• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun anılcığımı öp benm için buketim
ayşincim herşeyin zaanı var dmek ki elaya kavuşmak ne güç olmuş kıyamam
prtklccm hoşgeldin hakket zormuş eskiden çocuk bakmak

Iyiyim tesekkürler sen nasilsin?
bu arada saclar coH güzel olmus yakismis:)
Benim oldu iki hafta kestirdim halen bi foto cekmedim...
Ne tembelim yawwww..

rebecacıım inşallah bir an önce biter mutfağın Elif NAz ı huzursuz etmiyo mu evdeki ses ne zoır şey yaaa

sibelcim hoşgeldin ballim :)

yazıcı tuğba nasılsın canım faruk nasıl????

ay size Ada nın dün akşamki halini gösterecem eline yemek dergisini almış sanki okuyooo çılgın kızım benim önce korktu değişik geldi materyal sonra çıkarıdığı hışırtı hoşuna gitti böceğiminn dünyam benim

erken mi diyosun füsun:D valla ben o sıralar çok stres yaşarken diğer topicteki kadınlar da çok kızıyodu daha yeni denemişsiniz neden böyle düşünüyosun diye. valla sonra hepsinden özür diledim. o kadar uzun yıllar bekleyen var ki bu güzel haberi. umarım isteyen herkes yaşar bu duyguyu.

Hosbulduk Aslicim:)
Kizlar kocis gelsin Rüyayla ilgilensin ben o arada süslenip püslenecem disari cikacaz SÖZ FOTO cekecem:)

rebecacıım inşallah bir an önce biter mutfağın Elif NAz ı huzursuz etmiyo mu evdeki ses ne zoır şey yaaa

elif naz evde hep huzursuz zaten, bizde dışarda gezdik 4 5 saat... şimdi emişiyoz... senin minnoş napıyı..

kızlar damlanın kara kuzu hasta mı olmuştu...

doruğaa geçmiş olsun...

benim kızı da sinek ısırıyo

kızlar bebeklerimizin bu ayı çok önemli algıları daha açık dokunma ve koklama becerileri gelişiyor o yüzden değişik materyallere dokunsun ve sabun koklatın mesela muz koklatın tepkisine bakın çok keyifleniyorlar

mart anneleri ve bebeklerine koydum :D fotoyu ehueheueheuehe

aynı rebecacıım gezmeye bayılıyorlar dün bülüye onu dedim biz sürekli geziyoz ya ya büyüdükçe alışırsa gezmeye nasıl zaptedecez biz bunu die?? z sürekli dio olmaz dedim parmağında oynatamaz bizi patron kim bilsin dedim 3 aylık çocuğa monarşi getirdin ya pess dedi eheuheeueheuhe

Cok sagol aslicim :) Deniyecegim !!
hA kizlar bakin size simdiki halim taze taze cektim hehe...
öylesine baglanmis bir sekilde saclarim :
3732.jpg

sagol canim buraya bir yaz gelmedikaydirigubbakcemile4 yagmurlu hava bende havalardanmi keyifsiz halsizim-tatlicadiarzu- utum var yapilacak ben ona o bana bakip duruyoruz bakmakla olmuyor kalkimde yapayim bari teyzesi optuk senide faruk cok yaramaz babasi onla ilgeleniyor ama sukur:nazar:sagligi yerinde sizden naber nasilsiniz

Asliii muz koklati ndedin yaa bende getirdim muzu hemen deniyim ddim baktim ac kurt gibi bakiyor rüya e bende dayanamadim haha soydum muzu cokacimcoook ben isirdim o dilini sürdü bitirdik simdide bagiriyor tekrar istermis gibi :roflol:

mart anneleri ve bebeklerine koydum :D fotoyu ehueheueheuehe

aynı rebecacıım gezmeye bayılıyorlar dün bülüye onu dedim biz sürekli geziyoz ya ya büyüdükçe alışırsa gezmeye nasıl zaptedecez biz bunu die?? z sürekli dio olmaz dedim parmağında oynatamaz bizi patron kim bilsin dedim 3 aylık çocuğa monarşi getirdin ya pess dedi eheuheeueheuhe[/QUOT
E]

oyle deme canim valla bizim oglusumuz ilk torun babanesi rahatsiz ve hergun onu gormk istiyordu 1 haftaliktan itibaren hergun ona kahvaltiya gidiyorduk gelirkende gezerek dolas filan soguk olmasina ragmen ama arabasi kislik oldugundan usumuyordu neyse canim simdi evde durmuyor agla agla disari cikartiyoruz ses yok kendileride su an disardalar baba ogul geziyolar kaydirigubbakcemilecikarmada goreyim yikiyor ortaligi bu cusseden o kadar ses nasil cikiyor anlamiyorum zaten aynen parmaginda oynatiyorgamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Asliii muz koklati ndedin yaa bende getirdim muzu hemen deniyim ddim baktim ac kurt gibi bakiyor rüya e bende dayanamadim haha soydum muzu cokacimcoook ben isirdim o dilini sürdü bitirdik simdide bagiriyor tekrar istermis gibi :roflol:

hahahahaahahahhaha sevmiş ne güzel annesi kokuya tepki verdi mi peki???

aynen öyle tuğbacım bi de bizim doktorumuz Ada mekan değiştirmeyi sewiyo gezin değişik ortamlara gidin diyo yuh dedik daha ne gezecek sabah bakıcıda akşam babaannede oluyoz< gece eve geliyoz ama hanıma yetmiyo

Back
X