2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkeşe günaydın canolar nasısınız bakem geçmişi okudum geldim
tuğba doğum günün kutlu olsun canım eltinede gıcık oldum bu arada
buket snin anılcık mıçmıl gözün aydın
gülşahcığım güzel bir topik olacak canım saol

aslııı günaydın bugün ne gönderiyosun bana gerçi bugün öğlene kadar yemek yemeden çıkacağım

günaydınnnnnnnn

ben kahvaltı ediyom Ada dora the explorer ı izliyo :))))uyku belirtileri var ama Doraya bişeyler söylemeye çalışıyo eheuheueheueheeuh

ben varımda pek yoğunum kuzucuğum herkesin kocişşi evde galiba sıcak sıcak yatıyolardır:kedi:

selam kızlar...evin tadilatı bitti, temizlemesi kaldı pöfffffff...

bir iki güne kadar da memlekete gitcez iki ay boyunca giremiycem sıkıntıdan çatlıycam...kafamçokkarıştı

Herkese günaydın biz sabah 7:30 da uyandık 8:30 da dolaşmaya çıktık güneşlendik.Eve geldik bıcı bıcı yaptık sütümüzü içtik uyuyozz :)
uyanalım annem beni güne götürcek zemuszemus

kolay gelsin canım:) çok yorma kendini olur mu?

sağol bidenem yormadım :)

slm kızlar uzun süredir giremedim keyifler nasıl?

Sağol canım sen nasılsın?? O ticker ne öyleee:1shok:

yazıcı doğum günün kutlu olsun

Benimkindende gözyaşı gelmiyo gelmiyo diyodum arabada altını değiştirirken emniyet kemeri takma yerine çocuğun kafasını vurdum o zaman geldi Melek şahit

bowwww kalka Ada kalk Nisan güne gidiyomuş biz de kuaföre gidecez bugün ehuehuheuhe

nazan nerelerde yawww ????

bowwww kalka Ada kalk Nisan güne gidiyomuş biz de kuaföre gidecez bugün ehuehuheuhe

nazan nerelerde yawww ????

iyi insan lafinin ustune gelirmis:icecream:, benim cok islerim var su aralar, mutfagim bir, iki haftaya geliyor, tamirciler var simdi evde, fayanslar dosenecek, duvarlar kiriliyo, kapi sokulup duvar yapiliyo, badana boya bir dunya is, evi poh goturuyo, bir yandan metenin okul sorunuyla ugrasiyorum, okullar haftaya tatil olcak, biz ders yapmaya yeni basladik, sonra birde eren, benden birkac tane daha kopyalasalar hic fena olmaycak

kolay gelsin nazanım merak ettim yoktun epeydir eren paşamızı öp meteyi de mıncıkla kocaman adam oldu ne de olsazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…