2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hee anca gelirle r canım nasıl balık istiyor???ama bizim oraların balığı olacak haftaya tıka basa yiycemmm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kaygana geldi aklıma:teytey::teytey:
neden kızzzz
hee anca gelirle r canım nasıl balık istiyor???ama bizim oraların balığı olacak haftaya tıka basa yiycemmm
benimde canım istedi beee bende geliyom senle trabzona
kızlar bugün benim son adet tarihim geçen seneye göre bugünden sonra Adacıım olmuş heuehueheuehe

ben hamişdim bile bugün

gülşahcığım maşallah alyaya inş çıkmaz ateşi

sağol buketcim..
ben biraz ortalık toparlayayım.kaını ne zaman çağırsam haftalık temizliğine bilmiyim.ütüm birikmeye başladı gene..

Gülşah ne zamandır söyliycem unutuyorum.Şu digitürk reklamlarındaki bebeyi her görüşümde Alya aklıma geliyor. O'na benzetiyorum hep.

ben bulucam balukkkk mezgit yiyesim varr :d akçaabat köfte kuymak peynirli kıymalı hepsini bi günnde yiyebilir miyim ki???b heuıeuehueeuueheuhue lahana çorbası yarmalı

aa bir dikkatle bakayım buket canım.nasıl acep?
aah ahh akçaabat köftecisi forum trabzonun karşısındakine git bak benden söylemesi..
ellerini yiyeceksin bacım..

aa bir dikkatle bakayım buket canım.nasıl acep?
aah ahh akçaabat köftecisi forum trabzonun karşısındakine git bak benden söylemesi..
ellerini yiyeceksin bacım..

he biliyom nihat usta oraya şube açtı heryerde yiyebilirim ehueheuehe potansiyelim var yaneee ehueheuheeuhe foruma gideriz zaten kuzuma düğün kıyafeti bakacam b&g den

Hosbulduk gülsahimm:)
Cok kötü rüya gördüm yaaa...:)
Efendi beni boguyordu - yapayanlizim diye agliyorduuu!!!
Efendi kim biliorsunuz demüü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…