2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim Ada da bazen kulağını tutar ve ovuşturur saçını filan çekiştirir ama bunu genelde uykusu çok gelince yapar el kulağa gidiyorsa uykusu gelmiş derim ben doktorumuzada göstermiştik kulağını bi problem yok demişti belki Rüya da da öyle olmuş olabilir hem uyku saatleride şaştı demişsin canım

helal valla sana bi de güne mi girdin ben kendimi toparlayamıyorum ada dan bırak evi toparlayayım bi de yemek yapayım -tatlicadiarzu- bende pek değişik menü yok sıkıştığımda oktay ustada falan güzel tarifler oluyor ordan bakıyorum
ah canım bende 4 gün var toplam..biri dışarda toplanılıyor,2si sadece para döndürüyoruz.biride bu işte evde toplaşıyoruz gençler.şubattada kendi akrabalarımızın gününe gircem:kedi:eek:da ev kabullükaydirigubbakcemile5
kız çok zevkli oluyor,aynı kafadan olduğun insanlarla bir araya gelmek dışarda yada evde keyifli tabi..bende geri kalmıyorum işte..kaydirigubbakcemile3
canım denenmemiş tarif istemiyorum yapamam bide tutmazsa rezil kepaze olurum anam yamafoldumben

gülşahcım canım hiç yaptınmı bilmiyorum ama değişik bişey olarak pancarlı makarna yapabilirsin benim teyzem yapıyor ve inanılmaz lezzetli oluyor rengide pembemsi morumsu oluyor hiç içinde pancar var mı yok mu belli bile değil ayrıca istersen değişiklik olsun diye kereviz salatasını yapıp partakal dilimlerinin üstüne koyabilirsin oda çok lezzetli oluyor
evet yaa makarnası aklıma gelmediydi bilmiyorum onu ama salatası mor mor pek hoş olur..hemde sebze takılmış olurumkaydirigubbakcemile3

günaydın bu arada damlacım ve tüm mart annelerimmm...

günaydın kızlar....

gülşahcığım seni tebrik ediyorum canım günler falan sen düzenini oturtmuşsun helal sana, benim yaptığım kolay bir tarifim var herkes çok beğeniyor bir dene istersen.
malzemeler:
milföy,pasta kreması (sütle çırpılandan),süt,pudra şekeri
milföyleri ortadan ikiye kes ve fırında pişir, o pişerken kremanı çırp, pişen milföylerin arasını aç ve kremayla doldur, üzerine pudra şekeri serp bu kadar.

ah canım bende 4 gün var toplam..biri dışarda toplanılıyor,2si sadece para döndürüyoruz.biride bu işte evde toplaşıyoruz gençler.şubattada kendi akrabalarımızın gününe gircem:kedi:eek:da ev kabullükaydirigubbakcemile5
kız çok zevkli oluyor,aynı kafadan olduğun insanlarla bir araya gelmek dışarda yada evde keyifli tabi..bende geri kalmıyorum işte..kaydirigubbakcemile3
canım denenmemiş tarif istemiyorum yapamam bide tutmazsa rezil kepaze olurum anam yamafoldumben

evet yaa makarnası aklıma gelmediydi bilmiyorum onu ama salatası mor mor pek hoş olur..hemde sebze takılmış olurumkaydirigubbakcemile3

günaydın bu arada damlacım ve tüm mart annelerimmm...
süper valla doğru diyorsun kafa dengin olunca harika olur.haklısın denenmiş tarif olmalı ama o konuda ben pek becerikli değilim kaydirigubbakcemile3 sanada günaydın tatlııım opuyorumnanaktan

günaydın kızlar....

gülşahcığım seni tebrik ediyorum canım günler falan sen düzenini oturtmuşsun helal sana, benim yaptığım kolay bir tarifim var herkes çok beğeniyor bir dene istersen.
malzemeler:
milföyleri ortadan ikiye kes ve fırında pişir, o pişerken kremanı çırp, pişen milföylerin arasını aç ve kremayla doldur, üzerine pudra şekeri serp bu kadar.
günaydın canım ben bu tarifi creme ole yle yapmıştım güzel olmadı bi de pasta kremasıyla yapayım bakalım nasıl olcaka.s.

