• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin herkeseeee
suheyla rahibe soledim haftaya seni gormek istiyomus :roflol:
arkadaslar Nil bugun iki kez balgam kustu genzi tikali hala hiriltili ama keyfi cok yerinde ates yok napiyim sizce gotureyimmi dr a onemli bisey olabilirmi dersiniz.

fışkırarak kustuysa ve bir fincandan fazla kustuysa önemli birşey olabilir doktora götür ama bana kalırsa bebeklerde burun akıntısını içeri akar onu kusarak atarlar sanırım öyle bişey mühim bişey değildir benimkide arada öyle kusar. :emir_bebek:

geldim esmam pizzanı söölimm mi???
füsuncum ne bilim öyleee bi sessizlik var annamadım

haydiii söyyylleeeee onu nasıl sevdiğimi haydi söyleeee rüylarda gördüğümmüüü haydi söylleee uykusuz geceleriiimmiiii
söleeeee pizzamııııııı uleyyynnnnn:lepi::lepi: açım hala yemek yemedim gelmedi bugün yemek bende yanda kebabcı vr sölesemmi bişeyyy

selam kızlar, dün gece baya hararetli geçmiş ama bu konuda füsun a katılıyorum. bebişlerimizden bahsedelim demi:D

melekcim sana çokkk kolay gelsin canım. bence bölerek yap yoksa ali tunaya bakacak halin kalmaz yazık.

füsun cnm çokk teşekkür ederim. elimde hazır ve nazır, kayısı, badem, çörekotu, kakao, gliserin yağı var kurtarmaz dimi:jeyyar: neyse ela mdan lavanta yağını mı esirgiycem sanki... çok sağol canım mutlaka deniycem bunu...

ezgi(eiblin) çok geçmiş olsun, umarım kötü bişi değildir.
esma sen hayata süt sağmak içinmi geldin? ne bu varim maaşallah...

herkese selam, gecmisi okiyim dedim ama bitiremedim cok vaktim yok

selam kızlar, bu saatte yine yüksek performans görtermişiniz valla. kalabalığız. neyse bizimkiler yattı. size bişi sorayım ve uykum var çıkayım.

kızımın yüzünde 6 tane sinek ısırığı var. sineklik falan var ama giriyolar nerden giriyolarsa işte. bebekler için sağlığa uygun ürünler var mı? şimdi yatayım bilen biri varsa yazarsa sevinirim.

hepinizi öpüyorum ii geceler...

ayşin eczane ve internette sinekleri kovan bilezikler var bebek bilezigi.
bir de stickerlar var eczanede satiliyor kıyafetine yapistirıyorsun.

ben de durumlar fena diil, dorugum biraz toparladi cok sukur.
gene misafir gelicek bebek tebrigine anneme offf off

geçen yıl bugün

geçen yıl şubatta bebek yamaya karar verdik eşimle. doktora gidip gerekli tetkikleri yaptırdım. herhangi bi sorun çıkmadı. bazı problemlerden dolayı yine vazgeçtik bi süreliğine.
nisan da ilk denemizi yaptık. ama mayısın 14 ünde sonuç vermediğini anladım. neyse denemeye devam ettik. bu arada ben kk yı keşfettim ve orda hamile kalamayanlarla konuşmaya başladım. bazıları 5 yıldır deniyomuş fakat olmuyomuş. iyice strese girdim. neyse haziran 14 oldu bi belirti yok. beklemeye devam ettim. bu arada göğüsler şişkin ve hassas oldu baya. şüphelendim ve 20 haziranda evde test yaptım. sonuç negatifti. hımmm dedim. bekleyeyim biraz daha. gün geçti hala tık yok. geçen yıl bugün sabah erkenden bi test daha yaptım. yine negatif. sonra dayanamadım kan testi yaptırmak için kızılaya gittim. eşime de süpriz yapacaktım çünkü artık evde yaptıklarımın doğru çıkmadığını düşündüm. neyse gittim saat 11 gibi. beklemeye başladım. saat 14-15 gibi sonuçları alacaktım. görevliye söyledim ve sonuçları bekledim. kız elime bi zarf verdi ama ben ne yazdığını anlamadım tabi. sorduğumda yüzüme çok dikkatli bakarak "negatif" dedi. sanki o an ağlamamı bekliyomuş gibi geldi. ama ağlamadım inadına. dışarı çıktım. bekledim taksi gelmeyince yürümeye başladım. sonra bende bişeyler koptu ve başladım ağlamaya.

taksiye bindim eve geldim hala ağlıyodum. bugünüm ağlayarak geçmişti geçen yıl işte.

paylaşmak istedim sizlerle....

sonra mı noldu... hala ara ara test yapmaya devam ettim çünkü hala regl olmamıştım. temmuzun 10 unda sabah yine bir test sonucu yine ağladımmmmmm...
bu defa sevinçten hemde:DDDDdelikafadulden
ama anlamadığım 3 gün sonra doktora gittiğimde 7 haftalık hamile gözüküyodum çok garip dimi?

teşekkürler ilkaycım, doruğumuza da dikkat et. bak ne yap biliyomusun. misafirler varken doruğun sevmediği pozisyonda biraz tut o da mızırdasın sen de ben biraz içeri götürüyom emsiriyim falan filan yap kaçmak istediğinde:D

hosbulduk esmacim nasilsin batusum nasilopuyorumnanaktan
batuşun yaramazlık peşinde gittikce el ayak oluyo sıpa önceleri sesini algılamak için bağırıyodu ama bu olay maksadını aşmaya başladı bebemin ağladığını bazı günler hiç duymuyordum halada öle maşallah ama saolsun kendileri bi yerine bişey kaçmış gibi bağırıyo artık acıkınca bağrıyo uykusu gelince bağırıyo üzeri kalınsa bunalınca bağırıyo

selam kızlar, dün gece baya hararetli geçmiş ama bu konuda füsun a katılıyorum. bebişlerimizden bahsedelim demi:D

melekcim sana çokkk kolay gelsin canım. bence bölerek yap yoksa ali tunaya bakacak halin kalmaz yazık.

füsun cnm çokk teşekkür ederim. elimde hazır ve nazır, kayısı, badem, çörekotu, kakao, gliserin yağı var kurtarmaz dimi:jeyyar: neyse ela mdan lavanta yağını mı esirgiycem sanki... çok sağol canım mutlaka deniycem bunu...

ezgi(eiblin) çok geçmiş olsun, umarım kötü bişi değildir.
esma sen hayata süt sağmak içinmi geldin? ne bu varim maaşallah...
harbiden yaaaa sağınlık inek gibiyim valla ne yapam oğluma mama teyzesi vakitlei kaçırmak istemiyorum sütüm azalır diye korkuyorumki yavaş yavaş azalıyo

geçen yıl bugün

geçen yıl şubatta bebek yamaya karar verdik eşimle. doktora gidip gerekli tetkikleri yaptırdım. herhangi bi sorun çıkmadı. bazı problemlerden dolayı yine vazgeçtik bi süreliğine.
nisan da ilk denemizi yaptık. ama mayısın 14 ünde sonuç vermediğini anladım. neyse denemeye devam ettik. bu arada ben kk yı keşfettim ve orda hamile kalamayanlarla konuşmaya başladım. bazıları 5 yıldır deniyomuş fakat olmuyomuş. iyice strese girdim. neyse haziran 14 oldu bi belirti yok. beklemeye devam ettim. bu arada göğüsler şişkin ve hassas oldu baya. şüphelendim ve 20 haziranda evde test yaptım. sonuç negatifti. hımmm dedim. bekleyeyim biraz daha. gün geçti hala tık yok. geçen yıl bugün sabah erkenden bi test daha yaptım. yine negatif. sonra dayanamadım kan testi yaptırmak için kızılaya gittim. eşime de süpriz yapacaktım çünkü artık evde yaptıklarımın doğru çıkmadığını düşündüm. neyse gittim saat 11 gibi. beklemeye başladım. saat 14-15 gibi sonuçları alacaktım. görevliye söyledim ve sonuçları bekledim. kız elime bi zarf verdi ama ben ne yazdığını anlamadım tabi. sorduğumda yüzüme çok dikkatli bakarak "negatif" dedi. sanki o an ağlamamı bekliyomuş gibi geldi. ama ağlamadım inadına. dışarı çıktım. bekledim taksi gelmeyince yürümeye başladım. sonra bende bişeyler koptu ve başladım ağlamaya.

