2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar,
nasılsınız ben iyi değilim ozanım orta kulak iltihabı olmuş maalesef.
ateşi çıktı gece ve bugün ateşliydi doktora gittik. benden geçti ben okuldan kaptım deyince test yaptılar ozana virüs var mı diye yokmuş çok şükür. daha önce başka bir doktora gitmiştim soğuk algınlığı deyip gönderdi ne biçim doktor bunlar ya. bana orta kulak iltihabına mal oldu boğaz enfeksiyonu soldu kuzum yaa. :KK43:senağlama

damlacım çok geçmiş olsun canım doktorlara da güvenemeyeceksek yandık vallahi
acil şifalar dilliyorum karakuzuma

gecmiş olsun ozanıma inş. tez cabuk atlatırsınız Sehnaz seni gören cennetlık hoş geldın canım Ardamızada maşaallah dünürüm bende diyetteyım 4 kılo verdım ha gayret kızlar ben gujbun gözümü kararttım domuz gribi asısı oldum acilde calıstıgım için devamlı gripli hastalarla karsı karsıyayım Allah korusun domuz gribi falan osam ogluma bakcak kımsem yok gurbet elde dedım olayım oldum valla hayırlısı artık :)

kızlar nerdesiniz ya herkesin bebeği uyudumu ne
yattınız mı yoksa bu saatte
biz gece kuşu olduğumuzdan bu saatler bizim için çok erken

Selam millet.. Herkesler iyidir umarım. Kuduruk guzulardan fırsat bulamıyoruz buraya..
Tosun paşamın uykuları düzene girmişti bu ay. Dün tekrar bozuldu. İki saatte bir kalktık.Bugünde 4 kere zıçtı.Sonuncuda ishal gibiydi. Geceki huysuzluğuda bundanmış demekki.. Gün boyuda pek keyifli değildi.Sanırım diş gelecek.
Bakalım bu gece nasıl olacak???

yeni saçlarını güle güle kullan dünürüm face e resmini koyda güzellik görelim içimiz açılsın :)))

Sağol dünürcüm kocişime çektirdim resimlerimi ama pek fotojenik gelmedim kendi kendime :))))
Kuzucum uyumuşken bende yatayım artık. Ama kocişim karşımda ekmek arası yapıyo. Gideyimde yanaşayım bari. Karşımda bir yiyişi var gelde acıkma gıccık :))))

melek bende de var park yatak bende memnunum bir şikayetim yok koku falanda hiç olmadı
hatta bizimki içinde dört döndüğü için iyiki bunu almışım bile dedim kenarları kumaş olduğundan yumuşak başı falan acımıyor hiç olmazsa

canım bende kumaş olsun istiyorum çok naylonumsu olmasın.. neysi seninkinin markası?

merhaba kızlar,
nasılsınız ben iyi değilim ozanım orta kulak iltihabı olmuş maalesef.
ateşi çıktı gece ve bugün ateşliydi doktora gittik. benden geçti ben okuldan kaptım deyince test yaptılar ozana virüs var mı diye yokmuş çok şükür. daha önce başka bir doktora gitmiştim soğuk algınlığı deyip gönderdi ne biçim doktor bunlar ya. bana orta kulak iltihabına mal oldu boğaz enfeksiyonu soldu kuzum yaa. :KK43:

acil şifalar diliyorum geçmiş olsun canım kuzuma

selam arkadaşlar...

buketcim yeni saçlarını güle güle kullan canım, ozanımada geçmiş olsun diyorum, hemen geçer iyileşir inşallah

X