herkeslere günaydııın

gece uyumadı yine ada hanım sabah 6 gibi annem uyandı o aldı ben yattım kalktığımda 10.30 du saat kim bilir ne zamandır ilk defa bu saate kadar uyudum ne güzel bişeymiş yahu :)))

merabalarrr nasılsınızz benım oglan hadisenıne vlenmelıyız parcasına birde memhmet Ali ERBİL in sasırtmali yarısmasına bayılıyo ama benı yanından ayırmayacak bakıyo ben varsam dönuyo tv bakmaya ama hala konusma yok vav vav vavvvv dıyo arada okadar :) kızlar kanal 1 de hafta içi hergun anne olunca anladım program cıkıyo cok bilgi verıcı tavsıye ederım sızede 11:30 da

aynen ada da tv açıksa klip çıktığı zaman yürüteçle gidiyor tv nin yanına kadar içine girmeye çalışıyor zıp zıp zıplıyor :) radyoda çıktığı zaman da ne yapıyosa bırakıp dinliyor çok komik yahu kaydirigubbakcemile3

aynen kızlar benimkide reklamlara bayılıyor, özellikle day mod ve penti reklamına erkek olsa anlıcamda, birde yakın plan ekrana bakarak konuşanlarla o da kendi çapında konuşmaya çalışıyor cüce

günaydın kızlar....

malzemeler:
napim be yavrum takılıyorum çalışmaya başlayana kadar işte.çalışmaya başlayıncada sadece paramı gönderirim gidemem diye düşündüm..evde oturmanın keyfini çıkarıyorum..
tarifini ben çok yaparım inanılmaz güzel oluyor.teşekkürler canımcım ama tiramisu yapıcam tatlı olarak.zaten 4 çeşitle sınırlandırdık 3 tanesinide salata tuzlu gibi yapayım dedim.
ama dediğim gibi tülayım tarif için tşkler

herkeslere günaydııın

gece uyumadı yine ada hanım sabah 6 gibi annem uyandı o aldı ben yattım kalktığımda 10.30 du saat kim bilir ne zamandır ilk defa bu saate kadar uyudum ne güzel bişeymiş yahu :)))
:)))))
bende sabah alyanın saçımı çekmesi ile uyandım.nevrim döndü dipen öyle bir çekti ki..
eşim diyoki bir kaç kere seslendi uyan diye baktı ki uyanmıyosun direk saçına uzandı:gitme:
bu arada 6.30 da yemeye alıştı saat 7 ye çeyrek vardı 15 dak gecikince hanımın hoşuna gitmedikaydirigubbakcemile3

aynen kızlar benimkide reklamlara bayılıyor, özellikle day mod ve penti reklamına erkek olsa anlıcamda, birde yakın plan ekrana bakarak konuşanlarla o da kendi çapında konuşmaya çalışıyor cüce

canım ya ben hiç tv ye baktırtmıyorum artık o da alıştı tv yi umursamıyor ne sesine bakıyor ne de başka bir şey..
ama onun o tipini düşündüm de yerim ben onu..ısrırım..Şeniz

kızlar saat 13:40 a alyaya doktorundan randevu aldım.
doktoru medical park a geçti.bakalım nası olacak neler diyecek..
gelince yazarım şimdi alya uyuyor bende duşa girdim kendimi toparlayıp onu yedirip çıkacağım..
dualarınız benimle olsun..
babamızda orda beklicek bizi.hayırlı haberlerle gelelim inşallah

gülşahım Alya'mızın hayırlı haberlerini bekliyoruz neler dicek bakalım dr paylaşırsın canım

