[COLOR="DeepSkyBlue[/COLOR]
oglum 7 mart dogumlu 3.5,,aylik:ecrin_bebek:
cok hareketli heryeri kipir kipir ama donmuyor
ancak döner yawaş yawaş üstüne düşme annesimafoldumbenyere yatır altını aç oyalansın dönmeye başlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[COLOR="DeepSkyBlue[/COLOR]
oglum 7 mart dogumlu 3.5,,aylik:ecrin_bebek:
cok hareketli heryeri kipir kipir ama donmuyor
Füsuncuum benim annem de giresunlu diblenin fasulyelisi bi de lahanalısı olur karalahana diblesi bildiğiniz pilavın içine ince ince kesilmiş taze fasulye ya da ince kıyılmış kara lahana koymak suretiyle yapılır çok lezzetlidir.eşine sor bakalım pezük kökü bilirmiymiş? ehueheueheueheu
bi de kimlerdenmiş giresun çok küçük herkes birbirini tanır muhtemelen kuzenile yaşıt özelden haberleşelim :))) haftaya c.tesi giresundayım ben :)
oku oku nili emzir oku oku altini degistir oku oku yemek ye oku oku sigara ic e peki ben nezaman yazicam puhahahaha selamlar herkese iyisiniz insallah
DILEKCIM dualarim halanla insallah sagsalim kurtulcak ben inaniyorum icini ferah tut.
ASLIII pizza ve makarna ormani asil benim icimde tr ye gelince yan taraflara kokorec ve kebap agaclari dikmeyi dusunuyorum :dance:
ha bu arada dilbe kim? sırnaşık şey
ancak döner yawaş yawaş üstüne düşme annesimafoldumbenyere yatır altını aç oyalansın dönmeye başlar
Geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak geçer.Bu arada Dorukcum kac gunduz cooook huysuzdu.
denizliye alisamadi, babasını ozledi filan diyorduk.
bugun annemin israriyla doktora gittik ve bingo. kulak nezlesi olmus. kulak agrisindan durmuyormus meger yavrum.
damla verdi doktor bakalim insallah atlatırız, allahim beterinden korusun tum melekleri.
Geçmiş olsun canım.. Demekki bu aşılar ateş yapacak.. Yarında biz gidicez aşıya...alya çok huysuzlaştı akşam satlerinden itibaren.birde ateşi çıkınca geceyi uyanık geçirdik.inlemeleri filan.şükürki iyi şu anda.:Saruboceq:[/B]
Yok gülüm iki tarafa gidemiyoruz çünkü ben buraya geldim diye beni silmişler.Zelal orda da kalmadı.. En son Cesme'ye gıdecektı.. O yuzden gırememıstır.. Cerez kalmıs. Eylem'ı bılmıyorum.. Zaten ısteyen ıkı tarafa da gırebılır sonucta.. Nurgül orda kaldı.
Ben günde 100 cc rezene veriyorum. Sade suyu sevmiyor (anasına çekmiş)..mama veren annelere soruyorum ve ek gıdaya geçenlere..
su veriyormusunuz bebeklere?
Anacım ne gerek var zaten takmışsınya kendi gözlüğünü Alyacığımada yakışmış kalsın böyle kaydirigubbakcemile3.kızlar bişey sorcammmmmmmmmmmmmmmm
ben diyorumki şu bebek gözlüklerinden alayım malum gunes yogun dısarda bıde sizdede varı bılmıyorum ama benım kzı guese cıktıgı zaman eve gelınce hem sag gozu akıyor mafoldumben
Benimdeeeeee.Bu arada iki siteyede giren arkadaşlar haberiniz olsun benim tartışmayla bir alakam olmadığı halde üyeliğim iptal edilmiş.Başka birşey demeye gerek yok.
Sağol canım aklımızda bulunsun bizimde.Dis jelleri ile ilgili onemli bi bilgi paylasmak istiyorum;
Kuzenim almanyada yasiyor, psikolog, 2 ve 4 yasinda iki cocugu var.
bu rahatlatici dis jellernden almanyadaki doktorlar tavsiye etmiyorlarmis.
iclerindeki kimyasallar masum degilmis.
karanfil yagi surmus onlar hep, birazcik ilk suruldugu bir kac sn. yakıyormus ama sonra cok rahatlatıyormus bebişleri
haberiniz ola.
Geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin inşallah.kızlar hatırlayanlar bılır bugun halam amelıyat olçaktı şimdi babamla konuştuk çok aglıyor dualarnıza ihtiyacım var rabbim inş sag saglım cıkar amelıyattan sedye kalma ıhtımalıde çok yuksek çok moralım bozuk çok inşaallah amelıyat ıyı gecerde kurtulur halacım:Saruboceq:
canım lazanya çekti :roflol:
gecmişo- olsun canım inşaallah sag salım atlatır amelıyatıkızlar hatırlayanlar bılır bugun halam amelıyat olçaktı şimdi babamla konuştuk çok aglıyor dualarnıza ihtiyacım var rabbim inş sag saglım cıkar amelıyattan sedye kalma ıhtımalıde çok yuksek çok moralım bozuk çok inşaallah amelıyat ıyı gecerde kurtulur halacım:Saruboceq:
bende cok pimpirikliyim off yaa bu huyuma cok kızıyoerum oglanda bılıyo annesını bı nazlı bı nazlı sorma eskıler napıyomuş yaa babaannem yatırır tarlaya gıderdık dıyo arada gelır bakarmıs öldümü kaldımı dıye 7-8 saat kesıntısız uyurmus babam hayret valla zamane cocukları iştedilek düzelecek inşallah canım..geçecek herşey..
memelk çok zor canım ya inanki.benm ist da görümcemin bebeğine ve alyaya bile bakamıyordum görümcem banyoya girdiğinde.moral bozmak gibi olmasın ama gerçekten çok zor.
ben henüz bir şey vermiyorum alyay.kabarma da yok sanırım..çok da üstüne düşmek sitemiyorum açıkçası kızlar ben.çünkü düştükçe farkediyorumda kendimi her konuda fazla pimpirikleniyorum
yettimmmm gayrııııyine mi kimse yoookkkk arkadaş :gitme:
benım oglanda cok ses alıyo okadarda sese alıstırmaya calıstırdım ama nafıleSelam kızlar oğlanı uyuttum bende geldim... Alt katta mutfak yenileme tadilatı var. Gürültü patırtıan uyursa tabi.
kaydirigubbakcemile3:lepi:kaydirigubbakcemile3ezgiiiiiiii rahibe söyledinmi dediklerimi?afaroz ettimi benii????????? delikafadulden
yüreğinin götürdüğüüü yerlerdeee son demindeee kaynayasınnnnn
müzzzük dinleyecem bennnnnnnnn sizden ses yok ne edem???
kızlar naparsınız?
çok sıcak üff ya karşıda deniz var ve ben gidemiyorum.iğreeeenç bir şey.anlatamam..
akşama bir şey yapmıcam bu sıcakta mercimek çorbam vardı,kahvalrılık çıkarıcam.karpuz birde.Allahhhhh..
bu arada dibleyi bende çok severim ya.bayılırım desem yeri..
ooo burcusenk de transfer olmuş..
mrb kızlar,
benim kızım haftabir yada sekiz dokuz günde bir kaka yapıyordu neyse doktorlar normal diyodu bende kendimce bir çözüm buldum hergün bir kayısıyı püre yapıp veriyodum kızım hergün bir sefer kaka yapmaya başladı ama iki gündürde günde iki sefer yapıyo normalmi ! acaba kayısıyı artık vermesemmi!
canım anlatsana nasıl yaptın püreyi valla bence normal yanı bagırsakları calıstırıyo demekkı benım oglanda haftada 1 yapıyo kakasını kafamçokkarıştı
mrb kızlar,
benim kızım haftabir yada sekiz dokuz günde bir kaka yapıyordu neyse doktorlar normal diyodu bende kendimce bir çözüm buldum hergün bir kayısıyı püre yapıp veriyodum kızım hergün bir sefer kaka yapmaya başladı ama iki gündürde günde iki sefer yapıyo normalmi ! acaba kayısıyı artık vermesemmi!
Hakikaten benim ananemde öyle diyor. Tarlaya giderken birde tülbente lokum sarar onu verirlermiş ağzına.. Bi dönerdik diyor kakası kurumuş dötünde,lokum eme eme bitmiş..vs.. rezillik diz boyu yani.Bide çok uyuyolarmış bebeler.eskıler napıyomuş yaa babaannem yatırır tarlaya gıderdık dıyo arada gelır bakarmıs öldümü kaldımı dıye 7-8 saat kesıntısız uyurmus babam hayret valla zamane cocukları işte[/B
Geçmiş olsun canım. Hayırdır??Canım ben hiç kk yı bırakmadım diğer taraf aktif olmadığı için diğer tüm konulara burdan devam ediyordum zaten. Aktif kullanamıyorum iki gündür pc yi biraz rahatsızım kıza bile zor bakıyorum. İyi olunca sahalara dönücem artık. Şimdilik okumakla yetiniyorum.
Maaşallah kuzucuğa.. Yarasın zorlanmasın..canım kayısıyı cam rendede rendeliyorum ince süzgeçten geçiriyorum pütürsüz güzel kıvamı oluyo bebeğimde severek yiyo.doktora söyledim verebilirsin sakıncası yok bağırsakları çalıştırı dedi.inan hiç ıkınmıyo bi bakıyom bezini pisletmiş hiç anlamıyorum bile.:hooray::dance: