Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hemşire değilimki canım..
burda yerliyiz.siz?[/QUOTE
AY EVET ECZACI YAZIYORMUS EE NORMAL BU SAATTE IYI GORMUSUM COK UYKUM VAR AMA UYUYASIM YOKKK
Kız sehnaz bu gece bızım Çenemız dustu ayyy yarın dr gıdecem ınsallah kılo vermısımdır
YAAA KOPTUM GULMEKTEN BEN YOKKEN NELER KACIRMISIM YAA MISAFIR GELDI ANI BASKIN NEYSE SIBELCIM BIZIMDE DUNURUMUZ YOK BILESIN
LAZANYA BENIM ISMIM TUGBA OGLUSUM ISMAILFARUK KISACA FARUK DIYEBILIRSINdelikafadulden
SIMDI YATAYIM ARTIK SABAH GORUSURUZ SEVIYORUM SENI TURKIYEMMMturkbayragiturkbayragiturkbayragi
günaydınnnnnnnnnnn hanım kızlarım zemuszzemus okuduguuma göre beni burda istemiyosunuz bende girmeem daha buraya olur biter ben gidiyom ananneler topiğinee
teşekkür ederim :) balık gibi derken balık burcu pek duygusal iyiki duygu koymamışım adını lülülülülülü
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli lazanyacığım kaydirigubbakcemile5
çok gücendim daha girmicemhiç insan teyzesini selamını almazmı bu arada kızlar benim adım DENİZ SİZ BANA kısaca denoz diye bilirsinizzz :roflol:
:roflol::roflol::roflol: ya neler olmuş ben yattıkdan sonra valla kendi yetmiyormuş gibi anasınıda almış gelmiş neyse ben konuşmucamevet hatun kızlarım bana denoz dıye bılırsınız
ben gıdemde su geceleıgımle kızımı emzirem yarın gorusuruz mucks muckkss
alalh ıyılıgını versın ezgi senin yaa9dogurtturaninannesi teyzeee ne ediyon hala burada hade get yat burdan is cikmaz sana anneaneler topigine git sen :a015: kizinida al git :roflol:
Allahım okurken koptum..delikafadulden
ne komik bir geceymiş böyle..mart annelerine nimet yağmış..şakkıdı
rezillik işte..düştükleri hale bak..zemuszemus
yakında çıkar foyaları..
e bende gidip site açayım..sizde çağırayım sonra keyfime göre banlarım..
bana aldıklarınızıda geri gönderirim ha..beni satın mı alacaksınız ule..:roflol::roflol::roflol:
ayrıca karacahil değilim topic kullanmayıda bilirim evelallah,yollarının ustasıyım gözlerinin hastasıyımsositosositosositosositovereliniortak
arkadaşların canı sıkıldı herhal 3-5 kişi ile sohbet etmekten...Çok üzgünüm çoook
selam kızlar, bu saatte yine yüksek performans görtermişiniz valla. kalabalığız. neyse bizimkiler yattı. size bişi sorayım ve uykum var çıkayım.
kızımın yüzünde 6 tane sinek ısırığı var. sineklik falan var ama giriyolar nerden giriyolarsa işte. bebekler için sağlığa uygun ürünler var mı? şimdi yatayım bilen biri varsa yazarsa sevinirim.
hepinizi öpüyorum ii geceler...
Ay benımde yarın dıyetısyenle randevum var ama bu hafta hıÇ kılo gıtmedı aksıne aldım adam benı Öldurcek yedıklerımı ona soylemedım
ılk hafta 1.700
geÇen hafta 1000
bu hafta muheteml 0 kılo gıttı
Hemşire akrabam var aşıları bitmeden denize sokmayın diyor.. Yani bu sene girmesin diyor.. Ama daha doktora ya da ebeye sormadım. Yarın aşıya gitmişken ebeye sorayım bakalım..
Kociş sabısızlanıyor denize götürmek için ama...
bırak mıçsın canım bizimkide mıcıyo günde 6 kere ama 8050 gr kendileri mıçmakla alakaası yokmafoldumbenbilmemki acliktan olabilceni dusunmedim hic bizim kilomuz en son 5.300gr di boy 60cm sizinde aynimi?bizim erken dogumdu ama kiloyu cok takiyorum dk gelisimi iyi diyor son zamanlarda daha istahlionceden zorla az az emiyordu mamaya hayir dedi dk birde diyorumki gunde 5 6 kere miciyor ondan mii kilo fazla almiyoroofff offf turkbayragiturkbayragi[/FONT]
vay anasınııııııııdokuzdogurtturaninannesi, ARDA-ALYA, Eibhlin, emelyucel, gülen yüz, huzur84, Meltoo, SiBSeR
hepinize kokulu kokulu öpücüklerr yavrularım benım benımde bi kzıım var kendısı 7 mart 1987 li bende oyle can sıkıntısına ararken buldum burayı bıraz yaslıyım ama hala taş gibiyim :))
şuan annemin beni emzirdiğini düşündüm hani bende 87liyim yaaa7 mart 1987 dogumlu kizimi emziriyorsun?