• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa sabahtan alıntı yaparak okuyordum sonra bi koptum misafirim geldi şimdi yeni döndüm ve yaptığım alıntılara bakınca çok yabancı kaldım :kedi:.. kaktırarak yazmak istemedim...

bu aralarki konumuz mama ve meme.. her zamamn ki gibi... bide mamamız çıktı.kafamçokkarıştı ben hala vermiyorum. arada yaptıklarımdan verebilecekgibi olanlardan yalattırıyorum .kayısı kompostosu yapmıştım şekersiz ondan bi kaşık verdim...bayıldı.. da bizim sorunumuz defne yutmasını yemesini bir türlü öğrenemedi. yavru kediler gibi yalıyorkaydirigubbakcemile3 tamam şimdi çok komik çok tatlı geliyor bizde de bu kız nasıl yemek yiyecek. yalancı memede emmyor biberondan suda içemiyor. ben ağzına sıkıyorum :1shok:...

kızlar ne yapsam nasıl alıştırsam benneyaptımki... oysa çok emmek istiyor emziği ama beceremiyor anne memesi gibi mmeye çalışıyor :ecrin_bebek: sonuç hüsran sonra da sinirleri bozuluyor... delikafadulden

bide ben hormonlu diye herşeyi veremiyorum. organik ürün satan manav pazar filan bilen var mı internetten baktım pekbi uzak pek bi yabancı geldi yerler bana.. caddede vardır.. ama ben bilmiyorum ....

haydin varmı çare bana.

ohh ne güzel bi ögretmen öyle
ben basladm rejime iyi gidiyorm bakalim sonuc ne olck cok dikkat ediyorm ins sonuc süper olur zemuszemus

o bol bol gecelikleri pijamaları kaldırdım bende onların içinde saklanmaktan kilolarımla yüzleşemiyorum şimdi dar ve ince giyiniyorum.. her aynaya karşılaştığımda yada oturduğumda pırtlaklarım gözüme geliyor ve yeme güdümü engelliyor tavsiye ederim...

görüntü komik oluyor ama inşallah oda bi kaç aya değişicek...

eşimin kuzenini düğünü var 26sında ne b*k yiycem..ne giycem hadi allah kerim...

melek kilo alımı alyada da çok yavaş..çok hareketli bebekler..
bilmiyorum benim gördüğüm ki ist da da gördüğüm kadarıyla hiç de zayıf bir bebek değildi ali tuna..
emel bu karılar kesin site kurdular:roflol:
alya nasıl oldu acaba dilek gelmedi.aradım açmadı hay allah
Ben site kurdummmmm .... hahahaha :roflol:

anacım suda içmiyor taş çatlasın 4 çay kasığı fazlasını almıyor 10 günde 150 gr almış
dün biri gelmiş sen bu çocuğa bakamıyorsun galiba diyor hiç büyümüyor okadar üzüldümki oysaki benim ne pimpirikli olduğumu siz bilirsiniz üzerine titriyorum resmen zaten ne kadar gözüne bakarsan okadar dötne gider diye bir laf varya aynı öyle
bende düşündün acaba bakamıyormuyum dedim kuzuma
tüm gün uğrasıyorum elimden geleni yapıyorum
napabilirmki başka
emmesse sağıp veriyorum sırf aç kalmasın diye
şaşırdım kaldım vallaa
canim öyle düsünme ... fazlada düsme okadar bebisin üstüne - cok düsünme ... saglikli olsun kiloyu bosver böyle edepsizler etrafta doluuuu.. hic takmam takarsam deli olurum herhaldee

Nasilsiniz kizlr?
Nasil gidiyo hayat?
Biz hergün disardayiz iki gündür alisveris yapmaya calisiyorum birtürlü yapamadim sinir oldummmm...
Sizleri cok özlüyoruz ama viyana burasi öyle fazla sicak yokk sicak oluncaad kendimizi disari atiyoruz ama su iki gündür cooooooook sicakkkkk

öncelikle herkeze günaydın yine ilk günaydın benden bacılarrr

anacım suda içmiyor taş çatlasın 4 çay kasığı fazlasını almıyor 10 günde 150 gr almış
dün biri gelmiş sen bu çocuğa bakamıyorsun galiba diyor hiç büyümüyor okadar üzüldümki oysaki benim ne pimpirikli olduğumu siz bilirsiniz üzerine titriyorum resmen zaten ne kadar gözüne bakarsan okadar dötne gider diye bir laf varya aynı öyle
bende düşündün acaba bakamıyormuyum dedim kuzuma
tüm gün uğrasıyorum elimden geleni yapıyorum
napabilirmki başka
emmesse sağıp veriyorum sırf aç kalmasın diye
şaşırdım kaldım vallaa
derya boşver canım herkes bişey söylüyo dün kuzenler ve halamlar geldi banda çocuğa fazla yedirme obez olacak diyolarrr ne yapayım aç mı bırakayım bebemi alla alla
yaaa sabahtan alıntı yaparak okuyordum sonra bi koptum misafirim geldi şimdi yeni döndüm ve yaptığım alıntılara bakınca çok yabancı kaldım :kedi:.. kaktırarak yazmak istemedim...

