canım ne güzelll ya bende haftaya cumartesi göreceğim boddimi buarada ben eköseoğlu nikimi değiştirdim beni listede boddim diye değiştirirsen sevinirim canım buketciğim senle aynıyız biz desene haftaya benim boddi kocaman olur :teytey::teytey:
kızlar inşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır tek çabamız bu değilmi zaten o yüzden kendinize dikkat edin
merhaba boddim hoşgeldin tekrar aramıza ne yaptın doktorunu değişterecektin kime gidiyorsun en son?
arzu hanım falan diyordun hümada olumsuz bişey mi duydun ? yada erşat beyi hiç düşünmedin mi
canım yeni fark ettim yalnış yazmışım arzu hanıma aldım randevuyu derya nerden çıktı anlamadımkaydirigubbakcemile3
erşad beyide duydum ama şimdiye kadar hep erkek dr. gittim bu sefer bayan olsun istedim bakalım aradaki fark ne olacakCADIARZU
tesadüf hümada derya da var ona randevu aldın sandım :) bi git bakalım sen bakalım dedikleri kadarmıymış? 2li testin mi yapılacak bu hafta?
benim randevuma daha 12 gün var aslında önümüzdeki haftaydı ama doktorum tatilde olduğundan sarktı bu kadar. o yüzden ben de düşünüyorum hümayı zamanında orayamı gitsem diye ya bakalım
canım çıkıyorum iyi haftasonları güzel hamişler
kaydirigubbakcemile5herkese selamlarrr nasılsınız bakalım güzel hamişlerrrr???:CüvCüv::CüvCüv: hava çok sıcak denize gitmek istiyorum gitsem mi ki????:1rolleyes:
http://www.kadinlarkulubu.com/2009-anneleri-kilolarimizi-da-burdan-takip-edelimmi-t205355/index.html
kızlar kilolarımızı da burdan takip edelimmi?
canim gozun aydin, ne mutlu sana , bende sali gunu ultrasyona giricem bakalim benimkinin durumu nasil cok heyecanliyim
Gözünaydııııın canım. Sorma maaşallah ne kadar çabuk büyüyorlar. Şaşırtıyolar bizi. Hayırlısıyla bide kucağımıza alabilsek başka bişey istemeyiz dimi....mi acabaaaaa....?kızlar ben gittim geldim doktora, 10 günde çok büyümüş bebek ya. hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt en son gittiğimizde 0.83 cm di şimdi 2,23 cm olmuş. boyuna büyüyo bizim bebiş :dance::dance::dance::dance: dr. amcası cd'ye çekti hem doya doya bakayım diye. Allah hepimizin kuzusunu bağışlasın.
kapkara inşallah bir sorun çıkmaz canım. seninde iyi haberlerini bekliyorum.
beatrise, Allaha emanet olun canım sen ve bebişin.
hepinizi öpüyorum, kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sağol nazancım seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Şu salıda gelmez bi türlü dimi....:Saruboceq:
canım ne güzelll ya bende haftaya cumartesi göreceğim boddimi buarada ben eköseoğlu nikimi değiştirdim beni listede boddim diye değiştirirsen sevinirim canım buketciğim senle aynıyız biz desene haftaya benim boddi kocaman olur :teytey::teytey:
kızlar inşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır tek çabamız bu değilmi zaten o yüzden kendinize dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?