2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


canım ya senin işinde zor bide çalışıyor musun ben çalıştığımı düşünmek bile beni yoruyot bu halde tatalım ilkinin kalbi durdu benden kaynaklanmıyordu zaten pek belirtimde yoktu doktor o zman hormonlar çalışmadığı için demişti demekki şimdi herşey yolunda da ondandan bulanıyor inşallah öyledir benim için dua edin arkadaşlar p.tesi ye kadar
 
tesekkurler barzey ben hala mucize bekliyorum olurda haftalar ilerledikçe belki tiksinirim diye.soylediklerini deneyeyim insallah ise yarar.
 
iKLİMSU dualarım sneinle arkadaşım...
Bende ilk bebeğimi 3,5 ay önce kaybetmiştim..Prematüre doğmuştu ama fazla yaşıyamadı..
Şimdi 5 haftalık hamileyim..
Bebeğimide görsem çok rahatlıcam inşallah..
 
tesekkurler barzey ben hala mucize bekliyorum olurda haftalar ilerledikçe belki tiksinirim diye.soylediklerini deneyeyim insallah ise yarar.

tabiiki sigara çok zarralı bebek için biz farkında olmadan o kadar çok zararlı şey tüketiyoruzki sigara kadar zararlı olan kafein ama vazgeçilmez ya bir bardak cola ya kahve ya nescafa yada patlıcan yemekleri yani çok sıkma kendini canım eminim sende en kısa zmanda bırakırsın benim bir arkadaşım tüm hamileliği boyunca günde 2-3 adet içti nur topu gibi bir oğluşu var hemde çok tataşlı o yüzden çok takıntı yapma en kısa zamanda sende iğranirsin ve bırakırsın önce karra ver sonra uygula :hooray:
 
evet canim keske oyle bir mucize olsa.ama sigaradan vazgeçemiyorum.sen nasil biraktin sirrini banada soyle.

acikcasi cok zorlandim bi arkadasimla telde konustum bana doktorun gunde 4 tane icmesine izin verdigini soyledi bende bundan cesaret alarak 2 yada 3 tane iciyordum ama icime kesinlikle cekmiyordum sonra erken dogum dusuk bebegin gelisimi gibi bi cok riskle karsi karsiya kalmaktansa birakayim gitsin dedim sende birak ozellikle bu ilk 3 ay cok onemli en azindan 3 ayi doldurana kadar birak belki sonra canin istemeyecek organ gelisimi icin cok onemli dusun bunu birakamam diyosanda icine cekme vede acik alanda ic ewde icme cunku icine cekmesen bile soluyosun ayni havayi.
 

canım benimde dualrım seninle ve bizim durumumuzda olan herkesle çok zor benim ki daha karnımda bir kez kalp atışını duyup kaybettim seninki daha zor gerçi allahım herşeyin sabrını veriyor bnede bir görsem rahatlayacağım keseyi gördüm geçen hafta normalde bu hafta gitsek bebek gözükecek ama doktor kesin olsun diye öbür haftaya randevu vredi allahım bu sefer kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
 
Arkadaşlar gebelik akvimlerimiz neden çıkm ıyor bir problem mi var acaba bilgisi olan var mı ,

sanirim tekrar eklememiz gerekiyor sistemden kaynaklanan bi hatayla yok olduklarini dusunuyorum. cok useniyorum sonra yapicam ben tekrar. kizlar 1 hafta giremiycem haftaya gorusuruz.
 
kapkara hayirli olsun canim bende dun duydum sesini ilk defa.ama gicik doktor fazla dinletmedi.sen kaç haftaliksin.ben sat gore 8 doktora gore 7 haftalik hamileyim.hangisini soylemeliyim bilmiyorum.

