• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlart ben geldim. msn de adayı dedesine gösterdik sonrada pc açıkken bi bakiim dedim ama geçmiş baya birikmiş anca 908 e geldim çıkıcam yine çıkmadan yazayım dedim.
bu 2 gündür bende bi sıkıntı bi stres kocamla kavga edicek yer arıyorum ki ettik de 2 sefer neyse barıştık sonra şimdilik iyiyiz evi toparlamamız lazım kocam koli getirdi dün koliler bana bakıyo ben onlara :) du bakalım toplucaz bi ara
öpüyorum sizi koccaman

:nazar:slm canlar tesekkurler opuyorumnanaktan
yok canim gecmedi eltiye sinirim aklima geldikce tazeliyorum siniri kötükedihüso
nasilsiniz bakalim biz iyiyiz oglusum uyuyor annesi bitirdi tum islerizemuszemus
uyansin pasam bizde gitcez gezmelere parklarakaydirigubbakcemile2

bu arada dun aksam cok guzel supruzler yasadim onun icin mutluyum ama bu sabah bisey farkettim:umursamaz:

isimlerini vermeyeyim dee malum iki kisi ben size ne yaptim neden beni msn ve facebooktan sildiniz yasakkelimebanane aranizdaki olaylardan buraya girdim kizlarla yazistim diye kesin sositososito
ama size yakismadi ben taraf deyilimki bildiklerimi burda paylastimmi yada birine soyledimmi buraya girdimde sizden sebeb bir ton laf yedim sabaha kadar uykusuz kaldim sinirden beni olaylara karistirdinizya helal isin ilginc tarafi kimseyi tanimam bilmem
neyse kaybeden ben deyilim buraya gelip birbirinize kin kustunuz kisilerle yazisiyosunuzda ben mi gozunuze battim yani bravooo CADIARZU
nazancigim seni msn ye kayit etmistim davet gelmedimi bise sorcaktim daa

neyse kimse umurumda deyil ben burda mutluyum en azindan arkadan sinsice is yapilmiyor

herkesi opuyorum kimseciklerde yok galiba gecmis topu topu 1 sayfa sicaklar baydi galiba bebisleride optum sizi seviyorummmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kimsecikler yok haftasonu diye :) ben çok sıkıldım Ada uyuyo kuaföre gitmektenvazgeçtim rüzgar var 2 ügndaha böyle gezecem kırpık gibiehueuhuuehuhue

Nazan ve Rebeca çook çok kolaylıklar gelsin size,biz günlük işi yapmıyoruz sizin evde inşaat var resmen...
özgecim gerilme yinede heğimizde var bu ani geltitler kocalarda accık anlayışlı olsunlar canım aaa...
kızlar bişi sorcam .bizimkinin kilo alımı bu aya kadar iiydi ama bu ay hiç kilo almadı yani 25 günde 400 gr.falan sanırım...acaba diorum hani hareketler falan çoğaldı uykusuz saatler çoğaldıda ondanmı acaba???

cok gerginim bu aksam elti geldi oglusum durmuyor zaten agliyor neyse oyun filan durduruyordzm sonra bizim bi pozusyonumuz var oglusum cok seviyor o sekilde ayaklarima yatirdim yan koltukdada ooo oturuyor ne yapiyor dedi uyumak uzere dedim sen gel cocun kafasini bi op ama anlatamam sasirdim gozlerim atladi disarikafamçokkarıştıderken bida bida ayy oglusum basladi aglamaya icim gitti ya dogali oyle aglamamisti bir iste hastaneye yattimizda basina igne takarken aglamisti gozunden ilk defa yas gelmisti bide simdi kötükedihüso[/COLOR][/FONT]
anlata nasil kalktimi anlamadim bide ver bana diyor cocuk catlicak yok dedim ne yaptin sen orda bingildak var ciktim balkona demezmi ben dokundum sadece hafif :oklava::oklava:kendimi zor tuttum yani hala sinirliyim baktiki ben bozuldum 1 saat daha oturup ben gidim dedi yaa ne insanlar var dunyada ben bakmaya kiyamiyorum
iste oyle guzel gun gecirdik bugun benim dogum gunum:kedi:
oglusumla ciktik ciciler aldik banada hediyeler aldilaropuyorumnanaktanbaba ogul dolastik yemek yiyip geldikkaydirigubbakcemile5 off sonrada ooo geldi iste
Ne dengesizler var yarabbiiimmmm.
Doğumgünün kutlu olsun. Ailenle daha nice yıllar,nice doğumgünleri geçir inşallah.

herkeşe günaydın canolar nasısınız bakem geçmişi okudum geldim.buket senin anılcık mıçmıl gözün aydın
Sağol bitanem. Çok şükür bugün de mıçtı...:lepi:

selam kızlar...evin tadilatı bitti, temizlemesi kaldı pöfffffff...
bir iki güne kadar da memlekete gitcez iki ay boyunca giremiycem sıkıntıdan çatlıycam...kafamçokkarıştı
Kolay gelsin canım.. Memleket neresi???