Günaydın millet..Gece benim tosbağa da uyumadı. Kıvrandı-ağladı saat başı.. Karnı ağrıyordu. En son 7 de uyandı kendi kendine oynarken geri uyumuş. Saat 10 da uyandım.Kocişim bugün evde.. Oğlumu almış salona götürmüş,sobayı yakmış. Tosun paşam zıçmışda rahatlamış gece uyumamasının derdi oymuş.Neyse kalktım. Önce Bim'e gittim çıngırak aldım 3,95 TLye ikili..
Oğluşum çok sevdi. Kahvaltımızı yaptık. Şimdi öğlen uykusuna geçti. Bende pc başında çay keyfi yapıyorum.
Bulaşıklar var akşam havuç suyu çıkardım robotta kuzucum severek içti.
Evleri toparlayacam. Kaç zamandır banyoyu ovcam diyorum vakit bulamıyorum.. Tüm duvarlarını falan bir dezenfekte edeyim çamaşır suyuyla.Banyo-tuvalet bir bizim. Gelen kullanıyor haliyle.

Bende öğleden sonra sağlıkocağına gidicem. Aylık kontrolümüz geldi. Bakalım kaç kilo-boy olmuşuz.
Korkuyorumda kalabalık yerlere gitmeye hastalık var ortalıkta.

gülşahım Alya'mızın hayırlı haberlerini bekliyoruz neler dicek bakalım dr paylaşırsın canım

Gülşahım hayırlı haberlerle dön canım..

Bende öğleden sonra sağlıkocağına gidicem. Aylık kontrolümüz geldi. Bakalım kaç kilo-boy olmuşuz.

sağolun canlar..
geldik biz..400 gr almış 9200 olmuş gayet iyi dedi.76 cm boy olmuş.canım sıkıldı az kilo alınca gayet iyi sıkma canını dedi.aslında kızlar elimden geldiğince besinli şeyler yediriyorum ama işte..çok da kilo almasın zaten yeni nesilde bilinçli annelerle obez çocuklara sahip olmayacağız inşallah dedi.asla kaşıkla zorlama arkasından koşarak benden sana tavsiye dedi.
idrar tahlili vereceğiz kendimi iyi hissettiğim bir gece nöbet tutucam geneakannehir
bıngıldağı kapanmaya başlamış dedi..
kızlar cicibebe olayını sordum ne kadar tatlı olsada içeriği tuzdur dedi o sebeple günde 7-8 taneyi geçmesin dedi..
ayrıca kaşık maması biberon maması yiyen bebeklerde içeriğindeki vitaminler dolayısı ile vitamin verdirtmiyorum dedi.ben zaten vermiyorum diyince tamam verme dedi..
maske dağıttılar içeri girerken medical parka.biz takınca alya bir güldüki.içerisi çok güzeldi herkes maskeli filandı.
bu arada alyanın yüzünde kırmızılıklar oluyordu alerjik bir durum değil bir şeyler değiyordur yüzüne ondan oluyordur dedi..
işte böyle canlar..

Alya mıza maaşallah annesi gayet güsel almış kiloyu bundan sonra 400-500 grdan fazla almayacaklar zaten...Anıl paşamdan haber yok hala???
walla tarif bilsem verecem ama ben evişlerinden hiç anlamayan bir gadınım :)))

günaydın canım ben bu tarifi creme ole yle yapmıştım güzel olmadı bi de pasta kremasıyla yapayım bakalım nasıl olcaka.s. [/QUOTE]
dene bakalım belki beğenirsin, kaan çok seviyor ben sık sık yapıyorum.

napim be yavrum takılıyorum çalışmaya başlayana kadar işte.çalışmaya başlayıncada sadece paramı gönderirim gidemem diye düşündüm..evde oturmanın keyfini çıkarıyorum..
tarifini ben çok yaparım inanılmaz güzel oluyor.teşekkürler canımcım ama tiramisu yapıcam tatlı olarak.zaten 4 çeşitle sınırlandırdık 3 tanesinide salata tuzlu gibi yapayım dedim.
ama dediğim gibi tülayım tarif için tşkler

rica ederim canım,sana şimdiden kolay gelsin, neler yaptığını yazarsın sonra, banada haftaya cumartesi okuldan arkadaşlar gelcek ne yapsam diye düşünüyorum şimdiden.
:)))))
bende sabah alyanın saçımı çekmesi ile uyandım.nevrim döndü dipen öyle bir çekti ki..
eşim diyoki bir kaç kere seslendi uyan diye baktı ki uyanmıyosun direk saçına uzandı:gitme:
bu arada 6.30 da yemeye alıştı saat 7 ye çeyrek vardı 15 dak gecikince hanımın hoşuna gitmedikaydirigubbakcemile3

anam anam ne kadar erken uyanıyosun kız sen cimcime , o saatte kargalar bile kahvaltı yapmıyor bebeğim.cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

canım ya ben hiç tv ye baktırtmıyorum artık o da alıştı tv yi umursamıyor ne sesine bakıyor ne de başka bir şey..
ama onun o tipini düşündüm de yerim ben onu..ısrırım..Şeniz

canım ben de çok fazla baktırmıyorum, ama bakarken büyüdüğünü anlıyorum o zaman bende ısırıveriyorum

kızlar saat 13:40 a alyaya doktorundan randevu aldım.
doktoru medical park a geçti.bakalım nası olacak neler diyecek..
gelince yazarım şimdi alya uyuyor bende duşa girdim kendimi toparlayıp onu yedirip çıkacağım..
dualarınız benimle olsun..
babamızda orda beklicek bizi.hayırlı haberlerle gelelim inşallah

inşallah iyi haberler alırsın

buketciğim aman dikkat bende bir haftadır sağlık ocağından kaptığımı düşündüğüm griple uğraşıyorum ağzımda maske ile dolaşıyorum evde çocuklarıma bulaşmasın diye...

merhaba kızlar salı gününden bu yana oğlumda 38 lerde ateş vardı ve dün geceye kadar sürdü iştahsız ve kulağını kaşıyor elimi ağzına götürünce 2 sivrilik hisettim.diş çıkarıyordur dimi başka bir şey değildir

selam kızlar bizde diş çıkarıyoruz sanırım... elif nazın ateşi varağlıyo sürekli kucak istiyo... ne kadar sürer ki...

sağolun canlar..
geldik biz..400 gr almış 9200 olmuş gayet iyi dedi.76 cm boy olmuş.canım sıkıldı az kilo alınca gayet iyi sıkma canını dedi.aslında kızlar elimden geldiğince besinli şeyler yediriyorum ama işte..çok da kilo almasın zaten yeni nesilde bilinçli annelerle obez çocuklara sahip olmayacağız inşallah dedi.asla kaşıkla zorlama arkasından koşarak benden sana tavsiye dedi.
idrar tahlili vereceğiz kendimi iyi hissettiğim bir gece nöbet tutucam geneakannehir
bıngıldağı kapanmaya başlamış dedi..
kızlar cicibebe olayını sordum ne kadar tatlı olsada içeriği tuzdur dedi o sebeple günde 7-8 taneyi geçmesin dedi..
ayrıca kaşık maması biberon maması yiyen bebeklerde içeriğindeki vitaminler dolayısı ile vitamin verdirtmiyorum dedi.ben zaten vermiyorum diyince tamam verme dedi..
maske dağıttılar içeri girerken medical parka.biz takınca alya bir güldüki.içerisi çok güzeldi herkes maskeli filandı.
bu arada alyanın yüzünde kırmızılıklar oluyordu alerjik bir durum değil bir şeyler değiyordur yüzüne ondan oluyordur dedi..
işte böyle canlar..

canım daha ne istiyosun kilosu ve boyu bize göre gayet iyi ecrin 8700gr ve 73cm çok yavaş ilerliyo ama garibim geçen ay hastalıkdı dişdi derken çok yıprandı yaaa

X