- 24 Haziran 2008
- 561
- 6
- 116
evet arkadaşlar bende mart annesı olucam hemde 3.ye veeeeee kızım 4 oglum 2.5 yaşında daha
zor gunler bızı beklıyo gıbı
kolay gelsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet arkadaşlar bende mart annesı olucam hemde 3.ye veeeeee kızım 4 oglum 2.5 yaşında daha
buketcim 11 haftalıksın kalp atısını nasıl duymuyorsun :uhm: 3 boyutlu bır ultrasonu olan kadın dogumcuya bı git bence 6 haftalıkken duydum ben 11 haftalık bi bebegın kisi ultrasonda haylı haylı duyulur gıbı gelıyor bana :1rolleyes:
Zaten o ultrasonu bi bulsam bende duycam ama.... Şansıma 3 dr.dada yoktu yawwwww.
Sadece gördüm kuzumun kalp atımını ama duyamadııııımmmm.senağlama
merhaba.bir kaç gündür siteye bakamıyordum hamiş listesi oldukça uzamış maşallah..Allahım inşallah fire vermeden hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz...
canlar şu an çok mutluyum bebeğimi ilk defa gördüm 10 haftalıkolmuş.kalbi 154 atıyo ve içimde kıpır kıpır.küçücük kalbini ayak ve el tomurcuklarını hatta kordonunu bile gördüm.ay içim çok hoş oldu ya benim.canım kuzum babasının ağzı kulaklarındaydı.kızlar bekledim ama inan ki değdi inş sizlerede en yakın zamanda nasip eder
arkadaşlar beni listeden çıkartabilirsiniz bebegim gelişimini durdurmuş cumartesi kürtaj olucam inşallah rahat gecer ikinci gebelikte insallah bebeşimin ablaları abileri olan sizlerin bebekleriyle görüşürüz inşallah allah hepinizi bir avazda kurtarır bebeklerinizi kucagınızıa almayı nasip eder inşallah allaha emanet olun arkadaşlar...![]()
arkadaşlar beni listeden çıkartabilirsiniz bebegim gelişimini durdurmuş cumartesi kürtaj olucam inşallah rahat gecer ikinci gebelikte insallah bebeşimin ablaları abileri olan sizlerin bebekleriyle görüşürüz inşallah allah hepinizi bir avazda kurtarır bebeklerinizi kucagınızıa almayı nasip eder inşallah allaha emanet olun arkadaşlar...![]()
selam kızlarrr,beatrice den haberi olan var mı çok merak ettim:bbo:
buarada benim de hafif lrkr gibi kanamam oldu eve geldim yoruldum marmarise gitmiştim doktora da yetişemedim üfff çok merak ediyorum bebeğim iyi mi acabafisfisfis
daha önce düşük yaşayan arkadaşlar nasılolduğu konusunda bilgi verir misiniz?:çok üzgünüm: