2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aslı o nıyekı kız fark ne

Günaydın kızlar.. ben bu siteyi açınca yazı karakteri bozuk çıkıyor. Kurcaladıkça sanırım daha kötü oldu. Bu arada geçmişi okuyamadım. Umarım herkes iyidir.
Son sayfada gördüklerime göre Alya'ya şimdiden geçmiş olsun.. Batuhan da çok tatlı olmuş maşallah..

Amin füsuncuğum neyseki ek gıdalara az kaldı benim sütüm de arttı galiba daha az mama yapıyorum artık kuzum sütü çok vseviyor zaten yawaş yawaş alıştırıyorum muhallebiye bikaç kez de meyve verdim cam rendede rendeleyip suyunu süzdü ablamız kaşığıyla verdi ben tupperware in plastik kaşık çatal takınımı almıştım Ada için çok kullanışlı tavsiye ederim indirime girdğinde ama halihazırda çok pahalı çünkü :) bir de ben yoğurt vermeyi düşünmüyorum 9 aydan önce benim süt alletjim var kızım da tölere edemiyor ben sütlü bişeyler yediğim zaman alerji oluyor

melek yönetime sorsana bir neden böyle oluyor yardımcı olsaunlar sana

kızz emelll bu sarı papatya ne tatlı maaşallah kocaman olmuş ama ağzının tadını biliyo ben de böyle uyurum en rahat ettiğim uyku modu bu zemuszemus

Canım sütün yetsinde mamaya gerek kalmasın işallah.Bu arada reklamlarda gördünüzmü milupanın kaşık mamalarını kutuda yok piriç unu muhallebi vs. gibi bişiler yazıyordu deneyen var mı???

oy ben az çalışayım hade başbaş vakiti nakite dönüştürelim :) az sonra gelirim bir hastane turu atayım

Canım sütün yetsinde mamaya gerek kalmasın işallah.Bu arada reklamlarda gördünüzmü milupanın kaşık mamalarını kutuda yok piriç unu muhallebi vs. gibi bişiler yazıyordu deneyen var mı???

he işte ben onu kullanıyom milıupa sütlü pirinçli muhallebi süt dediysem devam formülü ve süt tozu var içinde tadı çok güzel artanını ben yiyom delikafaduldendelikafadulden

he işte ben onu kullanıyom milıupa sütlü pirinçli muhallebi süt dediysem devam formülü ve süt tozu var içinde tadı çok güzel artanını ben yiyom delikafaduldendelikafadulden

Bende evde kendin yaparsın ne var bunda diyordumda sanırım 1 yaşın altındaki bebekler için ideal hımmmmm ama sen yemeeeeeeeeeeeee şişirir valla :)

ben sutlu pırınclı kullanıyorum mılupanın.. bebelac da denedım.. sankı Alı Tuna bebelacı daha cok sevdı

hem nasıl düştü bayıldı keşke takın yaptırsaydın babalı oğullu giyerdik diyo body değil tabi t-şhirrt
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
Gülşahcım şimdiden geçmiş olsun.
Esmacım bende aynı yere yaptırdım babalar günü için çok tatlı :)
Taşınacak olanlara allah yardım etsin...
sende çeksene nisanın fotolarını annesi

teşekkür ederiz
vitaminsizmi kaldın ki bebenin mamasını yiyon çok ufacık bişey sanki iyice şişecekkaydirigubbakcemile5
Çorbaları ben kendım yapacagım kızlar sadece sutlu prınÇ muhallebısı alacagım ben

çorbalarını bende kendim yapacağım çok heves ediyorum şimdiden inşallah böle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…