arkadaşlar beni listeden çıkartabilirsiniz bebegim gelişimini durdurmuş cumartesi kürtaj olucam inşallah rahat gecer ikinci gebelikte insallah bebeşimin ablaları abileri olan sizlerin bebekleriyle görüşürüz inşallah allah hepinizi bir avazda kurtarır bebeklerinizi kucagınızıa almayı nasip eder inşallah allaha emanet olun arkadaşlar...
arkadaşlar beni listeden çıkartabilirsiniz bebegim gelişimini durdurmuş cumartesi kürtaj olucam inşallah rahat gecer ikinci gebelikte insallah bebeşimin ablaları abileri olan sizlerin bebekleriyle görüşürüz inşallah allah hepinizi bir avazda kurtarır bebeklerinizi kucagınızıa almayı nasip eder inşallah allaha emanet olun arkadaşlar...
selam kızlarrr,beatrice den haberi olan var mı çok merak ettim:bbo:
buarada benim de hafif lrkr gibi kanamam oldu eve geldim yoruldum marmarise gitmiştim doktora da yetişemedim üfff çok merak ediyorum bebeğim iyi mi acabafisfisfis
daha önce düşük yaşayan arkadaşlar nasılolduğu konusunda bilgi verir misiniz?:çok üzgünüm:
kızlar bütün günüm dr. geçti...bir bebek daha şimdiden bu kadar inatçı olur...ne çikolatalar ne yemekler yedim uygun pozisyona gelebilmesi için.üçüncü denememizde son anda ölçüyü alabildi dr. 11 de dr.daydım 16,30 da çıktım bu arada dr. üç tane doğuma girdi çıktı....5 cm civarındaymış bebişim kan verdim haftaya alıcam pek bi sorun gözükmüyor dedi..cinsiyetinede baktı ama kesin diyemedi kızada benziyor ama dedi...ona sonra bakalım dedi.....yani kimisi 2 dak. bu sonucu alırken ben kaç saatte aldım....
iki gündür yoktum,yine sayfalar almış başını gitmiş,okumaya çalıştım,yok bitiremedim..bugün doktora gittim,idrar yollarımda iltihap çıktı demiştim ya,biraz zor bi virüs iltihaba sebep olmuş..verecek antibiyotik bulamadı doktor,bi kaç saat bekledim,bikaç doktor ve eczacı görüştüler ancak bi ilaca karar verdiler..sonra mantar da çıkmış,onun içinde fitil krem falan...of of ben temizliğe dikkat ettikçe bulaşıyor bişeyler..hatta annem bile fazla temizsin oyüzden bulaşıyor dedi...bi sürü ilaç,inş bebişe bişey olmaz...siz nasılsınız..bebişler nasıl...:CüvCüv:a.s.a.s.
bende bugün dr gittim tahlil sonuçlarımı göstermek için dr tatile çıkmış bende baska bi dr gösterdim biraz kansızlık var dedi ve kan ilacı yazdı bide ben akıntımın çok olduğunu söyledim bi fitil verdi hamilelikte güvenle kullanılabilir dedi veeeeeeeeeee bebişimi gördüm 3.5 cm olmuş elleri ayakları iyice belirginleşmiş kalbide atıyo ama neyazıkki makine sesi duyurmuyodu.tarayıcım olsa bende resmi eklicem ama ne yazıkki yok.herkese kolay gelsin
selam kızlarrr,beatrice den haberi olan var mı çok merak ettim:bbo:
buarada benim de hafif lrkr gibi kanamam oldu eve geldim yoruldum marmarise gitmiştim doktora da yetişemedim üfff çok merak ediyorum bebeğim iyi mi acabafisfisfis
daha önce düşük yaşayan arkadaşlar nasılolduğu konusunda bilgi verir misiniz?:çok üzgünüm:
kızlar benim sorunum çok büyük. bende 5 gün önce test yaptım ve poitif çıktı dün eşimle doktora gittik doktora gitmededen bende bir korku bir panik sormayın. işyerinde kafadan bir ses kimi dediki hemen doktora gidilmez yok alttan muayene olur düşük olur falan. birde burda olanları duymuşsunuzdur zekai tahir hastanesinde.işyerinden üç arkadaşım düşük yaptı işimiz biraz stresli abonelerle uğraşıyoruz.doktor herşey güzel dedi kese iyi yerdeymiş sinçle çıktık.ama bende bir kaygılar var anlatamam normalde kabızlık sorunum var ben kendimi zorlayıp tuvalete bile çıkamaz oldum ya düşerse diye öyle korkuyorumki.sürekli yiyorum ona birşey olmasın diye.ailem uzakta kimseylede konuşamıyorum ne olur benimle biraz konuşun. inşallah herkes bebeğini sağlıklı kucağına alma mutluluğuna erişir rabbim nasip eder hepimize
kızlar bütün günüm dr. geçti...bir bebek daha şimdiden bu kadar inatçı olur...ne çikolatalar ne yemekler yedim uygun pozisyona gelebilmesi için.üçüncü denememizde son anda ölçüyü alabildi dr. 11 de dr.daydım 16,30 da çıktım bu arada dr. üç tane doğuma girdi çıktı....5 cm civarındaymış bebişim kan verdim haftaya alıcam pek bi sorun gözükmüyor dedi..cinsiyetinede baktı ama kesin diyemedi kızada benziyor ama dedi...ona sonra bakalım dedi.....yani kimisi 2 dak. bu sonucu alırken ben kaç saatte aldım....
teşekkür ederim arkadaşım haklısın verende allah alanda ama dilerim almaz bebişimi ilk çünkü. kaybetmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?