Günaydın arkideşler.
Bizde durduk durduk daha yeni bulantılara başladık. 1 haftadır var. Bide kokular başladı. Mutfakla aram iyi değil. Bide salon mutfak bir. Bütün koku içerde. Özellikle soğana dayanamıyorum. Maske istiyorum beeeeeeeeeeeeeeeen.
benimde bi kaç gündür baş ağrısı başlamış .kokular benide çok etkiliyo özelikle soğanüç ay biterse rahatlarım diyodum ama nerdeeeeee
3 ay biterken bchg hormonu en yüksek seviyeye çıkıyormuş. Belkide benim bu bulantılar ondandır.
hadi senin 3.ay bitiyor o yüzden miden bulanıyor..ya benim..??başta tık yoktu,2 gündür mahvoldum...((
Geçmiş olsun ama zaten bu haftalarda başlıyor bulantılar.Benimde 5+3 tü bulantılarım başladığında umarım çok zorlanmassın.Bana doktorum Dramamine vermişti kendimi çok iyi hissetmemi sağladı bu ilaç doktorun aşırı kusmaların varsa muhakkak bişeyler önerecektir..
zaten o kadar çok ilaç kullandımki hamileliğin başından beri..şeker ilacı..antibiyotik..mantar için fitil..mantar kremi..inş başka ilaç kullanmak zorunda kalmam..peki bitkisel bişeyler biliyormusun mide bulantıları için....
kızlar hamileyim (6+6)ama şimdiden popom büyüdü normal mi?sizin de öyle oldu mu?
albania takvim yaparsan bizde kolay takip ederiz seni :) senin haftanda olanlar daha kolay cevap verir.
Ben de şimdilik uykusuzluk yok.En büyük sorunum bulantı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?