fantezi olur miss gibi ehueheueheueheeu:icecream::icecream:
hee fantazikaydirigubbakcemile3.... kendimi kaybedecem diye korkuyom evin içinde; seksü hatun fantaziden bahsediyovereliniortak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fantezi olur miss gibi ehueheueheueheeu:icecream::icecream:
erken mi diyosun füsunvalla ben o sıralar çok stres yaşarken diğer topicteki kadınlar da çok kızıyodu daha yeni denemişsiniz neden böyle düşünüyosun diye. valla sonra hepsinden özür diledim. o kadar uzun yıllar bekleyen var ki bu güzel haberi. umarım isteyen herkes yaşar bu duyguyu.
Ay banada geldi aynı koku. :smiley-cool:Allah allah ezgı aynı koku bendede var kız
:roflol::roflol::roflol:Meltem ıkı tane mart annesı aynı anda geldı Çokkkk sevındık ıkısıde aynı anda gıttı ezgı kızdı bıze mısafır perver degılız dıye
Şimdiden Allah kabul etsin canım...Sağ-salim dönsünle inşallah.kızlar ya annemle babam pazar günü ümreye gidiyorlar inşallah...hem çok seviniyorum hem de biz napçaz die üzülüp duruyorum... annemle eküri gbi olduk bebekten sonra bi gün bebeği görmese dayanamıyo zaten... çabucak gidip gelirler inşallah...
Ben bugün sordum ebemize. Daha erken en azından bir 6 aylık olsun dedi.aaaa bebelerı denıze sokma konusunu bende 7 temmuzda doktor kontrolmuzde soracam. cunku o zaman 5 ayı doldurmus olacaz artık.
:roflol::roflol::roflol:şuan annemin beni emzirdiğini düşündüm hani bende 87liyim yaaa
Hayırdır inşallah sengözlerimebaksanabkızlar farkettiniz mi benim üzerimde bir duygusallık bir melaikelik durumu varrrr erdim mi nee??
Bende istiyom.. Dünürcüğümüde çağıralım gelsin Ankaradan özledim.Şenizarabaşı itin olsun senin yanında 1 bezide mantı istermisin bebem şöyle en gayseri mantısından kaşığa 40 tane sığandan
Anılda sürekli terliyo.. Ben çıkardım 2 gün önce çoraplarını. Zaten tepinmekten ayağında çorap kalmıyo.Sıkı giydiriyodum o da iz yapıyodu. Şimdi çıplak ayakları,alışsın.selam kızlar bişey sorcam İncimin elleri ve ayakları çok terliyor.çorap giydirsem bi türlü giydirmesem terleyip soğuduğu için buz gibi oluyor.size de aynı sorun varmı?acaba ne yapsam?
Ben genelde oda sıcaklığında veriyorum.kızlar bişey soracam mama verenler suyu nasıl oluyo mamanın ılık olması lazım değil mi benm kızım sevmiyo ılık su illa soğutuyo oda sıcaklığında öyle içiyo mamayı
Sağol bitanem.geçmiş olsun anılcığımı öp benm için buketim
Az sonra bakacam. Bu arada geçen gün kremli saçlarına bayıldım.. Anası gibi muzip olacak bu kız.mart anneleri ve bebeklerine koydumfotoyu ehueheueheuehe
Sen sabaha kadar napcan yawrım?:1shok: Bezlimi gezecen??delikafaduldenkızlar şimdi size bişey diycem ama gülmeyin...lmaz: bizim evde usta vardı ya, klozeti değiştiriyoduk... eskisini söktü yerlerin fayanslarını döşedi yeni klozeti de yarın tkacam dedi ve GİTTİ!!!
ee ben de süt olsun diye su içip duruyom ve şu an çok sıkışık vaziyetteyim napıcaaammm.... mafoldumben
delikafadulden:roflol:delikafaduldenşimdi ben doğumda kullanmaya hasta bezi almıştım ama kullanmamıştım... geçen de elime geçti atsammı dedim ama atmadım... şimdi baktım hasta bezi ulaşabildiğim odadaymış çok şükür... hallettim kızım gibi... su içmemeye karar verdim hahahaha kaydirigubbakcemile3
sağol canım seninde.bebeğin nasıl oldu?
3. Y DOLDUKTAN SONRAMIkızlar bebeklerimizin bu ayı çok önemli algıları daha açık dokunma ve koklama becerileri gelişiyor o yüzden değişik materyallere dokunsun ve sabun koklatın mesela muz koklatın tepkisine bakın çok keyifleniyorlar
poşete yap salla camdan dışarı piyango kime vurusakızlar şimdi size bişey diycem ama gülmeyin...lmaz: bizim evde usta vardı ya, klozeti değiştiriyoduk... eskisini söktü yerlerin fayanslarını döşedi yeni klozeti de yarın tkacam dedi ve GİTTİ!!!
ee ben de süt olsun diye su içip duruyom ve şu an çok sıkışık vaziyetteyim napıcaaammm.... mafoldumben
Canim tamam wcnin klozeti takmamis delik varsa ayakta dur hahahaah
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:haha bir kac pedi tut elinde üstüne yap ?
ne fikirler üretiyorum hahahha
SAĞOLUNNN...
KIZLAR Bİ KONUYU HORTLATTIM KIZMAZSINIZ DİMİ?lülülülülülü