2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlr yine okuyamadan çıkıyorum ay özledim sizinle muhabbet etmeyi yahu amaaa işler vede kayganam beni bekler öpüldünüz

selam kızlar ben geldim.

olan bitene uzuldum, keşke aramizda boyle seyler yasanmasiydi.
hala duzelmesini umuyorum, insallah kırgınlıklar halledilir, malum 3 aylarda geliyor.

ama benim aramin kotu oldugu hickimse yok, sadece daha az samimi olduklarim var, o yuzden burada yazmaya devam edecegim.

oyun halisi demissiniz. Kratfinki cok yetersiz bence yaa, o ne 3 oyuncak asmislar o kadar.
Ben Tiny love tekmele ve oyna aldim. cok guzel tavsiye ederim.

Bu arada Dorukcum kac gunduz cooook huysuzdu.
denizliye alisamadi, babasını ozledi filan diyorduk.
bugun annemin israriyla doktora gittik ve bingo. kulak nezlesi olmus. kulak agrisindan durmuyormus meger yavrum.
damla verdi doktor bakalim insallah atlatırız, allahim beterinden korusun tum melekleri.

hosgeldin cnm nasilsiniz

bende öyle üc oyuncakli aldim ne olucakki kedin asabiliyosun benkendim astim zaten o kadar cok para vermemisim allhdanki cünki salincagini daha cok seviyo sallngidi icin halisini pek sevmedizemuszemuszemuszemus

cok gecmis olsun ilkay cm ins gecer kisa zamnda cnm opuyorumnanaktan

ılkay geçmıs olsun canım en kısa zamanda duzelır ınsallah

taşındım canım okula da başladım bugün gittim kızımla. ben türkçe öğretmeniyim.. babana geçmiş olsun canım...

nehir hoşgeldin anacım..
sibelim boğuyormuydu işte ben buna koparım..:roflol::roflol:
o cüssesiyle hiç şansın yok biliysin değilmi?şakkıdı
Ay evet yaa hic sorma ondan korktum zaten:) aklim karisik:):)
selam kızlar ben geldim

Hosgeldin!
Nabersiniz kzlar bende biraz önce geldim annemlerden - kizi emzirip uyuttum simdi kös kös oturuyoruM! Emelim beni sormus opuyorumnanaktan !!
Iyimisiniz ? Nerelerdesiniz??

dilek sinirimi bozma yakarim ona göre :roflol::roflol:
zemuszemuszemuszemuszemuszemus yak benı parçalaaa :roflol:

hoşgeldin elif_bs öncelikle geçmiş olsun canım :teselli: inş tez zamanda düzelir
diger muhabeete gelince bizde böyle olsun istemezdik ama dedikodular ve çekiştirmeler bizi sıktı ve patlama oldu neyse biz yine sevdiklerimizle birlikteyiz öpüyorum seni ve doruğumu zemuszemuszemuszemus

merhaba kızlar nasılsınız tosunlar neler yapıyorlar.benmkisi çığırmayı öğrendi devamlı çığlıl atıyo yaa

hoşgeldin canım bizimkide sıcaktan çıldırıyorr saçlara uzun oldugu için çok terliyor mafoldumben

şehnaz ne ettin öbur işi ozel msj beklıyom msn acamıyomopuyorumnanaktan

ben bu birinci ikinci üçüncü viyana muabbetini duyduğumda çok şaşırmıştım ama burdaki semt mahalle gibi bişeymiş sanırım...

selamlae gece kuşlarıı doruga gecmiş olsun aman ebbelerımız hasta olmasın yaa cok zor oluyo

DıLEK hayırlı olsun yenı nıkın safakta 2. bebemı var yoksamm jeyyar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…