sıhatler olsun canım eminim çok yakışmıştır sanada eee güzele ne yakışmaz ki hayatım yerimseniben

Saolun kızlar buyuyorlar valla.
Bende dun netten chıcconun aktıvıtelı yurutecınden sıparıs verdım. Cuma gunu evdeyım o gun gelecek bakalım.

Damlacıgım ne sınavı bu boyle sımdıden basarılar dılıyorum..

Eeee kızlar Alı Tuna sızınkılerden once yapıyor cunku o Subat bebegı ehueh.. Hemde 7 Şubat. Hay Allahım ne gunlerdı ya.dogum yaptıgım gunu tekrar yasamak ısterdım :)

kızlar merhaba; iyisinizdir inşallah bebişlerimi öpüyorum. benim biraz sinirlerim bozuldu, üç gündür okul ve mal müdürlüğü arasında mekik dokuyorum tabi ece de benle beraber, en sonunda hasta oldu kuzum dün gece ateşler içinde yandı, bugün götürdüm doktora çok şükür şimdi biraz daha iyi. kızlar ben bu dönem ücretsiz izin kullanıyorum ama iki aydır maaşım yatıyormuş tabi yanlışlıkla benim haberim yok, şimdi paraları geri yatırmaya çalışıyorum ne okuldaki memurun ne de mal müdürlüğündekilerin hiç birşeyden haberleri yok yani tarihte anlaşamıyolar ben 15 ekimden itibaren diye dilekçe yazmıştım, kaymakamlık onayı 26 ekimde çıkmış, okul bana 9 kasımda tebliğ etti, iznimin hangi tarihte başladığına karar veremediler bugünde halledemedim bu arada ne kadar faiz ödeyecem bilmiyorum tabi çıldıracam. eceyide kimseye bırakamayınca yanımda götürdüm okulda arkadaşlarlada ne zamandır görüşmemiştim, hafta sonu bana geleceklerdi, içlerinde hasta olanlar olduğundan eceye bulaşmasın diye gelmemişlerdi dayanamadım öğretmenler odasında oturdum, öğrencilerde sağolsunlar hiç başımdan ayrılmadılar yani anlayacağınız kızçemi kendi ellerimle hasta ettim çok üzgünüm. biraz uzun oldu kızlar ama içimi döktüm rahatladım oh.

karakuzuma da geçmiş olsun damlacığım, okullarada acayip grip salgını var allah sonumuzu hayır etsin.

off alıntı yapamıyorum Buket cim hayırlı olsun yenı sacınn sen 2 saatte bir kalkmaya dua et ben kesıntısız 1 saat uyuynca şükür edıyom valla Aslıcım bende sadece oglum için oldum domuz gribi asısı Acilservıste calısıyorum ben günde 300 grip vakası gelıyo cok korkuyorum 3 arkadas domuz gribi oldu maalesef bende gözümü kararttım oldum :) ahh Tlaysı bilmezmıyım o iş yapıyo görünüpte hiç bisey anlamayan insanları benimde işe baslama tarıhımı yanlıs yazmızlar bir gün gec basladım işe Allahtan önceden baslamıs gösterdıler MELEKcim maşaallah Ali tunayaaa benımkı 9500gr 75 cm olmuş boya gıttıgın için zayıf görünüyo mıllet hep zayıf dıyo uzun boylu dıyen yok neden içleri fesattt bayramda naparım bılmem gören zayıf der artıkın nesse öptümm sizi cok cok DÜNÜRÜM kürkün hayırlı olsun bidenemm

hiiiiiii:1shok: kuşadası haaaa memleketime gidiyosun sennnn yaaaaaa:umursamaz: ahhhh gözümde tüttü vallasenağlama yarıyıl tatilinde gidicem inşallah. oraya gidince şöyle derinnnnn bi nefess al benim için olur mu:Saruboceq::a015:

çok geçmiş olsun inş. biran önce düzelir ece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…