kızlar mart 2010 anneleri gelmiş ama ben anlamadım gelenlerin çoğu hamiş değil hamişliği bekleyenler dikkatinizi çektimi
geldik kızlar.ilk aşıda gülüyordu anlamadı alya.
ikincide yakmış ağladı bol bol..
bakalım çıkacakmı ateşi..
bende milupa kullanıyorum sütlü pirinçlisini güzel güzel yiyor.maşallah hepsine.
emelim o ne güzel yatış öyle kurban olurum onu verene ben
canım sütü nasıl saklıyorsun ?bozulmadan.delikafaduldendelikafadulden o popoyu yirim bennnnn
canım gitmeden calpol ver bizim 4. ay aşımızda ateşimiz çıkmadı inşallah sizinde çıkmaz
herkese günaydııınnnnnnnnnnnn canlarrr geçmiş bitti geldim ama sanki bir sürü alıntı yapmıştım ben neyse bakalım
ya benim oğlan ne kadar süt içiyo acaba 360 cc ben yokken yiyoda ben varken ne kadar emiyooo acaba doyuyorki uyor demi gerek kalırsa mamada yiyoruz ama dün hiç mama yemedik bizzzzzemuszemuszemuszemus
günaydın esmacım..
maşallah sütlerin bol olsun inşallah..
benimde iyice azaldı artık.bitmesi yakındır.:gitme:
bende calpol vermeyi düşünüyoruma aslında vermek istemiyorum ama ebe dedi diye eşim vereceksin diyor..
dip not:benim eşim biraz ebem karı gibi herşeyin içindedir de..delikafaduldendelikafadulden
canım sütü nasıl saklıyorsun ?bozulmadan.
kaçtan kaça kadar 360cc?ben öğlene kadar 100cc bıraktım.daha da çıkmadı.50si akşamdan 50si sabahtan,biraz yemeyi azalttım durum bu.
canım senin sütün çoktu ilk aylarda ne oldu şimdi ne kadar çıkıyor
kara üzüm kara erik ve kayısıdan hoşaf denedin mi?gerçekten çogaltıyor
füsun sen 2.5 ay sonra başlayacağım dedin ya ozaman nisan kaç aylık oluyokiii geç değilmi drlar en geç 6 aylıkken başlaması gerek diyo yoksa alışmaları zor oluyomuş
geldik kızlar.ilk aşıda gülüyordu anlamadı alya.
ikincide yakmış ağladı bol bol..
bakalım çıkacakmı ateşi..
bende milupa kullanıyorum sütlü pirinçlisini güzel güzel yiyor.maşallah hepsine.
emelim o ne güzel yatış öyle kurban olurum onu verene ben
hem nasıl düştü bayıldı keşke takın yaptırsaydın babalı oğullu giyerdik diyo body değil tabi t-şhirrt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?