2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


Gözünaydın canım. Hayırlı olsun.Endişenin sonu gelmez. Şimdi herşeyi bırakda hamişliğinin tadını çıkar. Hem bak keseyide görmüşsün.
 

evet gerçekten hepimizde aynı duygular varmış meğer biraz olsun rahatladım teşekkür ederim herkese. hepimiz için hayırlısı oldun inşallah.:CüvCüv:
 

Canım tebrik ederim, hayırlı olsun. Kafana hiçbirşeyi takma taktıkça daha çok stres yaparsın bu da iyi olmaz. Kabızlık çok normal hemen hemen her gebelikte oluyor ve kendini sıkma bence bu konu ile ilgili doktorundan mutlaka bilgi al. Ayrıca zekai tahir'i asla önermem kimse memnun değil üstelik son zamanlarda haberlerde duyduklarımızda çok kötü...:1no2:
 

vajinal ultrasonla muayenede risk yoktur, ben ve tanıdığım bir çok arkadaşım hamileyken oldular, hiçbirinde de sorun çıkmadı, ayrıca tuvalete gitme öksürme gibi basit şeylerle düşecek bir bebek zaten her halukarda düşecektir, onun için kendinizi bu kadar sakınmayın lütfen, rahat olun:))
 
merhaba arkadaslar 2 gundur yoktum uzaktaydim.kuzenimin yaninda kaldim.birde oradaki doktorlara goruneyim dedim.pazartesi gunu bakti doktor ve bebegin kalbi atiyor dedi, progesteron verdi.kanamanin sebebini anlamak için bugune randevu vermisti.malesef bebegimin kalbi durmus.bekle dusuk yapmazsan kurtaj olursun yada ilaçla dusururuz dedi.çok karmasik duygular içindeyim.dusuk yapmayi bekliyorum.Allah bebeklerinizi size bagislasin.mutlu sonu sizlerle birlikte yasamak isterdim.burdan son ayrilan ben olurum insallah.hepinizi opuyorum.lutfen kendinize iyi bakin ve Allah emanet olun.
 
babyborn ve beatrise gecmis olsun canlarim..
en kisa zamamnda güzel haberlerle aramiza tekrar dönersiniz
 

canım benim,senden ve enel'den iyi haber alabilmek için sık sık uğruyordum.bu haber çok canımı acıttı.geçmiş olsun.sen de Allah'a emanet ol.
 

çok üzüldüm Allah yardımcın olsun.o kadar da çırpındın!hayırlısı Allahtan!
 

Üzüldüm, geçmiş olsun, sağlığına bir an önce kavuşmanı dilerim:)
 

arkadaşım çok üzüldüm ama başka bir doktora daha gitsen diyorum.belki doktorunda bir yanılma olabilir.gerçi ben öyle olmasını ümit ediyorum.ne kaybedersin nasıl olsa bu sonucu biliyorsun bir ihtimal yanıldıysa diyorum.herşeyin hayırlısı
 

kapkara geçmiş olsun belirtilerin neydi yazarmısın canım.bide hangi ilaçları verdi sanaa.s.
 
babyborn ve beatrise senağlama cokuzuldum haberlerinizi okuyunca yaa.
allah sabir versin.allah sizlerede saglikli hayirli evlatlari cok bekletmeden nasip etsin canlarim.
herseyde bir hayır vardir.dikkat edin kendinize.
 

canım allah sabır versın.ılıyorsun bende yakın zamanda aynı syı yasadım.cok zor duygular bılıyorum.ama guclu ve umutlu olmak zorundayız.bız bebegını kaybedenlerde bulusuyoruz.babynurse arkadasımız acmıstı.senıde beklerız.orda guzel haberlerımızı paylasıcaz bılıyoruz.sadece bıraz zamana ıhtıyacımız var...
 



CAnımmmmmmmmm çok merak ettim seniiiiiiii hatta haberi olan var mı dedim beatrise den.Eşime bile anlattım senin durumunu o da çok üzüldü ikimizde umarız iyidir dedik durduk hep ama bu haberi duyunca gerçekten çok üzüldüm.Hayırlısı allahtan.En kısa zamanda sağlıkla yeni bebeğini kucağına almanı diliyorum.
 
günaydın kızlar
ne çok kaybımız oldu :çok üzgünüm: umarım bundan sonrasında olmaz da bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza da teselli olur Allah herkese sağlık versin
 
Bebeğini kaybedenlere Allah sabır versin, tez zamanda yeniden bebeklerine kavuştursun.umarım bundan sonra kayıp yaşamadan devam ederiz.
 
:çok üzgünüm:
babyborn, beatrise..
kayıplarınız için çok üzgünüm..
keşke sizi teselli edecek cümlelere sahip olabilseydik.
ama bunu yaşayan bütün arkadaşlarıma söylüyorum,
HAMİLE KALABİLİYOSUNUZ. bu herşeyden önemli inanın.
lütfen umudunuzu ve gücünüzü koruyun,
sizler güçlü kadınlarsınız bunu sakın aklınızdan çıkarmayın
 
çok korkuyorum kızlarr lekelenmem devam ediyor 4 te doktora gidecem umarım bebeğim iyidir:çok üzgünüm:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…