• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

buketim hoşgeldin yavrim avatardaki resimde süpermiş

puketim boşver canım giden gitmiştir gittigi gun bitmiştir ben gideni degil giden beni kaybetmiştir

kalan sağlar bizimdir :roflol: :roflol: hatırladınmı bu sozu yavrumm

yetkili kapattı o topigi meltem burdan devam etcez hoşgeldin bu arada a.s. fıstıgını öperim 80 kgluk hatun :roflol: bu dedim aklıma nurgul geldı buke nurgulde kaldı dıger tarafdaa :)

:enbuyukkk:

puketim boşver canım giden gitmiştir gittigi gun bitmiştir ben gideni degil giden beni kaybetmiştir

:enbuyukkk:budur ...dilekçiim nasılsınn ,buket seni görmek ne güzel

Sağol canım senin avatarında müthiş yani çekirdek aile haa.. Allah mutluluğunuzu bozmasın.
Sözü hatıladım tabi de...işte arıyorum bütünlüğümüzü...

hoşgeldin emel hiç napalım ben biber bolması taze bezelye yeegı yaptım kızımı yıkadım daha hiç bi yerim tutmuyor sen napan bakem

aaaaaaaa bende biber dolması yaptım ama buzlukta kırmızı biber vardı onları doldurdum akşamdan,iç artınca yeşil biber ve domateste yaptım. Az öncede pişirdim. Yanına da sebze çorbası. Kociş gelincede salata yoğurt tamamdır.

Kızlar ben hep 400 grlık mama alıyordum aptamil. Bu sefer 900 grlık aldım. Ona başlayalı oğlan kabız gibi oldu. Günde iki sefer yapıyordu kakasını şimdi biraz katı gibi ve zorlanıyo. Mamayla bi alakası varmıdır acep??

gel emelım gel sen gelene kadar daha on cesıt yemek yaparım :) opuyorumnanaktan
buket aynı mamaysa yapmaz canım ama yinede kullananlar daha iyi bilir

Back
X