• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçi gürültüde uyutursam sesten etkilenmiyo. Sessizlikte uyutursam tık desen uyanıyo.
Sizinkilerde öylemi??

Bide yüzükoyun daha rahat uyuyo. Diğer türlü ya bacakları havaya dikip geri atıyo,ya elini kolunu oynatıyo.

denize sokan var mı aslıcım sen soktun mu ben ağustosta sokmayı düşünüyorum

Hemşire akrabam var aşıları bitmeden denize sokmayın diyor.. Yani bu sene girmesin diyor.. Ama daha doktora ya da ebeye sormadım. Yarın aşıya gitmişken ebeye sorayım bakalım..
Kociş sabısızlanıyor denize götürmek için ama...

Geçmiş olsun canım. Hayırdır??

Regl durumları canım ama biraz ağır geçiyor kılımı kıpırdatamıyorum eşim gelsin diye dört gözle bakıyorum. Sağol

Ada sevmiyo yüzükoyun durmayı hiç uyutmadım öyle zaten uyuması seramonik olduğu için:)) bizimki sırtüstü yatar ve yatakta kayar düz yatırırım yan döndürür vücudunu yantaraf değil ha çaprazlama yatıyo yani birde 2 haftadır huy edindi olduğu yerden bedenini havaya kaldırıp kendini aşağıya kaydırıyor diyorum ya k.çına at kaçmış diye:)))) çok hareketli

selam kızlar nabersiniz... biz sıcakla nemle boğuşuyoz... gece kızımın teri taa yatağını ıslatmış hasta olcak diye çok korkuyorum...

gittim sinirimden bir paket biskrem yedim.rejimin içine zıçtım..
kızlar dilek ve aslı biliyor sizde bilin.
bu deniz efendi benim kendine gönderdiğim 50 lirayı geri göndermiş hesaba.bugün kredi kartı kesimiydi haseba kaç lira olduğuna bakmak için girdiğimde gördüm bunu.
burayı okuyacaksın deniz efendi..okuyacaksın.adım gülşahsa sen buraya okuyacaksın..
hiç bir şeyi haketmediğini,lafları herzaman mıçından anladığını,gurur adı altında iinsanların senin istediklerini hissetmelerini ve malesef 0'lık olduğunu o kadar iyi gösterdin ki!!!
ben bu parayı çekip senden daha yararlı şekilde değerlendireceğim..
seninle uğraşılmayacak kadar yerlerdesin benim gözümde..
yazık hakikaten çok yazık..
bu parayı göndermiş olman benim sana hakkımı helal etmemi sağlamayacak yalnız bunu bilesin.
seni tanımış olduğum güne lanet,ama kurtulduğum günede dua ediyorum..
insanları yaptığın acitasyona ancak senin gibiler inanır.beni tanıyanlar bu paraya dilimin varmayacağını bilirler.
kaldı ki;sen bilmezsin (!) ben tüm mart annelerine senin için ağzımı buruşturup isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü mantığı ile hareket ederek el açtım bu insanlara.
bana o kadar iyi bir ders verdin ki hayata dair..o kadar iyi bir kazık attınki..
bu sana yakıştı..
daha ağır şeyler söylemek istiyorum ancak ailemden aldığım terbiye ve kültür birikimi buna müsaade etmiyor..
rica ediyorum bu yazdığım üzerine hiç kimse konuyu uzatmasın kızlarım gerçekten kıpkırmızı bir suratım var ve aşırı sinirliyim..

Ada sevmiyo yüzükoyun durmayı hiç uyutmadım öyle zaten uyuması seramonik olduğu için:)) bizimki sırtüstü yatar ve yatakta kayar düz yatırırım yan döndürür vücudunu yantaraf değil ha çaprazlama yatıyo yani birde 2 haftadır huy edindi olduğu yerden bedenini havaya kaldırıp kendini aşağıya kaydırıyor diyorum ya k.çına at kaçmış diye:)))) çok hareketli

lazanya benimkide aynı öyle kendini aşağı kaydırıyor özellikle pusette yapıyor yakında pusetten öyle yapa yapa düşücek yani
buarada herkese slm geçmii okuyamadım temziliğe kalkıştık çoğu gitti azı kaldı bitmek üzere bitek camlar kaldı onuda ben silmicem allahtan
.
birşey söylemek istiyorum belki bilginiz vardır ama, leptop kullanalar için söylüyorum bebeklere wieless zararlı diye okuduk netten wireless kapatık kablolu kullanıyoruz biz artık

canım Trabzon dönüşü gidecez< ve ilk denememizi yapacaz biz burada görüyoz ecnebilerin bebeleri 1 haftalıkken giriyo denize bence sakıncası yok göbeği düştü :)))

yok canım bende sokulmasından yanayımda açılışı yapan varmı diye sordum :)
ilklerin Adası denizede ilk giren olmuştur diye düşündüm kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nabersiniz... biz sıcakla nemle boğuşuyoz... gece kızımın teri taa yatağını ıslatmış hasta olcak diye çok korkuyorum...

Sağol canım iyiyiz sen nasılsın evet nem sıcaktanda beter.Klimayı açıp yatırsam bu seferde hastalanır diye korkuyorum bakalım eğer sıcaklar artarsa iyice giydirip başınada bere klimayı açıp öyle yatırıcam

bende doktoruna sorucam denize sokup sokmama durumunu.
eşim şu an onuda istemiyor ebem karı tarafından olduğundan kendileri..

selam kızlar..geçmişi okuyayım dedim ama olmayacak bayağ birikmiş kızda rahat bırakmıyo...
düşmelere ve dönmelere artık daha dikkat etmeliyiz...yalnız bırakmamaya dikkat etmeliyiz...bazen dönünce kolu altında kalıyor kurtaramıyo düz yerde henüz dönemiyoruz ama bir yastık üstündeyse ordan dönebiliyor..fazla kalamıycam yine kızım pek rahat bırakmıycak sanırım birde masa üstü pc olunca zor oluyor.görüşürüz ...

yanıyorum ve cıldırıyorumbu ne sıcak bu ne ya evın her yerı gunes alıyor ev yyanıyor bunaldım cok bunaldım offffffffffffffffff çığlık atmak istiyorum yaaaaaa

alyada hiç durmuyor yaa offf yaa ağlamak istiyorum yaa

gulsahım senın koca nıye denıze gırmene ızın vermıyor kılolusun dıyemı allahım ya bu kocalar niye destek olcagı yerde kostek oluyor nıyeee (ben kendı adıma konusuyorum )

Back
X