• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay gece ne kadar hareketli geçmiş öyle alemsiniz kızlar ya daha doğrusu çok hoşsunuz iyiki burdayım ve sizi tanımışım .
ben biraz iş yapayım ev çok dağınık.sabah sağlık oca.gittik cağırmışlardı bende aşı var sandım meğer kontrolmuş doktora kont gdiyoz zaten oraya da gittik neyse iyi oldu ama grş by

selam kızlar bişey sorcam ıncimin elleri ve ayakları çok terliyor.çorap giydirsem bi türlü giydirmesem terleyip soğuduğu için buz gibi oluyor.size de aynı sorun varmı?acaba ne yapsam?

selam kızlar bişey sorcam İncimin elleri ve ayakları çok terliyor.çorap giydirsem bi türlü giydirmesem terleyip soğuduğu için buz gibi oluyor.size de aynı sorun varmı?acaba ne yapsam?

canım aynı sorun bizdede var hemde ne terleme babasına çekmiş sıpa ben çorap giydirmiyorum 2 gündür çünkü giydirsemde soğuk oluyo bebemin ayaklarııı en iyisi hava alsın dedim ve açık bıraktım

canım aynı sorun bizdede var hemde ne terleme babasına çekmiş sıpa ben çorap giydirmiyorum 2 gündür çünkü giydirsemde soğuk oluyo bebemin ayaklarııı en iyisi hava alsın dedim ve açık bıraktım

valla açık bırakayım dedim daha kötü oldu buz gibi oldu.bide ayaklarını birbirine vurup duruyo zaten ıslak ıslak.yazık ya bi çaresi olsa mafoldumben

d vitamini eksikliğinde de olurmuş bu.zaten bende aynı sorun vardı ben ameliyat olmuştum terlemeden dolayı.acaba diyorum genetikmi.oysaki babasına benziyor benle hiç alakası yok.benzeye benzeye bu mu benzedi ya :çok üzgünüm:

gunaydin herkeseeee
suheyla rahibe soledim haftaya seni gormek istiyomus :roflol:
arkadaslar Nil bugun iki kez balgam kustu genzi tikali hala hiriltili ama keyfi cok yerinde ates yok napiyim sizce gotureyimmi dr a onemli bisey olabilirmi dersiniz.

gunaydin herkeseeee
suheyla rahibe soledim haftaya seni gormek istiyomus :roflol:
arkadaslar Nil bugun iki kez balgam kustu genzi tikali hala hiriltili ama keyfi cok yerinde ates yok napiyim sizce gotureyimmi dr a onemli bisey olabilirmi dersiniz.

canım genzi tıkalıysa hava felan verebilir doktoru batuyada olmuşdu hava verilince düzeldi sen bilirsin götür istersen

ezgi yarın geliooorum söyle babaya.hem gelmişken İnciyi de kilise avlusuna bırakırım.hayırseverin biri alıp büyütür belki.yıllar sonra da ben senin ananım yavrum diye karşısına çıkarım.tabi karşılığında bana ananı da severdim senin demezse :roflol:

Back
X