2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya benım koca hazır olan hıc bıseyı yemıyor ee pratık corba mercımek ve sehrıye corbası var hep bunlarlada olmuyorkı varmı baska tarıf edebılcegınız bı corba arkadaslarr ?

ben aptamıl 1 900 gr kullanıyorum hıç sıkayetım yok
ben aksama tarhana çorbası yapacagım bu arada dılek sen ıstanbuldasın dımı sekerım

Dilekcim yoğurt çorbasını da severim ben. 1 kase yoğurt-1 yumurta ve 1 kaşık unu karıştır.. Üzerine de su koy.Birazda pirinç koy. Ocakta sürekli karıştırarak pişir canım. Sonrada üzerine salça-nane ve yağ yakıp dök süper.

Yağ düşmanı besinler

Nilüfer Pazvantoğlu 23 Haziran 2009

Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil

Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı

Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind

Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang

Bu besinleri tüketerek mükemmel bir vucuda sahip olabilir, kilolarınızdan kurtulabilirsiniz...

Kırmızı biber: ıçindeki acı madde “capcaicin”, vücudun kan dolaşımını hızlandırarak ısısını artırmasına neden oluyor. Vücudun forma girmesine yardımcı olan bu etkiye de “termojenes” adı veriliyor. Vücut ısısı ne kadar artarsa yağ yakımı da o derece hızlanıyor.

Hindiba: Hafif sarımsı bu sebze içinde kan damarlarına pozitif etkisi bulunan ve hazmı kolaylaştıran ‘intybin’ ya da ‘taraxin’ gibi çok özel keskin maddeler barındırıyor. Bu iki madde, vücuttaki asitlerin atılımında ve metabolizmanın düzenli çalışmasında önemli bir görev üstleniyor. Bu sayede tatlıya olan iştah azalıyor.

Greyfurt: Bu meyve içeriğindeki ikincil bitkisel maddeler ve C vitaminiyle gerçek bir form dostu olduğunu kanıtlıyor. Vücudun enerjisini artırırken açlık krizlerini önleyici etkisi bulunuyor.

Yoğurt: Kalsiyum olmadan metabolizmamız sadece sınırlı bir şekilde çalışmasını sürdürüyor. Bu yüzden iyi bir beslenme düzenine dikkat etmek sağlıklı ve kusursuz bir vücuda sahip olmakla aynı anlama geliyor. Az yağlı yoğurt içerdiği yoğun mineraller sayesinde vücudun yağ yakımını da belirli bir oranda yükseltiyor.

emel casnım evet ist dun aksmada msn yazdın ama o sıra canım cok sıkkındı cvp veremedm canım puyorumnanaktan:

buketim o corbayıda biliyorum canım ama sıcakda biraz agır olur dıye yapmmıyorum zaten ben bı gunluk yemek yapmak zorundayım ertesı gun yenmıyor aynı yemek sızdede boylemı valla annem hak veıryorum suan kadın dusunurdu hergun aksama ne yemek yapcam dıye ne sıkıntılıymıs bu ev karısı olmak ben 11 yasımdan evleelen kadar hep calıstım oyuzden bana çok agır geliyor pööfff

rebecam kuzum gel benım mutfaga yapda yıyelım
dılekcım bızım evde 2 gun yenıyo eger artarsa
sehnaz gelınce sıze kolı gondercem

kızlar dün kızımın altını açıp bakım bezinin üzerine yatırdım koltuğun üstüne... o havalanırken ben de banyoyu yıkayım dedim neyse yıkadım çıktım banyodan kızım yatırdığım yerde yok... aklım çıktı bi koştum benim zilloş yere düşmüş, daha doğrusu inmiş... örtü de kafasına geçmiş hiç ağlamıyo gözlerini kocaman açmış çok korkmuş hemen kucağıma aldım çok şükür bişey olmamışkafamçokkarıştı

allahtan birşey olmamış geçmiş olsun,yavrum ne olduğunu şaşırmıştır ya.
buarada slm bugun yoruldum koltukları yıkadık bide net bozuktu giremedim.kızım dün 2 den beri kaka yapmadı huysuz biraz oyuzden gece belki girerim herkese iyi akşamalr

slmlare hatunla rnbrsiniz kusuruma bakmayiniz efenim bugun sizleri pek bi ihmal ettim farkindayim özledinizmi peküü beni

şehnazım ben çok özledim seni özleminden yandım bittim kül oldummm :roflol: hoşgeldin
velkambaby ehueheuehe

ben de buralardayım.işe başaldım babam amaliyat oldu bebek yemek derken fazla giremiyorum.girsemde okuyup çıkıyorum.işte öle.
şimdi burda felaket yağmur yağıyor.öptüm canım.
rebeca nasılsın taşındın mı?bebeiş nasıl?sen ne öğretmeniydin?kolaY GELSıN CANMI
YAĞMUR YAĞIYOR annemlere gdecez nasıl gidersek

selam kızlar uzun zamandır giremedim belkide unutuldum :)
tatile çıkmiştik memleket ziyaretleri filann. dün döndük bugünde işbaşı yaptımm. sizde ne vanr ne yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…