aynen ada da tv açıksa klip çıktığı zaman yürüteçle gidiyor tv nin yanına kadar içine girmeye çalışıyor zıp zıp zıplıyor :) radyoda çıktığı zaman da ne yapıyosa bırakıp dinliyor çok komik yahu kaydirigubbakcemile3merabalarrr nasılsınızz benım oglan hadisenıne vlenmelıyız parcasına birde memhmet Ali ERBİL in sasırtmali yarısmasına bayılıyo ama benı yanından ayırmayacak bakıyo ben varsam dönuyo tv bakmaya ama hala konusma yok vav vav vavvvv dıyo arada okadar :) kızlar kanal 1 de hafta içi hergun anne olunca anladım program cıkıyo cok bilgi verıcı tavsıye ederım sızede 11:30 da
helal valla sana bi de güne mi girdin ben kendimi toparlayamıyorum ada dan bırak evi toparlayayım bi de yemek yapayım -tatlicadiarzu- bende pek değişik menü yok sıkıştığımda oktay ustada falan güzel tarifler oluyor ordan bakıyorumselam kızlar..geldim ama geçmişe bakmadım.
hasta bebeği olan var mı bu ara,çok geçmiş olsun.
herkes iyidir umarım..
bizde iyiz,kayınvalidem ev arası mekik dokuyorum bildiğiniz gibi değil..
kızlar 21inde gün bende.4-5 çeşit birşeyler ayarlamam gerek.ama özel şeyler olsun istiyorumibu güne girdiğim grup pek detaycı çok iyiler çok haslar.birde eşli olarak sürekli görüşürüz normalde yani yapabileceğim tüm menüleri yaptım 3.5 yıllık evliliğim boyunca:)
değişik menü tarifleriniz olurmu acep:kedi: