• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

OYLE YAZIYORYA HEMSIRE DIYE
BEN BAFRALIYIM AMA:kedi: AKRABALAR HEP SAMSUNDA KILISENIN ORDA
COK OZLEDIM ORALARI YAAmafoldumbenmafoldumben

Herkese gunaydınlar...

Bugun evdeyım ıse gıtmedım Pazartesı kullanamadıgım sut ıznımın yerıne.. Zaten evde ınanılmaz ısım bırıkmıstı ve cok yorgundum..

Bugun Pazara gıdecem.. Sebze meyve ve tül bakmam lazım Ali Tuna'nın odasına..

Sonraaa mothercare ugramam lazım bısı almıstım onu degıstırecem

Sonra gelıp oglumu yıkayacam..

Sonra 3-4 haftadır elımı temızlıge surmedıgım ıcın temızlıge baslıcam...(ınsallah baslayabılırım :)))
cccoookk ısım var coookk

he bu arada kendımı de bı temızlemeyı dusunuyorum..

YAAA KOPTUM GULMEKTEN BEN YOKKEN NELER KACIRMISIM YAA MISAFIR GELDI ANI BASKIN NEYSE SIBELCIM BIZIMDE DUNURUMUZ YOK BILESIN
LAZANYA BENIM ISMIM TUGBA OGLUSUM ISMAILFARUK KISACA FARUK DIYEBILIRSINdelikafadulden
SIMDI YATAYIM ARTIK SABAH GORUSURUZ SEVIYORUM SENI TURKIYEMMMturkbayragiturkbayragiturkbayragi

ben senı kk dayken hatırlıyorum yazıcı..

günaydınnnnnnnnnnn hanım kızlarım zemuszzemus okuduguuma göre beni burda istemiyosunuz bende girmeem daha buraya olur biter ben gidiyom ananneler topiğinee

çok üzüldük lütfen gitme DENİZ lütfeeeennn..mafoldumben
sen buraların eğlencesiydin oysaki..seninle ilgili planlarım vardıııı:sinifsinif::sinifsinif:-tatlicadiarzu-

günaydın melekcim..bugün yoğun bir gün senin için anlaşılan..
haydi bakalım katılmaya çalış genede aramıza..

herkese günaydın bebeler..
ben geldim babamölardayım.oturuyorum..alyaya bakıp geleceğim.

teşekkür ederim :) balık gibi derken balık burcu pek duygusal iyiki duygu koymamışım adını lülülülülülü
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli lazanyacığım kaydirigubbakcemile5

çok gücendim daha girmicemhiç insan teyzesini selamını almazmı bu arada kızlar benim adım DENİZ SİZ BANA kısaca denoz diye bilirsinizzz :roflol:

evet hatun kızlarım bana denoz dıye bılırsınız
ben gıdemde su geceleıgımle kızımı emzirem yarın gorusuruz mucks muckkss
:roflol::roflol::roflol: ya neler olmuş ben yattıkdan sonra valla kendi yetmiyormuş gibi anasınıda almış gelmiş neyse ben konuşmucam
9dogurtturaninannesi teyzeee ne ediyon hala burada hade get yat burdan is cikmaz sana anneaneler topigine git sen :a015: kizinida al git :roflol:
alalh ıyılıgını versın ezgi senin yaa

Allahım okurken koptum..delikafadulden
ne komik bir geceymiş böyle..mart annelerine nimet yağmış..şakkıdı
rezillik işte..düştükleri hale bak..zemuszemus
yakında çıkar foyaları..
e bende gidip site açayım..sizde çağırayım sonra keyfime göre banlarım..
bana aldıklarınızıda geri gönderirim ha..beni satın mı alacaksınız ule..:roflol::roflol::roflol:
ayrıca karacahil değilim topic kullanmayıda bilirim evelallah,yollarının ustasıyım gözlerinin hastasıyımsositosositosositosositovereliniortak
arkadaşların canı sıkıldı herhal 3-5 kişi ile sohbet etmekten...Çok üzgünüm çoook

aynen gülşahım bende koptum gülmekten çok eglenceli bi gece olmus :roflol::roflol:

günaydın canlarım zemuszemus bugunzemuszemus okadar çok işim varki misafirim var evi temizleem yemek yzemuszemusapmam lazım pofff kacırcam bugun buzemuszemusrdakı muhabbeti

selam kızlar, bu saatte yine yüksek performans görtermişiniz valla. kalabalığız. neyse bizimkiler yattı. size bişi sorayım ve uykum var çıkayım.

kızımın yüzünde 6 tane sinek ısırığı var. sineklik falan var ama giriyolar nerden giriyolarsa işte. bebekler için sağlığa uygun ürünler var mı? şimdi yatayım bilen biri varsa yazarsa sevinirim.

hepinizi öpüyorum ii geceler...

oooyy kıyamam Ela'ya.. benım Alı Tunamıda haftasonu yazlıkta kolunda 3 yerınden ısırmıslar :(

vallahi dilekcim bencede.mümkün mertebe kalmaya çalış canımın içi..çok komik olacak çoookk..sositososito
belki deniz anası 87 doğumlu kızını emzirmeye gitmiştir gelir tekrardan.o buralardan kopamaz:ecrin_bebek:

Ay benımde yarın dıyetısyenle randevum var ama bu hafta hıÇ kılo gıtmedı aksıne aldım adam benı Öldurcek yedıklerımı ona soylemedım
ılk hafta 1.700
geÇen hafta 1000
bu hafta muheteml 0 kılo gıttı

ne dıyorsun? ne guzel kılo vermıssınız yaaa... bende mı baslasam hafıften... 8 kılo fazlam var..fisfisfis

Bu arada yeni katılan bier çok üyemiz olmuş dün akşam birdenbire.. Hoşgelmişlerr.... Kim olursan ol yine gel!..

Hemşire akrabam var aşıları bitmeden denize sokmayın diyor.. Yani bu sene girmesin diyor.. Ama daha doktora ya da ebeye sormadım. Yarın aşıya gitmişken ebeye sorayım bakalım..
Kociş sabısızlanıyor denize götürmek için ama...

aaaa bebelerı denıze sokma konusunu bende 7 temmuzda doktor kontrolmuzde soracam. cunku o zaman 5 ayı doldurmus olacaz artık.

mafoldumbenbilmemki acliktan olabilceni dusunmedim hic bizim kilomuz en son 5.300gr di boy 60cm sizinde aynimi?bizim erken dogumdu ama kiloyu cok takiyorum dk gelisimi iyi diyor son zamanlarda daha istahli:nazar:onceden zorla az az emiyordu mamaya hayir dedi dk birde diyorumki gunde 5 6 kere miciyor ondan mii kilo fazla almiyoroofff offf turkbayragiturkbayragi[/FONT]
bırak mıçsın canım bizimkide mıcıyo günde 6 kere ama 8050 gr kendileri mıçmakla alakaası yok
dokuzdogurtturaninannesi, ARDA-ALYA, Eibhlin, emelyucel, gülen yüz, huzur84, Meltoo, SiBSeR

hepinize kokulu kokulu öpücüklerr yavrularım benım benımde bi kzıım var kendısı 7 mart 1987 li bende oyle can sıkıntısına ararken buldum burayı bıraz yaslıyım ama hala taş gibiyim :))
vay anasınıııııııı
7 mart 1987 dogumlu kizimi emziriyorsun?
şuan annemin beni emzirdiğini düşündüm hani bende 87liyim yaaa

günaydın canolarrrrrr işde geldin burdayımmmmmm ne yaptınız bakalım dün biz batu beyle misafir ağırladık aman yarappim nasıl çığlıklar atıyo evi birbirine katıyo kerata dün babası oğluna muz yedirmiş rsmen muzu emmiş benim sıpa çok hoşuna gitmiş ama babaya bir dur gerekdii veee dur yolcu bebemi gabız yapacaksın dedim çok sevdi ama baksana bebeye bişey vermiyorsun diyooo :olmaz::olmaz: dedim daha vakti varrr demi ama

Back
X