2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esma canım görüşürüz..
sorma funda yani doktor anlamında da tıkanıyorsak bilemiyorum halimiz harap..
burcu geçmiş olsun.idrar yolu iltihabında belli şeyler kusma,bebeğin emmeyi yada beslenmeyi reddetmesi sürekli,idrarındaki kötü kokuve ateşin yükselmesi diyebilriz.

bu arada dilek evdesin değilmi?kargo gelmek üzeredir bacım ya..aldığım haberlere göre:)
bu arada bende şimdi alyayı iğneden getirdim..babasıyla gene ağladı kuzum.

Gülşah - Derya geçmiş olsun canlarım.. Valla geçmişi şimdi okudum ve Allah'tan hem sabır hemde şifa diliyorum sizin için.. ınşallah temiz çıkar tahlilleri çabucak geçer daha beterleriyle karşılaşmazsınız...

ela ishal demiştim ya benim de oldukça hareketli içim anneyle bebek arasında bu konuda bir bağ varmıdır? hala durmadan bez kirletiyooooo....
Emziriyorsan direk bağ var canım.. Sen ishalsen bebişine de geçer mutlaka.. Ben iki kere oldum ikisindede oğluma geçti. Nişasta iyi gelir ikinizede.

Bu arada ben de dün saçımı kestirdim nihayet.. Alnımın açıklığına ve fotoğraflarda parlamasına sinir oluyordum. Albüme koyacam birazdan.

slm kızlar biz geldik doktordan iğnelere devam yarına kadar
malatyaya pazartesindren sonra gönderecek
kızım hala emmiyor reddediyor
hastanedeki kadınlar odadkiler senin bu kıza çok nazar değer çok sevimli diyorlar hepsi okudu kızıma
sağolsunlar
yani pazartesi kesin gidiyoruz

burcu canım çok geçmış olsun yaz gırıbıde cok kotu ya babam ve kardesımde grıp olmuş alalh acıl sıfaversınn canım

bocuk bencede baska dr fıkrını al canım

buketim yeni sacların güle güle kullan canımm bende kestırcem

derya bu arada wbc yüksek demişsin canım wbc kandaki lökosit sizde kanda enfeksiyon vars anırım değilmi idrar da değil yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…