- 21 Aralık 2007
- 3.228
- 324
- 163
- 46
Normalde tık desen uyanıyo ama hayret ya çocuk bu kadar gümbürtü-patırtı-matkap zırıltısı gibi aşırı ses var evin içinde uyanmadı yaaa.benım oglanda cok ses alıyo okadarda sese alıstırmaya calıstırdım ama nafıle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde tık desen uyanıyo ama hayret ya çocuk bu kadar gümbürtü-patırtı-matkap zırıltısı gibi aşırı ses var evin içinde uyanmadı yaaa.benım oglanda cok ses alıyo okadarda sese alıstırmaya calıstırdım ama nafıle
denize sokan var mı aslıcım sen soktun mu ben ağustosta sokmayı düşünüyorum
Bide yüzükoyun daha rahat uyuyo. Diğer türlü ya bacakları havaya dikip geri atıyo,ya elini kolunu oynatıyo.
benimkini yüzükoyun yatırdığımda kafasını kaldırıyo bi türlü uyumuyo.![]()
denize sokan var mı aslıcım sen soktun mu ben ağustosta sokmayı düşünüyorum
Geçmiş olsun canım. Bide derlerki çocuk doğurunca geçer ağrımaz....Regl durumları canım ama biraz ağır geçiyor kılımı kıpırdatamıyorum eşim gelsin diye dört gözle bakıyorum. Sağol
Ada sevmiyo yüzükoyun durmayı hiç uyutmadım öyle zaten uyuması seramonik olduğu için:)) bizimki sırtüstü yatar ve yatakta kayar düz yatırırım yan döndürür vücudunu yantaraf değil ha çaprazlama yatıyo yani birde 2 haftadır huy edindi olduğu yerden bedenini havaya kaldırıp kendini aşağıya kaydırıyor diyorum ya k.çına at kaçmış diye:)))) çok hareketli
canım Trabzon dönüşü gidecez< ve ilk denememizi yapacaz biz burada görüyoz ecnebilerin bebeleri 1 haftalıkken giriyo denize bence sakıncası yok göbeği düştü :)))
selam kızlar nabersiniz... biz sıcakla nemle boğuşuyoz... gece kızımın teri taa yatağını ıslatmış hasta olcak diye çok korkuyorum...