Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben geldim.
olan bitene uzuldum, keşke aramizda boyle seyler yasanmasiydi.
hala duzelmesini umuyorum, insallah kırgınlıklar halledilir, malum 3 aylarda geliyor.
ama benim aramin kotu oldugu hickimse yok, sadece daha az samimi olduklarim var, o yuzden burada yazmaya devam edecegim.
oyun halisi demissiniz. Kratfinki cok yetersiz bence yaa, o ne 3 oyuncak asmislar o kadar.
Ben Tiny love tekmele ve oyna aldim. cok guzel tavsiye ederim.
Bu arada Dorukcum kac gunduz cooook huysuzdu.
denizliye alisamadi, babasını ozledi filan diyorduk.
bugun annemin israriyla doktora gittik ve bingo. kulak nezlesi olmus. kulak agrisindan durmuyormus meger yavrum.
damla verdi doktor bakalim insallah atlatırız, allahim beterinden korusun tum melekleri.
bu arada dorukcum kac gunduz cooook huysuzdu.
Denizliye alisamadi, babasını ozledi filan diyorduk.
Bugun annemin israriyla doktora gittik ve bingo. Kulak nezlesi olmus. Kulak agrisindan durmuyormus meger yavrum.
Damla verdi doktor bakalim insallah atlatırız, allahim beterinden korusun tum melekleri.
ben de buralardayım.işe başaldım babam amaliyat oldu bebek yemek derken fazla giremiyorum.girsemde okuyup çıkıyorum.işte öle.
şimdi burda felaket yağmur yağıyor.öptüm canım.
rebeca nasılsın taşındın mı?bebeiş nasıl?sen ne öğretmeniydin?kolaY GELSİN CANMI
YAĞMUR YAĞIYOR annemlere gdecez nasıl gidersek
Ay evet yaa hic sorma ondan korktum zaten:) aklim karisik:):)nehir hoşgeldin anacım..
sibelim boğuyormuydu işte ben buna koparım..:roflol::roflol:
o cüssesiyle hiç şansın yok biliysin değilmi?şakkıdı
selam kızlar ben geldim
zemuszemuszemuszemuszemuszemus yak benı parçalaaa :roflol:dilek sinirimi bozma yakarim ona göre :roflol::roflol:
selam kızlar ben geldim.
olan bitene uzuldum, keşke aramizda boyle seyler yasanmasiydi.
hala duzelmesini umuyorum, insallah kırgınlıklar halledilir, malum 3 aylarda geliyor.
ama benim aramin kotu oldugu hickimse yok, sadece daha az samimi olduklarim var, o yuzden burada yazmaya devam edecegim.
oyun halisi demissiniz. Kratfinki cok yetersiz bence yaa, o ne 3 oyuncak asmislar o kadar.
Ben Tiny love tekmele ve oyna aldim. cok guzel tavsiye ederim.
Bu arada Dorukcum kac gunduz cooook huysuzdu.
denizliye alisamadi, babasını ozledi filan diyorduk.
bugun annemin israriyla doktora gittik ve bingo. kulak nezlesi olmus. kulak agrisindan durmuyormus meger yavrum.
damla verdi doktor bakalim insallah atlatırız, allahim beterinden korusun tum melekleri.
merhaba kızlar nasılsınız tosunlar neler yapıyorlar.benmkisi çığırmayı öğrendi devamlı çığlıl atıyo yaa