2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar oğlanı uyuttum bende geldim... Alt katta mutfak yenileme tadilatı var. Gürültü patırtıan uyursa tabi.

kızlar çok tşk ederim inş gecicek sag saglım kurtulcak

bende çok acıktım evde ekmek yok dısarsı cok sıcak evemı yemek soylesemde ne soylesem poff içim kabarıyor aclıktann

Füsuncuum benim annem de giresunlu diblenin fasulyelisi bi de lahanalısı olur karalahana diblesi bildiğiniz pilavın içine ince ince kesilmiş taze fasulye ya da ince kıyılmış kara lahana koymak suretiyle yapılır çok lezzetlidir.eşine sor bakalım pezük kökü bilirmiymiş? ehueheueheueheu
bi de kimlerdenmiş giresun çok küçük herkes birbirini tanır muhtemelen kuzenile yaşıt özelden haberleşelim :))) haftaya c.tesi giresundayım ben :)

selam herkese.başım ağrıyo sinüzit var bende.kızım da sağolsun sabahtan beri parmağında oynatıyo beni.yemekte yok napsam acaba?bakiim geçmişe geliyrm...

oku oku nili emzir oku oku altini degistir oku oku yemek ye oku oku sigara ic e peki ben nezaman yazicam puhahahaha selamlar herkese iyisiniz insallah

DILEKCIM dualarim halanla insallah sagsalim kurtulcak ben inaniyorum icini ferah tut.
ASLIII pizza ve makarna ormani asil benim icimde tr ye gelince yan taraflara kokorec ve kebap agaclari dikmeyi dusunuyorum :dance:

ha bu arada dilbe kim? sırnaşık şey

......................................................

Son düzenleme:
[COLOR="DeepSkyBlue[/COLOR][quote="melek81, post: 7630973"]ne kadarlık bebegın 3 aylıkken baslıyorlar donmeye..[/QUOTE]

oglum 7 mart dogumlu 3.5,,aylik:ecrin_bebek:
cok hareketli heryeri kipir kipir ama donmuyor

kızlar ben kaçar hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz canlarıııımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…