Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katılıyorumbide ne ilginç aynı gece aynı saatler iki yeni üyee :roflol: çokmu kötü kalpliyim yawsss ehehehehe bizi böyle yapanlar utansın :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:benm hamsikuşum var Alaz Ada :))balık gibi derken??? siz maharetli bir ailesiniz ganımca anası 9 doğurtuyo kızı balık gibi:roflol::roflol::roflol::roflol: hakket nickine bayıldım başarılı:hooray::hooray:
hoşgeldinnnnnnSelam herkese bende marta doğum yapmış bir anneyim.mart annelerini bir arada görmek güzel olacak bu fikir sahibine teşekkür ediyorum.iyi gecelerrrrr.
Kız sehnaz 4 mısafır oldu allah bın bereket versın uzaktan ızlenmek nasıl oluyor acaba bu arada yenı gelenler kaçtı derya yı ve kendımı alıp gıdecem yenı bı sıte açacam[/QUOTEşayet benden bahsediyorsan katılıyorum arkandayım hade gidelim
Selam hatun kızlarım bende eski mart annesiyim :roflol:
yalançiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiievet hatun kızlarım bana denoz dıye bılırsınız
ben gıdemde su geceleıgımle kızımı emzirem yarın gorusuruz mucks muckkss
elleme garipleri yazıkAllahım okurken koptum..delikafadulden
ne komik bir geceymiş böyle..mart annelerine nimet yağmış..şakkıdı
rezillik işte..düştükleri hale bak..zemuszemus
yakında çıkar foyaları..
e bende gidip site açayım..sizde çağırayım sonra keyfime göre banlarım..
bana aldıklarınızıda geri gönderirim ha..beni satın mı alacaksınız ule..:roflol::roflol::roflol:
ayrıca karacahil değilim topic kullanmayıda bilirim evelallah,yollarının ustasıyım gözlerinin hastasıyımsositosositosositosositovereliniortak
arkadaşların canı sıkıldı herhal 3-5 kişi ile sohbet etmekten...Çok üzgünüm çoook
bukaarda yalan olmazki canımmvallahi dilekcim bencede.mümkün mertebe kalmaya çalış canımın içi..çok komik olacak çoookk..sositososito
belki deniz anası 87 doğumlu kızını emzirmeye gitmiştir gelir tekrardan.o buralardan kopamaz:ecrin_bebek:
melekcigim saclarini cok begendim iiyiki kesdirmisin güle gle kulln cnm..
füsüncüm sen kesdirdinmi bak kesdir sende bence cok ýakisiyo sanada kisa sac
gerek yokmuş o kadar basit şey için dünyanın parasıymış biraz daha uğraşıyım belki ikna ederim inşallah
selam kızlar, bu saatte yine yüksek performans görtermişiniz valla. kalabalığız. neyse bizimkiler yattı. size bişi sorayım ve uykum var çıkayım.
kızımın yüzünde 6 tane sinek ısırığı var. sineklik falan var ama giriyolar nerden giriyolarsa işte. bebekler için sağlığa uygun ürünler var mı? şimdi yatayım bilen biri varsa yazarsa sevinirim.
hepinizi öpüyorum ii geceler...
günaydın topiğimizin güzel annişleri ve bebikleri !!!
bebeklerimizin en güzel zamanları bunlar olsa gerek ne kadar keyifli onlarla her anı paylşamak sağlıklı olsunlar!!!!
ben gittikten sonra karnaval havası esmiş borrda???
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kızlar farkettiniz mi benim üzerimde bir duygusallık bir melaikelik durumu varrrr erdim mi nee??opuyorumnanaktan
günaydın aslişkoo nassın canımmm bugün sana pizza yemeye geliyorum haberin olsunn canım pizza çektideeee:lepi::lepi:
gel bebeeem ama arabaşını al da gel :roflol::roflol::roflol: ben sana pizza sen bana arabaşı ohhhcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook