• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nita günde yarım saat çok az gündüz uykusunada ihtiyacı var onun,yıkasan güzelce yağlasan falan mayışmazmı acep?? bizim günde uykumuz en az 6 saat maşallah

yıkasamda uyumuyor ne yaptıysam olmadı,yarım saat uyuyor uyanıyor 2 saat sonra tekrar uykusu geliyor tekrar yarım saat uyuyup kalkıyor.kalktığında hep aç oluyor doymuyor tam herhalde kilo alamı iyi ama kilosu iyi diye doktor mama vermeyin diyo bakalım bu ayki kont. anlatçam ne dicek bu duruma bide emmek istemiyor sadece uykuluyken emiyor

yıkasamda uyumuyor ne yaptıysam olmadı,yarım saat uyuyor uyanıyor 2 saat sonra tekrar uykusu geliyor tekrar yarım saat uyuyup kalkıyor.kalktığında hep aç oluyor doymuyor tam herhalde kilo alamı iyi ama kilosu iyi diye doktor mama vermeyin diyo bakalım bu ayki kont. Anlatçam ne dicek bu duruma bide emmek istemiyor sadece uykuluyken emiyor

cnım bence doymuyor bende emzırdıgımde oyle yarım saat sonra uyanıyo 150 cc ıçıyo ve 5-6 saat uyuyo

yıkasamda uyumuyor ne yaptıysam olmadı,yarım saat uyuyor uyanıyor 2 saat sonra tekrar uykusu geliyor tekrar yarım saat uyuyup kalkıyor.kalktığında hep aç oluyor doymuyor tam herhalde kilo alamı iyi ama kilosu iyi diye doktor mama vermeyin diyo bakalım bu ayki kont. anlatçam ne dicek bu duruma bide emmek istemiyor sadece uykuluyken emiyor

cnm bizdede öyleydi hatirlarsan ben zorlamiyordum emmek istemiyorsa vermiyordum simdi söyle bi rhaftadir düzeldi - kendisi istiyor artik doktorun baslama dediyse baslama bence

bakalım 17.doktora gidicek ozmana böyle idare edicem bakalım kaç kilo olmuş ona göre değerlendiri herhalde doktor saolun önerileriniz için

füsuncum halılarının markası ne canım...

selende parmagını emiyo kızlar hatta iyice sokuyo agzına sonra oguyo...

eko halıymış siteside var

merhaba kızlar....bugün dr.a gittik aşılarımızı olduk birazdanda Tekirdağa gidiyorum bir hafta 10 gün yokum..pek merak edenim yok ama yinede haberiniz olsun..kıızm 520 gr almış fazla almamış inşallah bundan sonra toparlar meyve suyuna başlayabilirmişiz ayrıca kaşık maması verdi meyveli..bakalım yavaş yavaş deniycez hepsini...normal mamayı kesebilirsin dedi zaten günde bir defa veriyordum onun yerine kaşık mamasına alıştırayım bari...keyfimiz iyi pek sorunumuz yok maşallah...

tuğbacım benim evimdeki halıların hepsi shaggy ben şimdi memnun değilim tüyleri yapışmaya başladı birde süpürge üzerinden saçları toplayamıyor tüylerinden dolayı...yani bir an önce eskisede değiştirsem diyom ucuza almıştım o yüzden içim yanmaz değiştirirken...ama floşlu olan bi model var parlak parlak duruyo biraz pahalı ama o halılar güzel ....

umarım herkes iyidir topicde açılmış..umarım bundan sonra eski güzel günlerimize dönebiliriz...hepinizi öptüm ........

Canım iyi tatiller maşallah kızına kaşık mamalarınada geçermiş.

Nitacım yarım saat sonra uyanıyorsa tam doymamış olabilir sen uyandı diye kendi haline bırakma alıp hemen emzir tekrar yatır uykuya devam edebilir.Hemen uyanmasının diğer sebebide odanın sıcaklık nem oranıylada alakalı olabilir.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr...Sanırım bu ayrılık yaradı.Buranın kıymetini anladık.Birbirimizi kırmadan güzel paylaşımlara devam diyorum.

Ay ne yaptında yoruldun kız:kedi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aman napıyım kız:) gül, eğlen, gez. güzel bi gün yaşadım işte. yaşatana teşekkür ederiz kızım ablam ve ben:kedi:

Selam kızlar,
Evde 1-2 saatlık ısım var. sonra oglumu besleyecem yıkayacam.Sonra kendımı yıkayacam kuafore gıdecem. Esımın arkadasının dugunune gıdecez.
Pek ugrayamayabılırım kendınıze ıı bakın.
Bu arada Alı Tuna da atesın ardından cıkan kırmızı kabarıklar 1 gunde cıkmıstı 2 gundede kayboldu. Boylece 6. hastalıgı da atlattık cok sukur ıstahı az da olsa yerıne geldı.
Optum hepınızı
canım ya çok geçmiş olsun. ben de 6. hastalık diyince kod gibi algıladım kırmızı döküntü falan da diyince kızamık aklıma geldi valla ben de kendimi bu konuda cahil ilan ediyorum. ama bilmemek değil öğrenmemek demişler falan filan. daha fazla rezil olmadan ali tunayı öpüyorumzemuszemus

Günaydın arkideşleeerrrr. Kavuşmuşuz topiğimize. Tatlı-tatlı sohbetler edelim inşallah...
:Saruboceq:

kızlar ya benim kız parmağını emiyor biz çekiyoruz hemen ağzına alıyor
alısırmı yoksa sonra bırakırmı
hep bayılırdım parmağını emen çocuklara ama
işte yinede iyi değil
eşimin dayısıda emermiş kaynanam diyoki
nişanlıydı düğün yapılacaktı
hala gider köşelerde gizli gizli
emerdi diyo
bizimkide öyle olursa yaaakafamçokkarıştı

canım çok fazla engellemeye çalışma bence. eskiden kimse önemsemiyomuş da alışkanlık bitmemiş şimdi çocuklar akıllı eninde sonunda bırakacak. merak etme. eşimin de böyle bi alışkanlığı varmış herşeyi denemişler en son ağzına sokamayacağı genişlikte deri diktirmiş babası. sonra bırakmış. ama bizimkiler elini emen bebek akıllı olur derler. ben emmedim bak ne oldulaelaelaelaelae

merhaba kızlar....bugün dr.a gittik aşılarımızı olduk birazdanda Tekirdağa gidiyorum bir hafta 10 gün yokum..pek merak edenim yok ama yinede haberiniz olsun..kıızm 520 gr almış fazla almamış inşallah bundan sonra toparlar meyve suyuna başlayabilirmişiz ayrıca kaşık maması verdi meyveli..bakalım yavaş yavaş deniycez hepsini...normal mamayı kesebilirsin dedi zaten günde bir defa veriyordum onun yerine kaşık mamasına alıştırayım bari...keyfimiz iyi pek sorunumuz yok maşallah...

tuğbacım benim evimdeki halıların hepsi shaggy ben şimdi memnun değilim tüyleri yapışmaya başladı birde süpürge üzerinden saçları toplayamıyor tüylerinden dolayı...yani bir an önce eskisede değiştirsem diyom ucuza almıştım o yüzden içim yanmaz değiştirirken...ama floşlu olan bi model var parlak parlak duruyo biraz pahalı ama o halılar güzel ....

umarım herkes iyidir topicde açılmış..umarım bundan sonra eski güzel günlerimize dönebiliriz...hepinizi öptüm ........

iyi tatiller canım. defne de sağlıklı olsun gerisi önemli değil canım. zaten aylar ilerledikçe kilo alımları yavaşlayacak. biz de salatalık, karpuz yalatmaya başladık gerçi salatalığı dişetleri rahatlasın diye veriyoruz :lepi:

evett şimdi sıra bizde. bugün hep yengemlerdeydik. kızıma iyi bakıyolar valla. yengem kendisini cicanne ilan etti:D kızımın cicannesi olacak. bizde böyle hitaplar çoktur da:D cicanne, sevilay anne, hasan baba vs vs.kızımın da cicannesi var yanivereliniortak neyse eşim de akşama doğru geldi. ameliyat olan amcamı ziyarete gittik. gün de böyle geçti.

Son düzenleme:
vah topiğimize vah vahhh.....
bu saatlerde en az 10 kişi kaynatırdık bee...Kıskananların gözü çıksın inşallah nazar oldu topiğimize

Selam kızlar,
Evde 1-2 saatlık ısım var. sonra oglumu besleyecem yıkayacam.Sonra kendımı yıkayacam kuafore gıdecem. Esımın arkadasının dugunune gıdecez.
Pek ugrayamayabılırım kendınıze ıı bakın.
Bu arada Alı Tuna da atesın ardından cıkan kırmızı kabarıklar 1 gunde cıkmıstı 2 gundede kayboldu. Boylece 6. hastalıgı da atlattık cok sukur ıstahı az da olsa yerıne geldı.
Optum hepınızı
geçmiş olsun şükürler olsun atlattınız..tekrarlama ihtimali varmı ki acaba,birde her bebek geçirirmi bir araştırayım bakalım
herkese merhaba nasılsınız bebişler nasıl?
ben idil türkü'yle uğrasmaktan hiç bişeye fırsat bulamıyorum
hala emmiyor zorla emziriyorum kızıma nazarmı oldu nedir ne güzel emn kız birden kesldi
pazartesi başka doktora götüreceğim
sabah 06:30 da okadar ağladıki enson otomobille yarım saat gezdirdikte uyudu
şimdi uyuyor
özel adam akıllı doktor yok iyi bir doktor var oda sadece hastanede çalışıyor sıra bulabilirsek ona gideceğiz
ama yinede çok aşırı hareketli 1 saniye bile durmuyor nasıl bi çocuksa çok yakında konuşacağına eminim sürekli konuşmaya çalışıyor
eşim dün valla bu kız anne diyor diyo
hani ınnne diye ağkıyor ya

ee sizin bebeler nasıl
,
geçmişi okuyamadım
anca yazabiliyorum evi temizliycem daha
hepinizi bebeleri öptümmmmmm
kolay gelsin canım.acaba diyorum sütünün tadımı değişik..hani süt bozulurmuşda bebek emmek istemeza.
ama bu bir süreçde olabilir iştahsızlık sıcaktanda olabilir..bir git bakalım ne diyecek doktora

kızlar ya benim kız parmağını emiyor biz çekiyoruz hemen ağzına alıyor
alısırmı yoksa sonra bırakırmı
hep bayılırdım parmağını emen çocuklara ama
işte yinede iyi değil
eşimin dayısıda emermiş kaynanam diyoki
nişanlıydı düğün yapılacaktı
hala gider köşelerde gizli gizli
emerdi diyo
bizimkide öyle olursa yaaakafamçokkarıştı
bizimkide sadece parmak değil kolunu tutup yalıyor.bir komik olduki anlatamam..
Nita günde yarım saat çok az gündüz uykusunada ihtiyacı var onun,yıkasan güzelce yağlasan falan mayışmazmı acep?? bizim günde uykumuz en az 6 saat maşallah
maşallah benim güzel kızıma.alyanında bu ara uykuları çok güzel.Allahım nazar değsirmesin inşallah

canım hoşgeldin..iyi yolculuklar dileyeyim.
olsun zaten bu aylarda 500-800 arası alması normal demişti bizim doktorumuz.
git gel bir an önce bekliyoruz seni..

vah topiğimize vah vahhh.....
bu saatlerde en az 10 kişi kaynatırdık bee...Kıskananların gözü çıksın inşallah nazar oldu topiğimize
canım tekrar bir araya gelicez merak etme sen fıstığım..
Kizlar nerdesiniz kac gündür yaa hepiniz birdenn?

canım canımm...

herkese kocaman bir gnaydın..çok özledim sizi ya vallahi.nabersiniz?

herkese merhabalar öncelikle.......bebeğime aptamil1 kullanıyorum 120 cc içen bebek son 1 haftadır 90 cc yi bile biteremiyor sizce mamadan kaynaklanabilir mi.....artık damak tadına hitab etmiyor mu acaba diyorum:1rolleyes:....sizlerde mama değişikliği yapan ve memnun kalan var mı merak ettim....şimdiden teşekkür ederim

günaydın ama kimse yok pazar diye herkes dışarı çıktı galiba,ben pazar günleri dışarı çıkmama kararı aldım çok kalabalık bebekle rahat olmuyor, herhalde yaslandım sakin sessizlik istiyorum artık.kızımı uyuttum şimdi eşimle bi kahve içeyim sonra gelrim inşallah ozman bi kaç kişi olur

kızlar Allah aşkına 2 hafta girmedim yine zor buldum... bu ne iz sürüyorum :)
bir ordasınız bir burda... diğer topik kilitlenmiş olmamış burasıda kaç yüz sayfa olmuş yaaaww
okuyamayacağım tabiii... birdaha arayı bu kadar uzatmam. işe başladım yeni düzene alışana kadar böle oldu...
öpüyorum hepinizi..........

Canimm kusura bakma msne dalmisim sohbete görmemisim...
Selam ! Iyiyim ya sen nasilsin?

Sağol canım iyiyim çok teşekkür ederim

Ayşincim ne mutlu sizee :kedi:

Gülşahcım 6. hastalık bir çocuk hastalığıdır.Bir kere olursun bir daha tekrarlamaz.Ben ilkokulda olmuştum mesela kaydirigubbakcemile3

selam hatunlar...
tabi bugün pazar hava güzel aldınız kocaları pikniklere kahvaltılara aktınız dimiii?
biz de kahvaltıdaydık bugün çekirdek aile... pek güzel oluyo...
kızlar bu arada bir sürü yeni tpiğimiz oldu hepsine buyrun ...

Selam mart anneleri çoktandır bakmıyordum yazılanlara daha doğrusu kapalı görmüştüm en son şimdi yazılanları görünce sevindim mart anneleri sayfasını kapattılar sanmıştım,inanın çok mutlu oldum.

Back