Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim tesekkürler sen nasilsin?
bu arada saclar coH güzel olmus yakismis:)
Benim oldu iki hafta kestirdim halen bi foto cekmedim...
Ne tembelim yawwww..
rebecacıım inşallah bir an önce biter mutfağın Elif NAz ı huzursuz etmiyo mu evdeki ses ne zoır şey yaaa
sibelcim hoşgeldin ballim :)
yazıcı tuğba nasılsın canım faruk nasıl????
rebecacıım inşallah bir an önce biter mutfağın Elif NAz ı huzursuz etmiyo mu evdeki ses ne zoır şey yaaa
sibelcim hoşgeldin ballim :)
yazıcı tuğba nasılsın canım faruk nasıl????
mart anneleri ve bebeklerine koydumfotoyu ehueheueheuehe
aynı rebecacıım gezmeye bayılıyorlar dün bülüye onu dedim biz sürekli geziyoz ya ya büyüdükçe alışırsa gezmeye nasıl zaptedecez biz bunu die?? z sürekli dio olmaz dedim parmağında oynatamaz bizi patron kim bilsin dedim 3 aylık çocuğa monarşi getirdin ya pess dedi eheuheeueheuhe[/QUOT
E]
oyle deme canim valla bizim oglusumuz ilk torun babanesi rahatsiz ve hergun onu gormk istiyordu 1 haftaliktan itibaren hergun ona kahvaltiya gidiyorduk gelirkende gezerek dolas filan soguk olmasina ragmen ama arabasi kislik oldugundan usumuyordu neyse canim simdi evde durmuyor agla agla disari cikartiyoruz ses yok kendileride su an disardalar baba ogul geziyolar kaydirigubbakcemilecikarmada goreyim yikiyor ortaligi bu cusseden o kadar ses nasil cikiyor anlamiyorum zaten aynen parmaginda oynatiyorgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Asliii muz koklati ndedin yaa bende getirdim muzu hemen deniyim ddim baktim ac kurt gibi bakiyor rüya e bende dayanamadim haha soydum muzu cokacimcoook ben isirdim o dilini sürdü bitirdik simdide bagiriyor tekrar istermis gibi :roflol: