Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne garip bi forum yav anlamaya çalışıyorum misafirken daha güzeldi :) neyse ben geziniyim turlayayım biraz
iyi geceler kızlar gelemezsem
ne garip bi forum yav anlamaya çalışıyorum misafirken daha güzeldi :) neyse ben geziniyim turlayayım biraz
Lazanyam yarın dr gıdecem su ek gıda ısını sorayım bı bız baslarsak sende basla 2 gun sonra dogurdun sende ada hanım kızımı
Bi dünürüm vardi Neslihan oda kacti anam ya bende birsey var yada Rüyamda hahaha
Eeee dokuzdoguran gıttı portakalÇıcegı nıye gıttı ıkısıde aynı anda allah allah
nicklerimiz ozaman Rüya-Arda / Arda-Rüya olurdu :) Alya alimmi Ardiyi elinden :jeyyar: :jeyyar: (sosyete kizi seklinde)alya yi almasydk kesin rüyayi alcakdik cnm kaydirigubbakcemile5
Ezgiye katiliyorum!!! :roflol:dokuz dogurtan gittimiiiiiiiiii tuh kacirdiniz kizi:hooray: yazik hicte arkadasi yok daha yeniymis gelirgelmezde kendini mart annelerine atmis daha misafir perver olmaliyiz arkadaslar yapmayin booolee :roflol: