• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok senı almam suheylayıda almam yanlıslıkla lınk mınk verır sızı neyden korumalıydım ben ınternet neyınden bas edemem sızle

Meltem ıkı tane mart annesı aynı anda geldı Çokkkk sevındık ıkısıde aynı anda gıttı ezgı kızdı bıze mısafır perver degılız dıye

dokuzdogurtturaninannesi, ARDA-ALYA, Eibhlin, emelyucel, gülen yüz, huzur84, Meltoo, SiBSeR

hepinize kokulu kokulu öpücüklerr yavrularım benım benımde bi kzıım var kendısı 7 mart 1987 li bende oyle can sıkıntısına ararken buldum burayı bıraz yaslıyım ama hala taş gibiyim :))

ayy çok güldüm ookkhh sefamız olsun ...
şehnazcım emelcim ezgicim ayşegülcüm ve sibelcm naslsınız ya,ya kızmayın bana ama ben bu siteyi eccik yabancıladım sankim:) ondan pek grip bişiler yazamadım
hehe ajanım ajan:)

dokuzdogurtturaninannesi, ARDA-ALYA, Eibhlin, emelyucel, gülen yüz, huzur84, Meltoo, SiBSeR

hepinize kokulu kokulu öpücüklerr yavrularım benım benımde bi kzıım var kendısı 7 mart 1987 li bende oyle can sıkıntısına ararken buldum burayı bıraz yaslıyım ama hala taş gibiyim :))

anlamadm ne yapmaya calisiyosunz :kızgın:

Back
X