• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya annemle babam pazar günü ümreye gidiyorlar inşallah...hem çok seviniyorum hem de biz napçaz die üzülüp duruyorum... annemle eküri gbi olduk bebekten sonra bi gün bebeği görmese dayanamıyo zaten... çabucak gidip gelirler inşallah...
ayrıyeteeen... DOKUZDOĞURANIN ANNESı SENıDE ıSMıNıDE KIZINIDA HıÇ SEVMEDıM... HADı GıT BURDAN YAZIP DURMA

resim.rsm

alinti

hadi kizlar ben yatiyorm ii gecelr hepinize dokuzdoguraninanasi hadi sende yat teyzos gec oldu sabah erken kalman gerek ilac falanda kullaniyosndr sen hihihihiih

9dogurtturaninannesi teyzeee ne ediyon hala burada hade get yat burdan is cikmaz sana anneaneler topigine git sen :a015: kizinida al git :roflol:

meltooo Allah kavustursun vede kabul etsin. bende gidip yatayim yarin biraz temizlik yapacagim enerji toplamaliyim herkese iyi geceleeerrr. kaydirigubbakcemile4

Allahım okurken koptum..delikafadulden
ne komik bir geceymiş böyle..mart annelerine nimet yağmış..şakkıdı
rezillik işte..düştükleri hale bak..zemuszemus
yakında çıkar foyaları..
e bende gidip site açayım..sizde çağırayım sonra keyfime göre banlarım..
bana aldıklarınızıda geri gönderirim ha..beni satın mı alacaksınız ule..:roflol::roflol::roflol:
ayrıca karacahil değilim topic kullanmayıda bilirim evelallah,yollarının ustasıyım gözlerinin hastasıyımsositosositosositosositovereliniortak
arkadaşların canı sıkıldı herhal 3-5 kişi ile sohbet etmekten...Çok üzgünüm çoook

YAAA KOPTUM GULMEKTEN BEN YOKKEN NELER KACIRMISIM YAA MISAFIR GELDI ANI BASKIN NEYSE SIBELCIM BIZIMDE DUNURUMUZ YOK BILESIN
LAZANYA BENIM ISMIM TUGBA OGLUSUM ISMAILFARUK KISACA FARUK DIYEBILIRSINdelikafadulden
SIMDI YATAYIM ARTIK SABAH GORUSURUZ SEVIYORUM SENI TURKIYEMMMturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Allahım okurken koptum..delikafadulden
ne komik bir geceymiş böyle..mart annelerine nimet yağmış..şakkıdı
rezillik işte..düştükleri hale bak..zemuszemus
yakında çıkar foyaları..
e bende gidip site açayım..sizde çağırayım sonra keyfime göre banlarım..
bana aldıklarınızıda geri gönderirim ha..beni satın mı alacaksınız ule..:roflol::roflol::roflol:
ayrıca karacahil değilim topic kullanmayıda bilirim evelallah,yollarının ustasıyım gözlerinin hastasıyımsositosositosositosositovereliniortak
arkadaşların canı sıkıldı herhal 3-5 kişi ile sohbet etmekten...Çok üzgünüm çoook[/QUOTE

AYNEN YA KOPTUM GULMEKTEN KOCIS BILE SASIRDI MEMLEKETIMIN GUZEL INSANI(((BEN SAMSUNLUYUM DAAA))):CüvCüv::CüvCüv:IYI GECELER

Back
X