• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Melekcim bencede iyi olur seminerde 6 aydan önce yapılması tavsiye edilmişti.Yaptırıcak arkadaşlar bu aralar yaptırsın.

6 aydan önce yani bu ay içinde yaptırmak gerekiyoo bu işe el atmam lazım çünkü babaannesi istemiyo kıyamıyo ikna edem ben herkesiii

kızlar benim oğlumun dizinin altında etrafında kırmızı uzun bir leke var dalga şeklinde. Sabahları meydana çıkıyor uyanınca, sonra akşama iz kalmıyor . Doktora sordum önemli birşey değil dedi ama ben çok huzursuzum. 2 ay önce bacaktan yapılan aşıdan 2 gün sonra ortaya çıktı acaba onunla bir ilgisi var mı diye düşünüyorum Doktor aşıdan sonra olabilir böyle şeyler dedi ama 2 ay oldu hala geçmedi. Doğum lekesi mi acaba?

batu 2 gündürrr ppppppppppppppppppnaniknanik (bunun dili içinde olanından) yapıyo ağzından tükrükler sıçrıyo ben yapıyorum o yapıyo çok haşuna gidiyooo

hala kimseciklerrrrrr yooookkkk cumartesi kocişin doğum günü ne alsam ona ben

ben de anneme geldim burdayım şimdi ara ara bakarım.
Esmacım bizimkisi onu 1 aydır yapıyo büüüüü diyede bir ses çıkarıyo :)

bugün batuya ek gıdaya başlayacağım ilk olarak havuç suyundan başlayacağım çok heycanlıyım neden bu kadar heycan bilmiyorum ama hemen eve gitmeyi istiyorum

kızlar yoğurdu mamayla yapan varmı aranızda ben şimdi doktorumu aradım yoğurdu sütle yapmamın bir sakıncası olmadığını mayalandığı için alerjik özelliğini kaybettiğini söyledi

kızlar ben kaçar kenidinize iyi bakın öpüyoruz sizi
bu arada ben adet oldum :((

kızlar yoğurdu mamayla yapan varmı aranızda ben şimdi doktorumu aradım yoğurdu sütle yapmamın bir sakıncası olmadığını mayalandığı için alerjik özelliğini kaybettiğini söyledi

Ben gecen hafta bir cay kasigi verdim birkereciligine masus hosuna gitttiiiii

Nasilsiniz kizlarrr??

iyi akşamlar hanmlar...
Yoruucuu bi gündü bugün,sabah teyzesiyle kızımı aşıya götürdük 2 aşı yapıldı biri sağ biri sol bacağından ilkini hiiç hissetmedi bile 2.dede kızdı ağlamadı mız mız yaptı...gün içinde hç uyumadı akşamada ateşi çıktı kuşumun çok üzüldüm calpol verdm bakalım ama hala 38
işyerindeydk yne bugün kızımı alıştryorum şimdden arabalaraa,sanayiyee
ee kimse var mıııı

Back