• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Lazanyam yarın dr gıdecem su ek gıda ısını sorayım bı bız baslarsak sende basla 2 gun sonra dogurdun sende ada hanım kızımı

ne garip bi forum yav anlamaya çalışıyorum misafirken daha güzeldi :) neyse ben geziniyim turlayayım biraz
iyi geceler kızlar gelemezsem

kuzum sen bızı okuduguna emınmısın baskasını okumayasın burda herkes bebeklerı bırbırıne kerter herkes bebesının resmını koyar bızde bunları sorduk sana garıp olan ne

dokuz dogurtan gittimiiiiiiiiii tuh kacirdiniz kizi:hooray: yazik hicte arkadasi yok daha yeniymis gelirgelmezde kendini mart annelerine atmis daha misafir perver olmaliyiz arkadaslar yapmayin booolee :roflol:

Kız sehnaz 4 mısafır oldu allah bın bereket versın uzaktan ızlenmek nasıl oluyor acaba bu arada yenı gelenler kaçtı derya yı ve kendımı alıp gıdecem yenı bı sıte açacam

Aaa ezgım oyle deme bır mıslınlık var usyumde (enerjım kıskanılıyor ya bende boyle dıyım sız anlayın ne ısler yaptıgımı)

alya yi almasydk kesin rüyayi alcakdik cnm kaydirigubbakcemile5
nicklerimiz ozaman Rüya-Arda / Arda-Rüya olurdu :) Alya alimmi Ardiyi elinden :jeyyar: :jeyyar: (sosyete kizi seklinde)
dokuz dogurtan gittimiiiiiiiiii tuh kacirdiniz kizi:hooray: yazik hicte arkadasi yok daha yeniymis gelirgelmezde kendini mart annelerine atmis daha misafir perver olmaliyiz arkadaslar yapmayin booolee :roflol:
Ezgiye katiliyorum!!! :roflol::delphin:naniknanik

Sıbel dur kız su yenı gelen sıbel arkadasın kızı dılara balık gıbıymıs bı bakım bakım ama gozum ruyada haberın ola geÇen kameradanda gosterdık bırbırlerını

Back
X