aaa canım ama öyle sadece karpuzla olur mu hiç?Yiyebildiğin,seni iğrendirmeyen şeylerden az ve sık sık yemen lazım.Bak ilki de düşük olmuş,buna gözün gibi bak annesi:1hug: Ben de şuan acıktım artık ve bulanmaya başladım ama mesayim olduğu için yemeğe kadar 1 tane şeftaliyle durmak zorundayım :çok üzgünüm:
tesekkurler barzey ben hala mucize bekliyorum olurda haftalar ilerledikçe belki tiksinirim diye.soylediklerini deneyeyim insallah ise yarar.
evet canim keske oyle bir mucize olsa.ama sigaradan vazgeçemiyorum.sen nasil biraktin sirrini banada soyle.
iKLİMSU dualarım sneinle arkadaşım...
Bende ilk bebeğimi 3,5 ay önce kaybetmiştim..Prematüre doğmuştu ama fazla yaşıyamadı..
Şimdi 5 haftalık hamileyim..
Bebeğimide görsem çok rahatlıcam inşallah..
Arkadaşlar gebelik akvimlerimiz neden çıkm ıyor bir problem mi var acaba bilgisi olan var mı ,
canım hayırlı olsun maşallah sağlıkla dünyaya gelsin işallah :)
kapkara hayirli olsun canim bende dun duydum sesini ilk defa.ama gicik doktor fazla dinletmedi.sen kaç haftaliksin.ben sat gore 8 doktora gore 7 haftalik hamileyim.hangisini soylemeliyim bilmiyorum.
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz umarım güzel hamilelik ve keyifli gün geçiririz
KAPKARA GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAH KUCAĞIMIZA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞALLAHHHHHHHHH....
kendine iyi bak ege-deniz .guzel bir hafta geçirmen dilegiyle.bu arada kizlar benim lekeler artik leke olmaktan çikti.resmen regl oluyorum ben ya doktor bebegin birseyi yok dedi.eeee neden oluyor o zaman.offff geçsede içim rahat etse.valla birsey olmasin diye iyice saldim kendimi evim almis basini gidiyorkafamçokkarıştı yalnizlik ne zor sey ben ailemin yaninda olmak istiyorum:çok üzgünüm:
kendine iyi bak ege-deniz .guzel bir hafta geçirmen dilegiyle.bu arada kizlar benim lekeler artik leke olmaktan çikti.resmen regl oluyorum ben ya doktor bebegin birseyi yok dedi.eeee neden oluyor o zaman.offff geçsede içim rahat etse.valla birsey olmasin diye iyice saldim kendimi evim almis basini gidiyorkafamçokkarıştı yalnizlik ne zor sey ben ailemin yaninda olmak istiyorum:çok üzgünüm:
kızlar allaha şükür bugun kalp sesını duydum pıtpıtseslı dınledım bı 5 sanıye cok güzel bir duygu allahım herkese yasatsın :teytey:
tekrar merhaba hepinize, listeye baktım ne çok 5 mart var. nüfus patlaması yaşanacak:) bu arada ben dün ilk kez kendimi gerçekten hamile gibi hissettim.nedeni minik bebişimin ultrasound da kollarını sallarken görmem. inanılmaz bişeydi. artık gerçek bir bebişe benzemiş dans eder gibi kollarını oynatıyordu :) allahtan kameraya çekmeyi akıl ettim. dün gece sabaha kadar tekrar tekrar izleyip ağladım. geç de olsa artık kendimi anne gibi hissediyorum. bu arada yaklaşık 3 saattir sağ kasığımda bacağıma kadar inen sızı gibi bir ağrı var. size de oluyor mu? telaşlanmak istemiyorum.
herkese iyi akşamlar.
kızlar ben annemin yanındayım.öğlen bi uyumuşum bu saatte kalktım.insanın ailesi gibisi yok vallaha.ne kadar çok yazışmışsınız kızlar böyle.
canım senin kanaman arttımı?nasıl olur doktorun iğne yada hap vermesi gerekmezmi kanamanın kesilmesi gerek.lekelenme ayrı kanama ayrı bişey diye biliyorum ben.ağrın falan yok dimi?sen herhangi bir şeyde hemen başka doktora yada kendi doktoruna git canım.allahım ikinizide korusun.
geçmiş olsun canım. İnşallah herşey gönlünce olur.Dua ediyorum kötü bişey çıkmasın.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?