cnm yaa aksam evden aarastıracam gercı ama o agız fırcasını nerden aldınız?
ne ılacı sıparıs verdın?
Mikostatin dedi dr. hemen verdim dün karbonatlı bezle silmiştim daha da yayılınca dr demekki işe yaaramıyor dedi ilaç verdi... emzik ve biberondan olabilirmiş.. kaynatıyorum ama demek ii yapamamışım herşeyini tekrar kaynattım emziğe alıştırmaya çalışıyordum sanırım ondan...
fırçayı toyzbilmemneden aldım eczanelerde de var. damaklarınıda kaşıyor hoşuna gidiyor. kaşıma işinide biz yapıyoruz temmel kızım anasına çekmış...:kedi:
bizde 4 kız :)
off offf ne curcuna olur...
teşekürler canm süt bilgisi için. bu arada benim kız da 4 e yeni geçti ya. küçük kızım benim....
1. kırmızı: teşekkürler canım. yani sütümüz inek sütü gibi şekersiz değil yani...
2. kırmızı: anlamadım benim kzıım cazgır mı yoksa gereksiz yere mi üstüne aldı bana haber verdikaydirigubbakcemile3
canım pamukçuk yanlış hatırlamıyosam aft gibi etkisi olan bi durum. maalesef can yakıcı. temizleme şekli karbonatlı su ve gazlı bezle yara üzeri tamamen temizlenir. yani bazıları kanatmadan bahseder.aksi takdirde iltihaplı durum olduğundan yayılması muhtemeldir.
bu arada ben kaçırmışım canım annen ve ablana çokk geçmiş olsun.
çokk geçmiş olsun füsuncum, aman dikkat et kendine neyseki vefalı bir eşin var
süt için de teşekkürler o zaman herkesten aynı tatta süt geliyo. ee şekeri nasıl üretiyoruz. gerçi süt üretimimiz de kafamı karıştıran bi konu ama :bbo:
bende biraz araştırdım acı verirmiş keyfide kaçık zaten kızımın.. benim memciklerde hassaslastı onada bi şey verdi hatırlamıyorum adını sonra alıcam. komple tedavi olucaz.
karbonatlı bez kesmedi bizi hem ben kanatana kadar yapmadım yapamam da kıyamam ilaca devam..
arkadaşlar kızım bu ara parmaklarını çok fazla emiyor emzik almıyor çok güzel görünüyo ama ileride problem olurmu bilmem fikirlerinizi bekliyorum
bizde parmağı emmesin diye emzik veriyoruz ama ememiyor.... parmak sonradan bırakılmada zor oluyormuş .. ama çok tatlı duruyor böğle parmak ağızda cok cok emince..annanesi bayılıyor..:ecrin_bebek:
Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim allah çaresi olmayan dert vermesin... bunlarda geldi geçti.. ablam bebek çalışmalarına başlamış bile..:CüvCüv: