Allahım ne güzel ya bizimkilerde takla atıyomuki acep..inşallah hep böyle iyi haberlerini duyarız buketçim..hihoyyyt
maşaallah canım cok inşaallah sonuna kadar hersey bu kadar iyi gider oh bırde hareketlenmişmi demek cok iyimaşaallah kaydirigubbakcemile5
arkadaslar doktordam geldim simdi.sinirden aglamamak için zor tutuyorum kendimi.Allahim keske istanbulda olsaydim simdi.dogru durust ilgilenmedi bile doktor.spekulum takmak istedi ben izin vermedim korktugum için.sanirim doktor kizdi buna sorularimizi bile dogru durust cevaplamadi.4 gun once ultrasonla bakildigi için simdi bakmaya gerek yok dedi.8 gun bekleyecekmisim ondan sonra tekrar ultraonla bakacaklarmis.eger bebek gelisiyorsa ve bir sorun yoksa o zaman tedavi edecekmis.kanaman çok olunca o zaman tekrar acile gel dedi.anlayacaginiz dusuk yap ondan sonra gel diyorlar resmen.ilaç istedim vermedi.regl donemim acaba regl mi oldum dedim guldu hayir hamileyken regl olmaz dedi.ne yapacagimi bilmiyorum çok çaresizim.hiç umurlarinda bile degil burdaki doktorlarin.özele gitmeme ragmen.dulariniza ihtiyacim var arkadaslar.çok kötüyüm.
kızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum..sormayın,çok dertliyim..geçen gün kan,idrar testi falan yapıldı,bi sürü şey çıktı...bizi en tedirgin eden rubella testi pozitif çıktı,yani belkide hamilelikte kızamıkçık geçirmişim,ve eğer hamilelikte geçirdiysem 3 farklı doktorun söylediğine göre çocuk %80 sakat doğacak..benim doktorum hamilelikte geçirdiysen farkederdik diyor ama benim içim hiç rahat değil...2,5 yıldır bi sürü tedavi neticesinde ancak hamile kalmıştım,uf......sonra idrar yollarımda iltihap çıktı,antibiyotik kullanmak zorundayım...daha bitmedi,kan şekerim de yüksek çıktı....ne yapcam kızlar ya......senağlamasenağlama
arkadaslar doktordam geldim simdi.sinirden aglamamak için zor tutuyorum kendimi.Allahim keske istanbulda olsaydim simdi.dogru durust ilgilenmedi bile doktor.spekulum takmak istedi ben izin vermedim korktugum için.sanirim doktor kizdi buna sorularimizi bile dogru durust cevaplamadi.4 gun once ultrasonla bakildigi için simdi bakmaya gerek yok dedi.8 gun bekleyecekmisim ondan sonra tekrar ultraonla bakacaklarmis.eger bebek gelisiyorsa ve bir sorun yoksa o zaman tedavi edecekmis.kanaman çok olunca o zaman tekrar acile gel dedi.anlayacaginiz dusuk yap ondan sonra gel diyorlar resmen.ilaç istedim vermedi.regl donemim acaba regl mi oldum dedim guldu hayir hamileyken regl olmaz dedi.ne yapacagimi bilmiyorum çok çaresizim.hiç umurlarinda bile degil burdaki doktorlarin.özele gitmeme ragmen.dulariniza ihtiyacim var arkadaslar.çok kötüyüm.
Selam arkadaşlar dr.dan geldim yeni. Kuzucuğumu gördüm. Maaşallah ne kadar büyümüş. Gelişimi çok güzelmiş. Dr. amcası baya bi izletti bize. Sormayın öldüm gülmekten taklalar atıyo bizimki. fotoğrafını zor yakaladı dr. Elleri kolları belirginleşmiş.
günaydın, bende uyandım. herkes uyuyo mu yaw? sizin bebekler uyutuyor sanırım. ben dayanamadım dr.u aradım saat 12:00 de bebişimi görmeye gideceğim. çok heyecanlandım şimdi. hepimize bebişlerimizle güzel günler :)
Selam arkadaşlar dr.dan geldim yeni. Kuzucuğumu gördüm. Maaşallah ne kadar büyümüş. Gelişimi çok güzelmiş. Dr. amcası baya bi izletti bize. Sormayın öldüm gülmekten taklalar atıyo bizimki. fotoğrafını zor yakaladı dr. Elleri kolları belirginleşmiş.
nazan yasadiklarina çok uzuldum.simdi ayni seyleri ben yasiyorum.goz gore gore kaybedicem bebegimi. geceleri gozume uyku girmiyor,her tualete gittigimde odum kopuyor dusuk yapicam diye.benimde agrim yok ama bu kanamalar hiç hayri alamet degil.bugun tam bir hafta oldu.Allaha emanet ettim bebegimi artik.ben elimden geleni yapiyorum ama doktorlar insan degil.sende yabanci ulkedemisin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?