2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar,
Eger kg de kullandıgınız sıfre burdakı ıle aynı ıse burdakı sıfrenızı hemen degıstırın. Cunku admınler sıfrelerı gorebılıyor.. Bende daha once bır sıtede yapmıstım.. maıl adreslerınız ıle de aynı sıfreyı kullandıysanız maıl adres sıfrelerınızı de degıstırın.

bende 2.5 ay sonra başlarım heralde sabırsızlanıyorum acaba yedirebilecekmiyim???

ılk zamanlar bana daha zor gelıyordu.. cunku yedıgını hemen cıkarıyor yerken tam kasıkla yemesını bılmıyorlar.. :) yarısını yedırıp hoppp banyo yapıyorduk heryerı batıyordu :) ama alıstık artık

Ben temmuz 14 de baslayacagım anne sutu ıle beslenmedıgı ıÇın bakalım cuma gunu dr ne dıyecek ayyy heycan bastı ogun doga ıle bulusacagız

günaydınlarrrrrr nasılsınız ahaliiiii emel yiğit kocaman olmuş maşaallah batuhanında badisi cok cici olmuşş güle güle kullanın Melek haklısın valla ben hiç düşünmedım bu olayııı

hoşgedin buket doşgeldin deryaa
:)))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
füsun sen 2.5 ay sonra başlayacağım dedin ya ozaman nisan kaç aylık oluyokiii geç değilmi drlar en geç 6 aylıkken başlaması gerek diyo yoksa alışmaları zor oluyomuş

Hoşbulduk Esmacım..
Oğluşunun bodysi çok güzel olmuş güle güle giysin yakışmış.

geldik kızlar.ilk aşıda gülüyordu anlamadı alya.
ikincide yakmış ağladı bol bol..
bakalım çıkacakmı ateşi..
bende milupa kullanıyorum sütlü pirinçlisini güzel güzel yiyor.maşallah hepsine.
emelim o ne güzel yatış öyle kurban olurum onu verene ben

gülşah gecmiş olsun bacımmm bu aşıyı atlattınız hadi a.s. EMEL gülben Ergn 7 aylıkmı hamişti ne ara okadar oldu yaaa hayretCADIARZU ben mi geri kaldım cinsiyetlerı ne acaba bebelerinkaydirigubbakcemile2

gülşahcığım geçmiş olsun canımmmmm inşallah ATEŞı çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…