bu aralarki konumuz mama ve meme.. her zamamn ki gibi... bide mamamız çıktı.kafamçokkarıştı ben hala vermiyorum. arada yaptıklarımdan verebilecekgibi olanlardan yalattırıyorum .kayısı kompostosu yapmıştım şekersiz ondan bi kaşık verdim...bayıldı.. da bizim sorunumuz defne yutmasını yemesini bir türlü öğrenemedi. yavru kediler gibi yalıyorkaydirigubbakcemile3 tamam şimdi çok komik çok tatlı geliyor bizde de bu kız nasıl yemek yiyecek. yalancı memede emmyor biberondan suda içemiyor. ben ağzına sıkıyorum :1shok:...

kızlar ne yapsam nasıl alıştırsam benneyaptımki... oysa çok emmek istiyor emziği ama beceremiyor anne memesi gibi mmeye çalışıyor :ecrin_bebek: sonuç hüsran sonra da sinirleri bozuluyor... delikafadulden

bide ben hormonlu diye herşeyi veremiyorum. organik ürün satan manav pazar filan bilen var mı internetten baktım pekbi uzak pek bi yabancı geldi yerler bana.. caddede vardır.. ama ben bilmiyorum ....

haydin varmı çare bana.

canım ilk günler batuda yiyemedi kaşıkdan halada tam alışmış sayılmaz pes etmek yok kesin alışacak

dün kaygana halamlarla onlara gitti babasıda sabah batuyu götürdü a.s araba ben indirdim oto koltuğuna bir kuruluşa var göreceksiniz :icecream::icecream: kırışa kırışa oturuyo gıdığıda sallıyo ibo hadi esma işe geç kalacam diyo yaladım yuttum bende bi posta eşşek uyumuş hemen yoldaa sabah zor uyandırdım zaten pijamalarıyla gitti
bu arada dün yoğurtlu sebze çorbası yaptım akşama pek sevmesede yedirdim midesi bulanınca bıraktım ama saat 4de yarım muzu ve yarım elmayı götürdü banamısın demeden elimizden gelse kaseyi parmağımızla sıyırıp ağzına verecektik:lepi::lepi:
kızlar dün pazar alışverişlerinizi yazmıştınız yaa valla biz sadece batunun elmasının kilosunu 7 tlye aldık nasıl pahalı yaaa ama sıpam elmayı çok seviyooo:lepi:

arkidisler unuttum kimin sordugunu ama birisi hipp i sormusdu galiba ben hep onun kavanoz mamalarini kullaniyorm ve burdada en iyi ve güvenilir marka herkesde onu kullaniyo yani cekinmeden kullanabilirsiniz

evet hipp burdada cok yaygin rahatca kullanilabilecegini dusunuyorum.:)

sağolun canlar ben sormuştum :)

Eşin sağ salim gelmiştir işallah Ezgicim

Şehnaz,Sibel ve Dilek K.K yı aksatıyosunuz :umursamaz:

günaydın kızlarrr a.s. a.s.

Fusunum gunaydın canım haklısın bu aralar fazla aksatıyorum sizi ama alya hala dogru durust emmıyor onunla ugrasıyorum bıde hedıye derdındeyım hala bişey begenemedım yawss bide ist çok bunaltıcıyaaa

günaydın kızlarrr a.s. a.s.

Fusunum gunaydın canım haklısın bu aralar fazla aksatıyorum sizi ama alya hala dogru durust emmıyor onunla ugrasıyorum bıde hedıye derdındeyım hala bişey begenemedım yawss bide ist çok bunaltıcıyaaa

valla bende uğraşıyorum 4. gün bu sabah kaka yaptı bayram ettim.Az emiyo sütüm azaldı offfffffffffffffffffff

canım teşekkür ederim gerçi az koydum 1 çorba kaşığı kadar ama koymamyayım

rica ederim tatlişkom

haydin varmı çare bana.

canım nerde oturuyorsun sen? Bir arkadasım ısmını ıstersen ozelden yazarım bı yerden sıparıs verıyor. Haftalık evıne kadar gelıyor organık urunler..guvenılır bı yer

fusun pekı sıkıntı yapmıyormu nisana ?? bizim ki çatlıçak gibi aglıyor bıde kakası kıvamı katılaştı yaa :( alya emmıyor emmedıkce sutum azalıyor hıpp gece muhallebesı aldım yemıyorr ama elma ve kayısı suyuna bayılldıı

gunaydınnnnnnnnnnnnnn
aksama babamız yok çok uzgunum antalyaya toplantıya gıdıyo su metem nerede ya hedıyesı hazır ama adres yok meltem gelınce okursun belkı kardesıne numaramı bıraktım benı araaaaaaaaaaaaaaa

merhaba kızlarr sonunda gelebildim
hepinizi çok özledim ve merak ettim
dün geldim açtım neti geçmişi okuyayım diye ama ne mümkün
yüzlerce sayfa olmuş bide bavulları falan boşalt liyayla ilgilen derken ne okuyabildim ne yazabildim
ne var ne yok herkes iyidir umarım
ankara gezmesi iyi geldi ama nerdeyse 1 aydır ordaydım
liya da kalabalığa alıştı uyku düzeni biraz bozuldu tabii
eve gelince baktı kimseler yok biraz huysuzlandı
neyse yavaş yavaş düzene sokmaya çalışacağım
ayyyy ne çok özlemişim sizi yaaa

Back