ohh ne güzel bi ögretmen öyle
ben basladm rejime iyi gidiyorm bakalim sonuc ne olck cok dikkat ediyorm ins sonuc süper olur zemuszemus
Ben site kurdummmmm .... hahahaha :roflol:melek kilo alımı alyada da çok yavaş..çok hareketli bebekler..
bilmiyorum benim gördüğüm ki ist da da gördüğüm kadarıyla hiç de zayıf bir bebek değildi ali tuna..
emel bu karılar kesin site kurdular:roflol:
alya nasıl oldu acaba dilek gelmedi.aradım açmadı hay allah
canim öyle düsünme ... fazlada düsme okadar bebisin üstüne - cok düsünme ... saglikli olsun kiloyu bosver böyle edepsizler etrafta doluuuu.. hic takmam takarsam deli olurum herhaldeeanacım suda içmiyor taş çatlasın 4 çay kasığı fazlasını almıyor 10 günde 150 gr almış
dün biri gelmiş sen bu çocuğa bakamıyorsun galiba diyor hiç büyümüyor okadar üzüldümki oysaki benim ne pimpirikli olduğumu siz bilirsiniz üzerine titriyorum resmen zaten ne kadar gözüne bakarsan okadar dötne gider diye bir laf varya aynı öyle
bende düşündün acaba bakamıyormuyum dedim kuzuma
tüm gün uğrasıyorum elimden geleni yapıyorum
napabilirmki başka
emmesse sağıp veriyorum sırf aç kalmasın diye
şaşırdım kaldım vallaa
derya boşver canım herkes bişey söylüyo dün kuzenler ve halamlar geldi banda çocuğa fazla yedirme obez olacak diyolarrr ne yapayım aç mı bırakayım bebemi alla allaanacım suda içmiyor taş çatlasın 4 çay kasığı fazlasını almıyor 10 günde 150 gr almış
dün biri gelmiş sen bu çocuğa bakamıyorsun galiba diyor hiç büyümüyor okadar üzüldümki oysaki benim ne pimpirikli olduğumu siz bilirsiniz üzerine titriyorum resmen zaten ne kadar gözüne bakarsan okadar dötne gider diye bir laf varya aynı öyle
bende düşündün acaba bakamıyormuyum dedim kuzuma
tüm gün uğrasıyorum elimden geleni yapıyorum
napabilirmki başka
emmesse sağıp veriyorum sırf aç kalmasın diye
şaşırdım kaldım vallaa
yaaa sabahtan alıntı yaparak okuyordum sonra bi koptum misafirim geldi şimdi yeni döndüm ve yaptığım alıntılara bakınca çok yabancı kaldım :kedi:.. kaktırarak yazmak istemedim...
bu aralarki konumuz mama ve meme.. her zamamn ki gibi... bide mamamız çıktı.kafamçokkarıştı ben hala vermiyorum. arada yaptıklarımdan verebilecekgibi olanlardan yalattırıyorum .kayısı kompostosu yapmıştım şekersiz ondan bi kaşık verdim...bayıldı.. da bizim sorunumuz defne yutmasını yemesini bir türlü öğrenemedi. yavru kediler gibi yalıyorkaydirigubbakcemile3 tamam şimdi çok komik çok tatlı geliyor bizde de bu kız nasıl yemek yiyecek. yalancı memede emmyor biberondan suda içemiyor. ben ağzına sıkıyorum :1shok:...
kızlar ne yapsam nasıl alıştırsam benneyaptımki... oysa çok emmek istiyor emziği ama beceremiyor anne memesi gibi mmeye çalışıyor :ecrin_bebek: sonuç hüsran sonra da sinirleri bozuluyor... delikafadulden
bide ben hormonlu diye herşeyi veremiyorum. organik ürün satan manav pazar filan bilen var mı internetten baktım pekbi uzak pek bi yabancı geldi yerler bana.. caddede vardır.. ama ben bilmiyorum ....
haydin varmı çare bana.
arkidisler unuttum kimin sordugunu ama birisi hipp i sormusdu galiba ben hep onun kavanoz mamalarini kullaniyorm ve burdada en iyi ve güvenilir marka herkesde onu kullaniyo yani cekinmeden kullanabilirsiniz
evet hipp burdada cok yaygin rahatca kullanilabilecegini dusunuyorum.:)
bu arada esmacım hani et suyu koydum demiştin ya et suları tavuk suları 7-8. aydan önce başlanmıyormuş haberin olsun
günaydın kızlarrr a.s. a.s.
Fusunum gunaydın canım haklısın bu aralar fazla aksatıyorum sizi ama alya hala dogru durust emmıyor onunla ugrasıyorum bıde hedıye derdındeyım hala bişey begenemedım yawss bide ist çok bunaltıcıyaaa
canım teşekkür ederim gerçi az koydum 1 çorba kaşığı kadar ama koymamyayım
yaaa sabahtan alıntı yaparak okuyordum sonra bi koptum misafirim geldi şimdi yeni döndüm ve yaptığım alıntılara bakınca çok yabancı kaldım :kedi:.. kaktırarak yazmak istemedim...
bu aralarki konumuz mama ve meme.. her zamamn ki gibi... bide mamamız çıktı.kafamçokkarıştı ben hala vermiyorum. arada yaptıklarımdan verebilecekgibi olanlardan yalattırıyorum .kayısı kompostosu yapmıştım şekersiz ondan bi kaşık verdim...bayıldı.. da bizim sorunumuz defne yutmasını yemesini bir türlü öğrenemedi. yavru kediler gibi yalıyorkaydirigubbakcemile3 tamam şimdi çok komik çok tatlı geliyor bizde de bu kız nasıl yemek yiyecek. yalancı memede emmyor biberondan suda içemiyor. ben ağzına sıkıyorum :1shok:...
kızlar ne yapsam nasıl alıştırsam benneyaptımki... oysa çok emmek istiyor emziği ama beceremiyor anne memesi gibi mmeye çalışıyor :ecrin_bebek: sonuç hüsran sonra da sinirleri bozuluyor... delikafadulden
bide ben hormonlu diye herşeyi veremiyorum. organik ürün satan manav pazar filan bilen var mı internetten baktım pekbi uzak pek bi yabancı geldi yerler bana.. caddede vardır.. ama ben bilmiyorum ....
haydin varmı çare bana.
esmaaa kız ne et suyu mu? Kullanma daha oyle seyler. Bı de ıhtıyacı da yok su an zaten.
yok anacım nerdeeeefunda hoşgeldın bacım ankaralılarla bulusmadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?