bize biraz dinletti sağolsun,valla çok garibime gitti,o benim yavrummu hala inanamıyorum...benim hamilelik haftam internetteki hesaplayıcılara göre başka çıkıyor,doktora göre başka,ultrasona göre başka,aşılama gününü baz alırsak başka çıkıyor...-tatlicadiarzu-neyse ki ben var olduğunu ve kalbinin attığını görüyorum...bugün doktorun söylediğine göre 8+3 üm...:CüvCüv:
 
kendine iyi bak ege-deniz .guzel bir hafta geçirmen dilegiyle.bu arada kizlar benim lekeler artik leke olmaktan çikti.resmen regl oluyorum ben ya doktor bebegin birseyi yok dedi.eeee neden oluyor o zaman.offff geçsede içim rahat etse.valla birsey olmasin diye iyice saldim kendimi evim almis basini gidiyorkafamçokkarıştı yalnizlik ne zor sey ben ailemin yaninda olmak istiyorum:çok üzgünüm:
 
kızlar allaha şükür bugun kalp sesını duydum pıtpıt seslı dınledım bı 5 sanıye cok güzel bir duygu allahım herkese yasatsın :teytey:
 

herkese iyi akşamlar.
kızlar ben annemin yanındayım.öğlen bi uyumuşum bu saatte kalktım.insanın ailesi gibisi yok vallaha.ne kadar çok yazışmışsınız kızlar böyle.
canım senin kanaman arttımı?nasıl olur doktorun iğne yada hap vermesi gerekmezmi kanamanın kesilmesi gerek.lekelenme ayrı kanama ayrı bişey diye biliyorum ben.ağrın falan yok dimi?sen herhangi bir şeyde hemen başka doktora yada kendi doktoruna git canım.allahım ikinizide korusun.
 
tekrar merhaba hepinize, listeye baktım ne çok 5 mart var. nüfus patlaması yaşanacak:) bu arada ben dün ilk kez kendimi gerçekten hamile gibi hissettim.nedeni minik bebişimin ultrasound da kollarını sallarken görmem. inanılmaz bişeydi. artık gerçek bir bebişe benzemiş dans eder gibi kollarını oynatıyordu :) allahtan kameraya çekmeyi akıl ettim. dün gece sabaha kadar tekrar tekrar izleyip ağladım. geç de olsa artık kendimi anne gibi hissediyorum. bu arada yaklaşık 3 saattir sağ kasığımda bacağıma kadar inen sızı gibi bir ağrı var. size de oluyor mu? telaşlanmak istemiyorum.
 

geçmiş olsun canım. İnşallah herşey gönlünce olur.Dua ediyorum kötü bişey çıkmasın.:Saruboceq:
 
kızlar allaha şükür bugun kalp sesını duydum pıtpıt seslı dınledım bı 5 sanıye cok güzel bir duygu allahım herkese yasatsın :teytey:

Gözünaydın canım. Allah kucağına almayıda nasip etsin. Ben daha o güzel sesi duyamadım.Sadece görebildim. Cuma günü tekrar kontrolüm var belki duyurur doktorum.
 

Canım gözün aydın darısı başıma. Benimkininde kollar bacaklar belirginleşmiştir. Şu cuma gelsede bi görsek.
 

geçmiş olsun canım. İnşallah herşey gönlünce olur.Dua ediyorum kötü bişey çıkmasın.:Saruboceq:

tesekkurler kizlar.agrim yok ama dedigim gibi resmen regl oluyorum ben.bir kaç kisi normal oldugunu bazi kadinlarda olabilecegini soyledi..ama ben yinde rahat degilim.bana normal gelmiyor açikcasi.dr gitmeye gelince arkadaslar burasi turkiye gibi degil kendi dr umdan once randevu almam gerekiyor.normalde benim randevum bugundu ama ben dun gittim korktugum için.adam beni muayene etti ama kizdi biraz.çok mu kanaman var dedi; hayir dedim.yarina kadar bekleyebilirdin dedi.bende korktugumu soyledim.eger çok kanaman olursa o zaman acile git dedi.iste boyle yani dr da gidemiyorum.en buyuk problemim dil ,acile kim gelecek benimle.offff her seferinde birilerine benimle gelin demeye de utaniyorum artik.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…