• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güüünaydııınnnn herkese günaydın duşumu aldımzemuszemus pencereleri açdım ev halkı daha horul horul uyuyoopuyorumnanaktan oh bende keyfime bakim azcık demi ama sessizlik ne güzel şeyşakkıdı

bide ne ilginç aynı gece aynı saatler iki yeni üyee :roflol: çokmu kötü kalpliyim yawsss ehehehehe bizi böyle yapanlar utansın :roflol:
katılıyorum
benm hamsikuşum var Alaz Ada :))balık gibi derken??? siz maharetli bir ailesiniz ganımca anası 9 doğurtuyo kızı balık gibi:roflol::roflol::roflol::roflol: hakket nickine bayıldım başarılı:hooray::hooray:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Selam herkese bende marta doğum yapmış bir anneyim.mart annelerini bir arada görmek güzel olacak bu fikir sahibine teşekkür ediyorum.iyi gecelerrrrr.
hoşgeldinnnnnn
Kız sehnaz 4 mısafır oldu allah bın bereket versın uzaktan ızlenmek nasıl oluyor acaba bu arada yenı gelenler kaçtı derya yı ve kendımı alıp gıdecem yenı bı sıte açacam[/QUOTEşayet benden bahsediyorsan katılıyorum arkandayım hade gidelim
Selam hatun kızlarım bende eski mart annesiyim :roflol:

evet hatun kızlarım bana denoz dıye bılırsınız
ben gıdemde su geceleıgımle kızımı emzirem yarın gorusuruz mucks muckkss
yalançiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allahım okurken koptum..delikafadulden
ne komik bir geceymiş böyle..mart annelerine nimet yağmış..şakkıdı
rezillik işte..düştükleri hale bak..zemuszemus
yakında çıkar foyaları..
e bende gidip site açayım..sizde çağırayım sonra keyfime göre banlarım..
bana aldıklarınızıda geri gönderirim ha..beni satın mı alacaksınız ule..:roflol::roflol::roflol:
ayrıca karacahil değilim topic kullanmayıda bilirim evelallah,yollarının ustasıyım gözlerinin hastasıyımsositosositosositosositovereliniortak
arkadaşların canı sıkıldı herhal 3-5 kişi ile sohbet etmekten...Çok üzgünüm çoook
elleme garipleri yazık
vallahi dilekcim bencede.mümkün mertebe kalmaya çalış canımın içi..çok komik olacak çoookk..sositososito
belki deniz anası 87 doğumlu kızını emzirmeye gitmiştir gelir tekrardan.o buralardan kopamaz:ecrin_bebek:
bukaarda yalan olmazki canımm

okurken çok güldüm yahu bu nedir? sırnaşık şey :roflol: :roflol:
neyse günaydınlar güzel sitemin güzel anneleri... dün gittik dr a kızım 6.800 gr ve 60 cm olmuş büyüdük teyzeleriiii :lepi:
uyuduğum halde hala acip uykum var sıcaktan heralde biraz daha mı yatsam acep ?
dün gece kocişle birazcık atıştık dışarı dolaşmaya çıktık adayı kayganama bırakıp. bi sigara içtim kocam da bira almıştı ondan da bikaç yudum içtim iyi geldi valla :1rolleyes: sonrada kocişimle güzeel bi gece geçirdik :utangac:
aman yarabbi bu ne sıcak yahu

bugün de giremem herhalde eskişehire gidicez göz dokdoruna gidicem oğlumada karne hediyesi alıcaz biraz gezeriz kendinize ve bebişlerinize ii bakınnn

Herkese günaydın lütfen yeni üye olupta abuk subuk konuşan kişilere yanıt veripte prim yaptırmayın, biz birbirimizin deneyimlerinden birşeyler öğrenmek için buradayız.Saçma sapan konuşmalar için değil.Geldikleri gibi giderler eğer anlamsız mesajlara cevap vermezsek.

Melekcim saçların çok güzel olmuş bu modelide beğenirim ama kıyıpta dediğim gibi kestirememişsin ;)

melekcigim saclarini cok begendim iiyiki kesdirmisin güle gle kulln cnm..
füsüncüm sen kesdirdinmi bak kesdir sende bence cok ýakisiyo sanada kisa sac

Evet canım kestirdim.Birazda rengiyle oynadım.

gerek yokmuş o kadar basit şey için dünyanın parasıymış biraz daha uğraşıyım belki ikna ederim inşallah

Canım eşine deki önemli olan halı değil oradaki oyuncaklar.Kendinizde yapabilirsiniz bir halı ve çember üstünede döndürünce ,çekince ses çıkaran oyuncaklar asabilirsiniz.3 ay bebeklerin zeka gelişimi için bu oyuncaklar çok önemli.

selam kızlar, bu saatte yine yüksek performans görtermişiniz valla. kalabalığız. neyse bizimkiler yattı. size bişi sorayım ve uykum var çıkayım.

kızımın yüzünde 6 tane sinek ısırığı var. sineklik falan var ama giriyolar nerden giriyolarsa işte. bebekler için sağlığa uygun ürünler var mı? şimdi yatayım bilen biri varsa yazarsa sevinirim.

hepinizi öpüyorum ii geceler...

Ayşincim ben sinek ilaçlarının kokusuz olsada solunum yoluyla zarar verdiğine inanıyorum ayrıca bebekler için dahi olsa sıkılan spreylerinde masum olmadığını düşünüyorum.Lavanta yağı alıyorsun koluna ve bacağına eline bir damla damlatıp Elaya nokta şeklinde sürüyosun sinekler ve böcekler bu kokuya gelmiyor ayrıca sinek ısıran yeride tedavi edici özelliği var hadi öptüm

Kızlar ben ayrıca dr a sordum denize girme işini temiz olduğunu bildiğiniz denize sokabilirsiniz dedi.

günaydın topiğimizin güzel annişleri ve bebikleri !!!
bebeklerimizin en güzel zamanları bunlar olsa gerek ne kadar keyifli onlarla her anı paylşamak sağlıklı olsunlar!!!!

ben gittikten sonra karnaval havası esmiş borrda???

kızlar farkettiniz mi benim üzerimde bir duygusallık bir melaikelik durumu varrrr erdim mi nee??opuyorumnanaktan

günaydın topiğimizin güzel annişleri ve bebikleri !!!
bebeklerimizin en güzel zamanları bunlar olsa gerek ne kadar keyifli onlarla her anı paylşamak sağlıklı olsunlar!!!!

ben gittikten sonra karnaval havası esmiş borrda???

günaydın aslişkoo nassın canımmm bugün sana pizza yemeye geliyorum haberin olsunn canım pizza çektideeee:lepi::lepi:

gel bebeeem ama arabaşını al da gel :roflol::roflol::roflol: ben sana pizza sen bana arabaşı ohhhcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

arabaşı itin olsun senin yanında 1 bezide mantı istermisin bebem şöyle en gayseri mantısından kaşığa 40 tane sığandan

Back
X