2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam tatlı hamişler Şenizikili test yaptıran varmı arkadaslar :):):):)

bende kaç gündür bunu soracaktım..ben 2 gün önce doktorumla konuştum,ve ikili testi yaptırmamaya karar verdik birlikte..risk çıksa bile aldıramam asla,bari hamileliğim boyunca kafam rahat etsin diyorum..Allahtan gelene hiç bi zaman hayır demek istemem..siz nasıl düşünüyorsunuz,yaptırcakmısınız...:???
 

Canım hiçbişi yanlış anlaşılmadı düşüncelerinede çok değer veriyorum sadece düşüncelerimi SENİNLE paylaşmak istedim güzel yazın için de ayrıca teşekkür ederim.
 
ay kafayı yiycem..hiç bi sayfaya giremiyorum..hiç bi cevap yazamıyorum..çıkcam şimdi..çıkmadan tüm hamişlerin ve tabiki karınlarındaki tatlı bebişlerin kandilini kutlamak istedim,tabi bu mesajı gönderebilirsem...hadi selametle kalın...:)))
 
Nihayet kavuştum sizlere. İki gündür boşlukta gibiyim. Bilgisayarı vurup kırmayı düşünüyodum artık ha. Bende sanıyorum sadece ben giremiyorum diyodum şimdi 20 sayfa atlamıştır.1 günümü alır okumak diye ama.....
Meğer sorun sitedeymiş. Bişey kaçırmadığıma sevindim.
Kandiliniz mübarek olsun canlarım. Umarım herkes iyidir görüşmeyeli
.
 
güzel anne adayları hepinizin kandili mübarek olsun Allah bütün dualarımızı kabul etsin ben de doktordan salı gününe randevu aldım 12:30 a. çok heyecanlıyım.inşallah kalp atışını duyarım.kızlar salı günü 7+0 olcam nasipse kalp atışı duyulur mu? duyulmazsa bu bebeğimi kaybettim mi demek olur? sizler ne zaman duydunuz? inşallah duyarım...
 
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.
Bu arada bebim bebiş 4 nisanda gelecekmiş Allah izin verirse yani nisan annesi olacak gibi görünüyorum :))))
 
Evet kalp atışlarını duyduk dün.Tam 7+0 dı.Hem de normal ultrasonla göründü bebişim bize çok şükür.Görürsünüz inşallah.
 
Evet kalp atışlarını duyduk dün.Tam 7+0 dı.Hem de normal ultrasonla göründü bebişim bize çok şükür.Görürsünüz inşallah.

senin son adet tarihin kaç benim 30 haziran bilgisayar hesaplayıcılarında 5 nisan diyor ve şuan 6+3üm senin nasıl öyle oluyor anlamadım.teşekkürler:içelim:
 
herkesin kandili mübarek olsun.bu arada kendimizdeki değişiklikleri yazarsak konular daha zevkli hale gelecek sanıyorum.1 haftadır geceleri uyuyamıyorum sabah tuvalete zor yetişiyorum ve artık karnım belirdi.pantalonların beli sıkıyor.sizde neler var ?
 
albania takvim yaparsan bizde kolay takip ederiz seni :) senin haftanda olanlar daha kolay cevap verir.
Ben de şimdilik uykusuzluk yok.En büyük sorunum bulantı
 
güzel hamişler herkese günaydın bebişlerle umarım aranız iyidir....yaaa arkadaşlar 11 haftalığımhala halsizlikve baş dönmem var.haftaya 2 kili testim var 25inde yapılacak arnızda tarihi belli olan varmı
 
Günaydın arkideşler.
Bizde durduk durduk daha yeni bulantılara başladık. 1 haftadır var. Bide kokular başladı. Mutfakla aram iyi değil. Bide salon mutfak bir. Bütün koku içerde. Özellikle soğana dayanamıyorum. Maske istiyorum beeeeeeeeeeeeeeeen.
 
bende de hafifledi bulantılar.daha iyim geçmişe göre.
açlığa gene dayanamıyorum..birde hamile pant aldım..beli penye lastikli.çok rahat kızlar..hem siz daha huzurlu oluyordunuz hemde rahat hareket ediyordunuz.kesinlikle öneriyorum..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…