micheal jacson ölmüş yahu...
gerçekden ölmüş müü zenci doğdu beyaz öldükaydirigubbakcemile3töbe töbeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
micheal jacson ölmüş yahu...
kızlar kpss bgn mü yarın mı
Ne dengesizler var yarabbiiimmmm.cok gerginim bu aksam elti geldi oglusum durmuyor zaten agliyor neyse oyun filan durduruyordzm sonra bizim bi pozusyonumuz var oglusum cok seviyor o sekilde ayaklarima yatirdim yan koltukdada ooo oturuyor ne yapiyor dedi uyumak uzere dedim sen gel cocun kafasini bi op ama anlatamam sasirdim gozlerim atladi disarikafamçokkarıştıderken bida bida ayy oglusum basladi aglamaya icim gitti ya dogali oyle aglamamisti bir iste hastaneye yattimizda basina igne takarken aglamisti gozunden ilk defa yas gelmisti bide simdi kötükedihüso[/COLOR][/FONT]
anlata nasil kalktimi anlamadim bide ver bana diyor cocuk catlicak yok dedim ne yaptin sen orda bingildak var ciktim balkona demezmi ben dokundum sadece hafifklava:
klava:kendimi zor tuttum yani hala sinirliyim baktiki ben bozuldum 1 saat daha oturup ben gidim dedi yaa ne insanlar var dunyada ben bakmaya kiyamiyorum
iste oyle guzel gun gecirdik bugun benim dogum gunum:kedi:
oglusumla ciktik ciciler aldik banada hediyeler aldilaropuyorumnanaktanbaba ogul dolastik yemek yiyip geldikkaydirigubbakcemile5 off sonrada ooo geldi iste
Sağol bitanem. Çok şükür bugün de mıçtı...:lepi:herkeşe günaydın canolar nasısınız bakem geçmişi okudum geldim.buket senin anılcık mıçmıl gözün aydın
Kolay gelsin canım.. Memleket neresi???selam kızlar...evin tadilatı bitti, temizlemesi kaldı pöfffffff...
bir iki güne kadar da memlekete gitcez iki ay boyunca giremiycem sıkıntıdan çatlıycam...kafamçokkarıştı
Sana da kolay gelsin gülüm... Allah güç-kuvvet versin.iyi insan lafinin ustune gelirmis:icecream:, benim cok islerim var su aralar, mutfagim bir, iki haftaya geliyor, tamirciler var simdi evde, fayanslar dosenecek, duvarlar kiriliyo, kapi sokulup duvar yapiliyo, badana boya bir dunya is, evi poh goturuyo, bir yandan metenin okul sorunuyla ugrasiyorum, okullar haftaya tatil olcak, biz ders yapmaya yeni basladik, sonra birde eren, benden birkac tane daha kopyalasalar hic fena olmaycak
selam kızlarrr 2 gundur yoktum yoklugumu farkettınızmı![]()
alla alla hastamıydı idil? neden antibiyotik verdi. kilo alımı yavaşlarsa mama takviyesi falan yapılır bildiğim. enfeksiyon falan yoktur umarım.
maşallah buketcim, darısı bizlere. daha adet olmadım ama o günlerin çok ağrılı olduğunu unutamam...
Derya geçmiş olsun canım..Vitamin işe yarar merak etme.
sağolun kızlar çok üzüldüm ya idrar yolu enfeksiyonu geçmemiş hiç emiyorduche bence günde 11 kere de olsa bir mama TAKVİYESİ YAP.TAVSİYE.KİLO ALMALI ÇÜNKÜ.büyük olmuş .harfler.idrar testimi yaptı?geçmiş olsun.
buket vatana milleter regilin hayırlı olsun hişhihi ben daha olamdım ne zaman oluruz ki ?doktora gitmelimiyiz zakkum?
selam kızlar cok moralim bozuk selene kalca cıkıgı teshisi kondu cok kotuyum