• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben geldim nsilsiniz kizlar?
sabah kalktim disim cook agriyordu hemen doktora gittim artik iki ay dayandiktan sonra hemen cektiler ikinicsininde dolgusunu cikartip yeniliyceklermiss... doktor bana ilaclar verdi bunlari alirsan emzirmeyi birak dedi bende düsündüm tasindimmm veeee iki aydir okadar sabaha kaadar süren agrilara sancilara dayandim bi bir belkide iki gün sürecek agrilarami dayanmiyacagim dedim veee emzirmeyi birakmam! mexalen alabilrsin dedi emzirmeyide birakmak zorunda degilsin dedi eger mexalen alirsan! birazönce birtanecik ictim bakalim.. agrimiyor!
sonra annem ve esimin yengesi (amcasinin esi) kahvaltiya geldiler tabi ben kahvalti edemiyorum onlarda benim saatimin glmesini beklediler iki buck saat gecince hemen yedim ardindan prensesimi emzirdim!
arkadaslar geldi oturmaya onlarida cay feln derken yolladim simdi kocisle oturuyoruz o yemek yapyor ben oturuorum kendimi hic iyi hissetmiyorum cünkü - yemekten sonra rüyaya banyo yaptircazz

siz nasilsiniz??

HERKESE SLMLAR konyaya geldiğimden beri ilk kez dışarı çıktım kardeşimdeyim burda net var geçmişi okuyamadım tabiki oğluşu iyi ettim derken bu seferde süt azaldı emelle bile daha gförüşemedik

herkese ballı günaydınnnn güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle bugün kocişin doğum günü ama ben unutmuş ayaklarına yattım kayganayı anasına gönderiyorum bugün. kociş gelmeye çok güzel bir şekilde hazırlanıp ona süpriz yapacağım onu dışarı yemeğe çıkaracağım herzaman ilk kutlayan ben olurdum bu sefer birazcık gecikecek kendisi bile unutmuştur bugün doğun günü olduğunu bu aralar pek yoğun garibim

bu arada burayı çok astınız sizi çok kötü döferim haaaa nerdesiniz bebelerrr:olmaz::olmaz::mymeka:

günaydınn canlarım..
sibel geçmiş olsun.
kızlar gözümün tam üzerinde berbat bir şişlk var ve inanılmaz acıyor anlatamam size.babam gelecekmiş kızı görmeye o zamana antbiyotıkli bir merhem ve damla istedim.berbatım ya..
dünde misafirim vardı kuzenlerim kocaları dayım yengem teyzemler filan..çok yorulum anlatamam size.saat 5e doğru geldiler gece 12.30da gittiler çok yoruldum..
bugün de buralarda olurum sanırım
hakikaten dilek yok mesela,şehnaz yok,süheyla girmiyor,meltem yok..nerdesiniz len?

selam gençlikkk
esmam iboccunun d.günü kutlu olsun beraber nice sağlıklı senelere
sibelim geçmiş olsun bebebeeemmmm
gülşah nereerdesin diyecektim ki özet geçmşsin kolay gelsin bacummmm

ben evdeyim ve nettetyim sürekli bugün eşya toparlıycam

günaydınn canlarım..
sibel geçmiş olsun.
kızlar gözümün tam üzerinde berbat bir şişlk var ve inanılmaz acıyor anlatamam size.babam gelecekmiş kızı görmeye o zamana antbiyotıkli bir merhem ve damla istedim.berbatım ya..
dünde misafirim vardı kuzenlerim kocaları dayım yengem teyzemler filan..çok yorulum anlatamam size.saat 5e doğru geldiler gece 12.30da gittiler çok yoruldum..
bugün de buralarda olurum sanırım
hakikaten dilek yok mesela,şehnaz yok,süheyla girmiyor,meltem yok..nerdesiniz len?
geçmiş olsun canım geçenlerde bendede oldu ama şişmedi fazla
selam gençlikkk
esmam iboccunun d.günü kutlu olsun beraber nice sağlıklı senelere
sibelim geçmiş olsun bebebeeemmmm
gülşah nereerdesin diyecektim ki özet geçmşsin kolay gelsin bacummmm

ben evdeyim ve nettetyim sürekli bugün eşya toparlıycam

teşekkür ederim canım saol
sanada kolay gelsin

günaydınn canlarım..
Sibel geçmiş olsun.
Kızlar gözümün tam üzerinde berbat bir şişlk var ve inanılmaz acıyor anlatamam size.babam gelecekmiş kızı görmeye o zamana antbiyotıkli bir merhem ve damla istedim.berbatım ya..
Dünde misafirim vardı kuzenlerim kocaları dayım yengem teyzemler filan..çok yorulum anlatamam size.saat 5e doğru geldiler gece 12.30da gittiler çok yoruldum..
Bugün de buralarda olurum sanırım
geçmiş olsun canım sehnaz suheyla aksamları msn topaçına takılıyoruz sızıde beklerız
meltem benın dıyet ogrencısı tatılde
mercü canım saol söylemen bile güselllll yaww ben ada ya demir ilacı verirken fazla kaçırdım biraz off offfff ne salağım yaaaaaaa

heh ses seda yok ben az evi toplayayım kız sızdı 15 dkika sonra uyanır ehuheuheuehe

kolay gelsın aslım gelım el atayım kolayca toplayalım

bana gelınce persembe dıyetısyene gıttım hımmm dedı dedım eyvah hıç zayıflamadın dıyecek guzel ama daha guzel olabılırdı dedı
1 ayda 5 kılo vermısım (ama herseyı yedım oglen aksam meyve tatlı süt yogurt)
67.7 ıle basladım sımdı 63 olmusum ha gayret emel bayrama fıstık olacan

geçmiş olsun canım sehnaz suheyla aksamları msn topaçına takılıyoruz sızıde beklerız
meltem benın dıyet ogrencısı tatılde

kolay gelsın aslım gelım el atayım kolayca toplayalım

bana gelınce persembe dıyetısyene gıttım hımmm dedı dedım eyvah hıç zayıflamadın dıyecek guzel ama daha guzel olabılırdı dedı
1 ayda 5 kılo vermısım (ama herseyı yedım oglen aksam meyve tatlı süt yogurt)
67.7 ıle basladım sımdı 63 olmusum ha gayret emel bayrama fıstık olacan

aferim sana haydi çoğu gitti azımı kaldı ne kadar daha vermen gerekiyo kuzuuuu

Back