Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsunnkızlar naparsınız?
çok sıcak üff ya karşıda deniz var ve ben gidemiyorum.iğreeeenç bir şey.anlatamam..
akşama bir şey yapmıcam bu sıcakta mercimek çorbam vardı,kahvalrılık çıkarıcam.karpuz birde.Allahhhhh..
bu arada dibleyi bende çok severim ya.bayılırım desem yeri..
ooo burcusenk de transfer olmuş..
niye gidemiyon yaevet ya hiç kimse yok aslıcım..
ay varya tuvaletim geldi gidemiyorum ne salağım ya..
benim kızda aynı yüzükoyun olunca ağlıyor bizimkide kaydırıyor okdar hareketliki akam picamadını kendi kendine 4 kez çıkardı debeleniyo ya sürekli bezde yoktu altındaaAda sevmiyo yüzükoyun durmayı hiç uyutmadım öyle zaten uyuması seramonik olduğu için:)) bizimki sırtüstü yatar ve yatakta kayar düz yatırırım yan döndürür vücudunu yantaraf değil ha çaprazlama yatıyo yani birde 2 haftadır huy edindi olduğu yerden bedenini havaya kaldırıp kendini aşağıya kaydırıyor diyorum ya k.çına at kaçmış diye:)))) çok hareketli
benimkide asırı terliyo belkde ondan altını az ıslatıyoselam kızlar nabersiniz... biz sıcakla nemle boğuşuyoz... gece kızımın teri taa yatağını ıslatmış hasta olcak diye çok korkuyorum...
:roflol::roflol::roflol:bende doktoruna sorucam denize sokup sokmama durumunu.
eşim şu an onuda istemiyor ebem karı tarafından olduğundan kendileri..
relaxxxxxxxxyanıyorum ve cıldırıyorumbu ne sıcak bu ne ya evın her yerı gunes alıyor ev yyanıyor bunaldım cok bunaldım offffffffffffffffff çığlık atmak istiyorum yaaaaaa
alyada hiç durmuyor yaa offf yaa ağlamak istiyorum yaa
nitacııım bişe olmaz bebelere bizde de wireless var dert etme ona gelene kadar küresel ısınma var global kriz var ehuehueheuheuhe
yanıyorum ve cıldırıyorumbu ne sıcak bu ne ya evın her yerı gunes alıyor ev yyanıyor bunaldım cok bunaldım offffffffffffffffff çığlık atmak istiyorum yaaaaaa
alyada hiç durmuyor yaa offf yaa ağlamak istiyorum yaa