taksiye bindim eve geldim hala ağlıyodum. bugünüm ağlayarak geçmişti geçen yıl işte.

paylaşmak istedim sizlerle....

sonra mı noldu... hala ara ara test yapmaya devam ettim çünkü hala regl olmamıştım. temmuzun 10 unda sabah yine bir test sonucu yine ağladımmmmmm...
bu defa sevinçten hemde:DDDDdelikafadulden
ama anlamadığım 3 gün sonra doktora gittiğimde 7 haftalık hamile gözüküyodum çok garip dimi?

ela hanım kendini gizlemek istemiş annesi ne var yaaa:kedi:

aslı pizza nerdeeee anamın bir sözü var sana onu söyleyemmii
sana güvenen ersiz kalır der aha kaldımmı açççççç:umursamaz:

kızlar ben kaçar kendinize iyi bakın yarın geç gelebilirim haberiniz ola öpüyom sizi

merhaba arkadaşlar gece aniden çıkmak zorunda kaldım.bugünde baya yoğun geçi.yor anlaşılan geçmişi okudum şimdide...ben her zaman giremiyorum net e bilmiyorum sizde benim gibimisiniz bir çocuk ve evin işiyle başedemiyorum ya ben çok tembelim yada beceriksiz hele birde misafir gelecekse işler dahada artıyor eskiden kadınlar nasıl başedermiş hiç anlamıyorum üstelik 2-3 çocukla.

selam kızlar... nabersiniz... kızımla okula gittik geldik şu an evde usta var fayans döşüyo ben de buraya geldim...opuyorumnanaktan

Selam kızlaaaaarrrr.
Oğluşu sabah yıkadım,emzirdim,aşıya götürdüm... İkisindede çok ağladı. Ama kucağa alınca sustu biriciğim.Gelincede Calpol verdim,emzirdim uyudu..2 saat sonra kalktı. Şimdilik ateşi yok.İnşallah da olmaz..
Geçmişi henüz okumadım.. İnşallah iyisinizdir..

kızlar bişey soracam mama verenler suyu nasıl oluyo mamanın ılık olması lazım değil mi benm kızım sevmiyo ılık su illa soğutuyo oda sıcaklığında öyle içiyo mamayı

valla bende o kadar çok yırtık varki bunları deneyip yok etmek istiyorum yırtıkları
hem senmi üşünirsin üşensen spor yapmazsın hergün sabah kalkıpzemuszemuszemuszemus

evet üşenmem ama kafaya takmam lazım önce :)

gunaydin herkeseeee
suheyla rahibe soledim haftaya seni gormek istiyomus :roflol:
arkadaslar Nil bugun iki kez balgam kustu genzi tikali hala hiriltili ama keyfi cok yerinde ates yok napiyim sizce gotureyimmi dr a onemli bisey olabilirmi dersiniz.

Canım telefonla sorma imkanın varsa önce ara bence sen böyle anlatınca benimde aklıma birden gece gördüğüm rüya geldi.Rüyamda Nisan akciğer ameliyatı olacakmış yapışıklık olabilirmiş ama psikolojikte olabilirmiş ameliyat olmadan anlaşılmazmış rüyaya bak çok üzgündüm :(

slm nbrsiniz canolar

İyiyim Şehnazım sen nasılsın? Senin için foto koydum geçmiş sayfalarda ;)

selam kızlar... nabersiniz... kızımla okula gittik geldik şu an evde usta var fayans döşüyo ben de buraya geldim...opuyorumnanaktan

Ohhhh sonunda mutfağına kavuşacaksın canım kolay gelsin

Ayşincim yerim ben seni ne kadar erken başlamışsın kan testi vs. yaptırmaya meraklı turşucu :) Maşallah Elamıza bak kocaman oldu bile :)

İlkaycım bilezikleri biliyorum ama kolunu acıtır uyurken diye düşündüm ama stickerı duymamıştım yatağına yapıştırabiliriz heralde eczaneye bir sorayım ben sağol canım

Back
X