iyi insan lafinin ustune gelirmis:icecream:, benim cok islerim var su aralar, mutfagim bir, iki haftaya geliyor, tamirciler var simdi evde, fayanslar dosenecek, duvarlar kiriliyo, kapi sokulup duvar yapiliyo, badana boya bir dunya is, evi poh goturuyo, bir yandan metenin okul sorunuyla ugrasiyorum, okullar haftaya tatil olcak, biz ders yapmaya yeni basladik:P, sonra birde eren, benden birkac tane daha kopyalasalar hic fena olmaycak
Sana da kolay gelsin gülüm... Allah güç-kuvvet versin.

selam kızlarrr 2 gundur yoktum yoklugumu farkettınızmı :D

Valla zaten son günlerde pek bi sessiz oldu buralar. Kimi taşınıyo,kimi tatilde,kimi hastalıklarla uğraşıyo..vs...

selam kızlar kayınvalıdemdeydım ya ben onu bebegın emzıgını yalayıp verırken gördum o görmedı benım öyle şeye karsı oldugumu bılıyo ama neden yaptııı cok kızdım ama bellı edemedım eşimle plan yaptık eşim emzıgı agzına aldı bende bagırdım kayınvalıdenın yanında sen napıyosun oglumUN agzına ıltıhapmı kaptıreacaksın dedım aldım hızlıca yıkadım eşimde haklısın falan dedı bıdaha yaparmıkı acaba off 1 yasına kadar kayınvalıde bakcak yapma desemde ıstese yapar benımde ruhum duymaz of cok sıkıntılıyım cokkkkkk herseyede karısıyo bende cevabını verıyorum ıstedıgımı yapıyorum yok ınca gıydırmıssın yok belını tut yok gunese cıkarma off off cekılırmı bu kadın yahuu martta kadarrrr aglamak ıstyorummmmm

Kızlar ben 26 mayısta ilk adetimi olmuştum.1 gün sürmüştü.. Dün yine (yine ayın 26'sı) adet oldum.. Sanırım düzenli gidecem.
Bide maaşallah diyim önceden çok ağrılı olurdu,şimdi yok çok şükür...

kızlar naslsınız biz yine doktordaydık kızım 2 haftaqda 1 gr bile almamış
dr antibiyotik verdi bide polivit umarım işe yara çok üzüldüm ya çok

alla alla hastamıydı idil? neden antibiyotik verdi. kilo alımı yavaşlarsa mama takviyesi falan yapılır bildiğim. enfeksiyon falan yoktur umarım.
maşallah buketcim, darısı bizlere. daha adet olmadım ama o günlerin çok ağrılı olduğunu unutamam...

che bence günde 11 kere de olsa bir mama TAKVıYESı YAP.TAVSıYE.KıLO ALMALI ÇÜNKÜ.büyük olmuş .harfler.idrar testimi yaptı?geçmiş olsun.
buket vatana milleter regilin hayırlı olsun hişhihi ben daha olamdım ne zaman oluruz ki ?doktora gitmelimiyiz zakkum?

alla alla hastamıydı idil? neden antibiyotik verdi. kilo alımı yavaşlarsa mama takviyesi falan yapılır bildiğim. enfeksiyon falan yoktur umarım.
maşallah buketcim, darısı bizlere. daha adet olmadım ama o günlerin çok ağrılı olduğunu unutamam...

Derya geçmiş olsun canım..Vitamin işe yarar merak etme.

che bence günde 11 kere de olsa bir mama TAKVİYESİ YAP.TAVSİYE.KİLO ALMALI ÇÜNKÜ.büyük olmuş .harfler.idrar testimi yaptı?geçmiş olsun.
buket vatana milleter regilin hayırlı olsun hişhihi ben daha olamdım ne zaman oluruz ki ?doktora gitmelimiyiz zakkum?
sağolun kızlar çok üzüldüm ya idrar yolu enfeksiyonu geçmemiş hiç emiyordu
mam takviyesi yapapamki sütüm var hemde geçen denemek için vvverdim geri kustu
canım ya 2 gündür uyumuyor
okadarda dikkat ediyorum yinede hasta oluyor 1 gr bile almamış
selam kızlar cok moralim bozuk selene kalca cıkıgı teshisi kondu cok kotuyum

canım geçmiş olsun nezmanadan beri varmış acaba
kundak felan yapmadınız değilmi umarım en kısa zamanda düzelri
tedavisi nasıl oluyor
alçıya felanmı alıyorlar

kızlar slm.bugün aklıma geldi sizinlede paylaşayım dedim.ama önce bilen var mı onu merak ettim.haram süt helal süt nedir biliyor musunuz?

Back