• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese gunaydin bugun yogunum pc acik arada girerim oglusum oyun istiyor onunla ilgilenip geliyorum ya benim oglusumu nasil koyarsan oyle aliyorsun donmuyor normalmi acaba
ben sadece emdiriyorum,sicaklarda terleyince arada veriyorum su gerci kimse ver demedi ama ne bilim cok agladinda su verince sakinlesiyor gibi

ne kadarlık bebegın 3 aylıkken baslıyorlar donmeye..

Kızlar kızkardesımın kızına bakan bakıcı Cuma gunu ısı varmıs. Cuma gunu onlara gıdıp ben bakacam yegenıme.. Ikı bebege bırden bakabılecekmıyım bakalım

hello gençlik
benim damadım hastalanmış yaw bu nasıl kaygana damadımı götrüdü sıcacık denizliye oğluşumun gılllicuk kualkarı ağrıdımafoldumben
ilkay buradan sana sesleniyorum damadıma iyi bak zira bakamazsan ben gelir alırım içgüveysi olur sakin damadımı çılgın ve hiperaktif Adacıım çıldırtır ona göre ehuehuehuheuhezemuszemus şaka biryana çok geçmiş olsun canım ama bebelerde normal sıkça görülen bir rahatsızlık endişelenme çabucak iyileşir toramanımopuyorumnanaktan

gunaydın kızlarcım, gecmis olsun dileklerinize cok tesekkur ederim. allah beterinden saklasin.
Hastalandigi gibi huyu degisti cocugun. Gece beslenir geri yatardi, yawrum dun kulaklari ile oynaya oynaya uyandirdi kendini kac kere. Neyse bu kadarla gecer insallah.

Dis jelleri ile ilgili onemli bi bilgi paylasmak istiyorum;
Kuzenim almanyada yasiyor, psikolog, 2 ve 4 yasinda iki cocugu var.
bu rahatlatici dis jellernden almanyadaki doktorlar tavsiye etmiyorlarmis.
iclerindeki kimyasallar masum degilmis.
karanfil yagi surmus onlar hep, birazcik ilk suruldugu bir kac sn. yakıyormus ama sonra cok rahatlatıyormus bebişleri
haberiniz ola.

gunaydın kızlarcım, gecmis olsun dileklerinize cok tesekkur ederim. allah beterinden saklasin.
Hastalandigi gibi huyu degisti cocugun. Gece beslenir geri yatardi, yawrum dun kulaklari ile oynaya oynaya uyandirdi kendini kac kere. Neyse bu kadarla gecer insallah.

karanfil yagi surmus onlar hep, birazcik ilk suruldugu bir kac sn. yakıyormus ama sonra cok rahatlatıyormus bebişleri
haberiniz ola.

canım ya cok tesekkur ederız. onemlı bır bılgı bu

hello gençlik
benim damadım hastalanmış yaw bu nasıl kaygana damadımı götrüdü sıcacık denizliye oğluşumun gılllicuk kualkarı ağrıdımafoldumben
ilkay buradan sana sesleniyorum damadıma iyi bak zira bakamazsan ben gelir alırım içgüveysi olur sakin damadımı çılgın ve hiperaktif Adacıım çıldırtır ona göre ehuehuehuheuhezemuszemus şaka biryana çok geçmiş olsun canım ama bebelerde normal sıkça görülen bir rahatsızlık endişelenme çabucak iyileşir toramanımopuyorumnanaktan
hello aslıcımmmm nasılsın canımmmmmm

haberiniz ola.
kıyamam ben ona inşallah biran evvel düzelir minik kuşun canım
ayrıca paylaşımın için teşekkür ederim

kızlar hatırlayanlar bılır bugun halam amelıyat olçaktı şimdi babamla konuştuk çok aglıyor dualarnıza ihtiyacım var rabbim inş sag saglım cıkar amelıyattan sedye kalma ıhtımalıde çok yuksek çok moralım bozuk çok inşaallah amelıyat ıyı gecerde kurtulur halacım:Saruboceq:

hoşgeldin dünür
bilgi için teşşekürler inşallah ağrısız sızıdsız ateşsiz çıkar dişleri bebelerin ama karanfil yağına güveniyorum ben de :) gaz derdinden dolaayı sürekli yağ kullandık ya yaşasın floramız diyorumzemuszemus

kızlar hatırlayanlar bılır bugun halam amelıyat olçaktı şimdi babamla konuştuk çok aglıyor dualarnıza ihtiyacım var rabbim inş sag saglım cıkar amelıyattan sedye kalma ıhtımalıde çok yuksek çok moralım bozuk çok inşaallah amelıyat ıyı gecerde kurtulur halacım:Saruboceq:

inşallah sağlıkla çıkar ameliyattan canım:Saruboceq:

Geçmiş olsun Dilek evet bahsettmiştin işallah iyi geçicek...

ılkaycım tekrar geçmiş olsun evet bende yazdım jellerin pek masum olmadığını sende araştırmışsın teşekkür ederiz.Karanfil yağını bilmiyordum ama diş ağrısına karanfil çiğnemenin iyi geldiğini biliyordum demek ki aynı mantık uyuşturucu etkisi var...

dilek düzelecek inşallah canım..geçecek herşey..
memelk çok zor canım ya inanki.benm ist da görümcemin bebeğine ve alyaya bile bakamıyordum görümcem banyoya girdiğinde.moral bozmak gibi olmasın ama gerçekten çok zor.
ben henüz bir şey vermiyorum alyay.kabarma da yok sanırım..çok da üstüne düşmek sitemiyorum açıkçası kızlar ben.çünkü düştükçe farkediyorumda kendimi her konuda fazla pimpirikleniyorum

dilekciğim çok geçmiş olsun umarım ameliyatı başarılı geçer ve halan hepinizi güldürür canım

Back
X