- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bişi sorcam ben bu msnde birileri var siliyom siliyom her yerden siliyom kapatıp acınca yine varlar
deli olacam nasıl siliniyorkii
kişinin üstüne sağ tıkla sonra sil de :)ya che ismini okuyunca hep lise yıllarım geliyo aklıma.che nin hayatını okumuştum ama o kadar ağır bi kitaptıki her kelimenin ingilizce ve ispanyolca açıklamaları vardı.offffffff bişey anlayamamıştım o kitaptan 1 yıl sürmüştü okumam o yüzden.kitap zevkimin içine etmişlerdi yani.ama yinede başardım![]()
:roflol: nie kızbietr mi anacımmm beni erken doğurtturuyordu ya yırttıkdelikafadulden
bugün kankardeşimin düğünü var ve ben gidemiyorum okadar üzgünümki anlatamam çok isterdim onu gelinlikler içinde görmeyi kahretsinnnsenağlama senağlama senağlama
ya süt verilibilir çocuk mikrop kapmamalı ama.süt yaramaz kısmı verilmesin diye uydurulmuş bir hikaye .dinde herşeyin bir gerekçesi var örneğin 40 günkü lohusalık döneminde ilişki yasak bugün doktorlarda 40 gün yapılmamalı diyorlar.işte ben de bu şekilde duymuştum regl olmak değildi kastettiğim.ama yine de şu takılıyor aklıma yine tabiki en kısa zamanda duşa alalım ok ama bu doğru olsaydı müslüman olmayan herkesin bebeklerine o sütün yaramaması ve onların hayırsız insanlar olması gerekir dimi.ama bakıyorumda tüm bilim adamları nerdeyse başka dinlerden demekki süt yaramaz veya o çocuk ilerde hayırsız olur kısmı hikaye ...
bu kız yavaş yavaş emmeyi bırakıyor mu ne.sağıp verince içiyo ama dolu memeyi emmiyo napsam :çok üzgünüm:
benim adetlerim ağrısız sancısız kendi kendine geçerdi yahu hem karnım hem belim ağrıyo uuuuyyyyyyyy
sheylaa aaaaaaaaaaaaa memede tükürük sperm falan varsa diye göğsü emzirmeden önce silmek uygun.isteyen istediğini yapar.
kaydirigubbakcemile3 bende sana katılıyorum kanımcaa delikafadulden
cok gecmis olsun Tugba !! Bi gelisme varmi?selam kızlar cok moralim bozuk selene kalca cıkıgı teshisi kondu cok kotuyum
Deryacim ne oldu sende bi gelisme varmi? neden ek gidaya baslatmiyor doktor anlamadim?kızlar naslsınız biz yine doktordaydık kızım 2 haftaqda 1 gr bile almamış
dr antibiyotik verdi bide polivit umarım işe yara çok üzüldüm ya çok
canim ben hastanedeyken dogum yaptigimda bi bebekte öyleydi ikitane bez kullanacaklardi sadece iki aya kadar sonra gececek dedi doktor?!!ya kundak falan hic yapmadık
simdilik cift bez uygulaması yapıyoruz
ya hatırladıgım kadarıyla hayriyenin kızındada olmustu msnsini acmıyo cep numarasını bilen varmı
benim adetlerim ağrısız sancısız kendi kendine geçerdi yahu hem karnım hem belim ağrıyo uuuuyyyyyyyy