2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anam ne çabuk doğurdu kadın maşallah.doğal yoldan diyor ama ben inanmıyorum doğal yoldan olduğunu..
bu arada teşekkür ederim yavrular

kızlar mart 2010 anneleri gelmiş ama ben anlamadım gelenlerin çoğu hamiş değil hamişliği bekleyenler dikkatinizi çektimi

Gecmıs olsun.. ne cabuk gıdıp geldınız yahu... evet ılk asıda gulerken ıkıncıde aglıyorlar

geçen sene 21 haziran cumartesi günü saçımı boyatacaktım bu ay ilaç tedavisine ara vermiştik ama ne olur nolmaz diye saçımı boyatmadan önce kan testi yaptırmak için hastaneye gittim eşimede eğer hamişsem eve giderim yoksa kuaföre dedim neyse gittim testi yaptırdım bekledim hemşire sonucu getirdi sonuç negatifdi hiç unutmuyorum 0.01 yazıyodu hastaneden çıktım ağlamamk için kendimi zor tutuyodum ama yavaş yavaş kayıyordu yaşlar gözümden sonra kocişim aradı ne yapıyorsun diye kuaföre gidiyorum dedim tamam cvbımı aldım dedi bir gün sonrada babalar günü ne çok istiyordum onu babalar gününde baba yapmayı birgün sonra mesaj çektim ona bu babalar gününde seni baba yapamadım ama söz veriyorum diğer babalar gününde bebeğimiz yanımızdsa olacak diye çok ağlamış mesajıma bana bi daha böle şeyler yazma sen sağlıklı ol yeter dedi bana bu babalar günündeki notumuzda batunun ağzından şunları yazdım kocişe
babacığım ilk babalar günün kutlu olsun bak annem sana verdiği sözü tuttu ve sen benim bitanecik babamsın seni çoookkk seviyoruuummm
bu arada 1 hafta sonra evde yaptığım teste öğrendim hamiş olduğumu

canım sütü nasıl saklıyorsun ?bozulmadan.
kaçtan kaça kadar 360cc?ben öğlene kadar 100cc bıraktım.daha da çıkmadı.50si akşamdan 50si sabahtan,biraz yemeyi azalttım durum bu.

canım senin sütün çoktu ilk aylarda ne oldu şimdi ne kadar çıkıyor
kara üzüm kara erik ve kayısıdan hoşaf denedin mi?gerçekten çogaltıyor

melek canım burası samsun trafik mrafik yok burdaopuyorumnanaktan
birde arabayla gittim zaten.çok sıcak yürümeyi göze alamadım canım.
betül yemeyi azalttım ben gündüzleri sadece artık 200 cc falan çıkıyor benden.önceden sadece süt verdiğim günler bile oluyordu.
yesem belki olur bilmiyorum ama bu saatten sonra ne kadar çoğaltacakki..

bu arada ben süt sağıp bir yere gideceksem buzdolabına koyuyorum.
alya yiyeceği zaman yiyeceği kadarını biberona koyup benmari usulu ısıtıyorum betül

betülcüğüm ben derin donrucuda saklıyorum sabahları 2 tane çıkarıyorum 24 saat içinde tüketmesi gerekiyo eriyen sütü sabah saat 7.30da iyice emzirip çıkıyorum evden saat 10.30 11.00 gibi 180cc içiyo diğer 180cc yide 2 ye bölüyorlar saat 2 gibi felan içiyormuş ben saat 15.45 civarı evde oluyorum eğer sütü kalmışsa gece yatarken içiriyorum çünkü eve gidince kendim emziriorum memeyi çok seviyo kerata

eğer sütünü dondurmadan vereceksen 24 saat saklayabiliyorsun buz dolabında ama kapağına koymak yok iki kapılı buzdolaplarının buzluğunda 3 ay tek kapılı buzdolaplarının buzluğunda 3 hafta daerin donrucularda 6 aya kadar saklanabiliyo anne sütü

Gülşahım hadi geçmiş olsun.Darısı başımıza. Perşembe günüde ben gidicem aşıya..Gitmişken fitil yazdırayım bari elimizde bulunsun nolur nolmaz

füsun sen 2.5 ay sonra başlayacağım dedin ya ozaman nisan kaç aylık oluyokiii geç değilmi drlar en geç 6 aylıkken başlaması gerek diyo yoksa alışmaları zor oluyomuş

Canım benim kız daha 3.5 aylık yani 2.5 ayımız var :)

Canım geçmiş olsun evet 2. aşısında Nisanda çok ağlamıştı

Füsun benimki de 3,5 aylık ama süt alıyor mama alıyr ek gıdaya alıştırma turlarındayız mmemeyi bırakacak gibi değil sakıncası yok benimkine !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…