2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi baktım listeye:)) ellerine sağlık bu arada beni de eklemişsin . inşallah miniğin hareketlerini görürsün. muhteşem bir duygu. forumda tecrübeli hamişlerden ultrason öncesi tatlı şeyler yemenin bebeği hareketlendirdiğini okumuştum. bebeğe ulaşan şeker yüzünden neşeli oluyorlar sanırım :)
 
şimdi baktım listeye:)) ellerine sağlık bu arada beni de eklemişsin . inşallah miniğin hareketlerini görürsün. muhteşem bir duygu. forumda tecrübeli hamişlerden ultrason öncesi tatlı şeyler yemenin bebeği hareketlendirdiğini okumuştum. bebeğe ulaşan şeker yüzünden neşeli oluyorlar sanırım :)

Evet canım ekledim inşallah doğum haberinide alırız burdan sağlıkla.
Tatlıyı sevmesemde giderken yemeyi düşünüyorum. İnşallah kıpır kıpır görürüm kuzucuğumu.
Ben 10+1 im bugün.
 
tesekkurler kizlar.agrim yok ama dedigim gibi resmen regl oluyorum ben.bir kaç kisi normal oldugunu bazi kadinlarda olabilecegini soyledi..ama ben yinde rahat degilim.bana normal gelmiyor açikcasi.dr gitmeye gelince arkadaslar burasi turkiye gibi degil kendi dr umdan once randevu almam gerekiyor.normalde benim randevum bugundu ama ben dun gittim korktugum için.adam beni muayene etti ama kizdi biraz.çok mu kanaman var dedi; hayir dedim.yarina kadar bekleyebilirdin dedi.bende korktugumu soyledim.eger çok kanaman olursa o zaman acile git dedi.iste boyle yani dr da gidemiyorum.en buyuk problemim dil ,acile kim gelecek benimle.offff her seferinde birilerine benimle gelin demeye de utaniyorum artik.

beatrise ben de bir hafta önce kanama yaşadım. doktor bir hafta evde dinlen dedi. progesteron verdi hala kullanıyorum. kanamanın bir çok nedeni olurmuş. ama düşük olması için mutlaka yanında ağrı olması gerekirmiş. ve tabii ki parça gelmesi de belirtilerden biri. kanın rengi parlak kırmızı ise yeni bir kanamayı , kahverengi gibiyse bitmiş bir kanamayı gösterirmiş. ben ultrasondan kanama olan bölgeyi gördüm. plesantanın yerleşmesiyle alakalı bir kanamaydı. 8. haftalarda olan ve plesantal shift kanaması denen bir kanama. bir hafta boyunca kafayı yedim teleştan ama bunun bir çok hamişte olduğunu öğrenince rahatladım. merak etme bence olumsuz düşünceleri at beyninden. bunları hamişlerin neredeyse yüzde ellisi yaşıyor canım.
 
tesekkurler luffee.umarim ogledir.ama bana hap vermedi doktor.sadece yat dinlen dedi.bilmiyorum beklicem geçmesini.bir dahaki randevum ayin 30 unda zaten.
 
tesekkurler barzey ben hala mucize bekliyorum olurda haftalar ilerledikçe belki tiksinirim diye.soylediklerini deneyeyim insallah ise yarar.

günde kaç tane içiriyorsun beatrise.benim yakın bir arkadaşım hamileliğinde resmen sigaraya aş ermişti.doktoru en fazla 5 tane dediğini hatırlıyorum.
 
arkadaslar icmeyin demek cok itici geilyor biliyorum ama yapmayin yaasenağlama
allah korusun bebeginiz ilerde astim bronsit yasasa,sizin sigara icmenizle hicilgisi olmasa bile bu suphe icinizi yiyip bitirmezmi?
ben 10yil ictim.korunmayii birakmadan 3 ay once biraktim.hala canım cok istiyor ama icmiyorum,insallah sizde icmezsiniz.cok zor biliyorum,allah yardim etsin unutmaniza.
 
sevgili beatrise bende önceden günde 1 paket civarı sigara içiyordum:eek:klava::eek:klava::eek:klava:, önceden dediğim hamile kaldığımı öğrenmeden. ve bende de mide bulantısı yada tiksinme kesinlikle yok. ama iş şartlanmayla bitiyor. ben yıllardır hep hamile olduğumu öğreneyim bırakacağım derdim, çok şükür sözümüde yerine getirebildim. kendime değil ama bebeğime kötülük yapıyorum düşüncesi, onun herhangi bir problemle doğma olasılığı, erken doğum riski vs. vs. bunları düşündükçe iyice isteksizleştim. ilk başlarda tüh ya dediğim bile oldu yalan değil. ama artık canım istemiyor, tiksinmiyorum da. canım benim bak kanamam da var diyorsun, senin daha çok dikkat etmen gerekir.şu günlerde bebişlerin organlarının tamamı oluşmaya başladı biliyorsun değil mi? dediğim gibi iş senin iradende bitiyor. SEN BU İŞİ BAŞARIRSIN :lepi::lepi:
söylediklerimide sakın yanlış anlama aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum :1hug: a.s.a.s.
 
kizlar benim migde bulantilarim geciyor galiba 2 gundur bulanmiyorum 10+2 oldum bir yerde okumustum bu haftalarda bulantilar geciyormus diye dogruymus:teytey:[/QUOTE

benim hamileliğimin ilk başlarında halsizlikle birlikte 2 gün mide bulantım oldu..başkada görmedim...allaha şükür mide bulantısı olmaması iyi bişeymiş inşallah olmaz bundan sonrada olsa olurdu herhalde 7+2 oldum çünkü...:dance:

inslh olmaz canim benim 7 haftalik olana kadar yoktu 3-4 haftadir cekiyordum birkac gundur kesildi cok sukur:) inslh seninde baslamaz:Saruboceq:
 
haklisin kizlar.aslinda bende hep hamile kalirsam birakirim diyordum ama yapamadim.benim esimde çok içiyor ben unutmaya çalissam bile onu içerken gorunce dayanamam gibi geliyor.ama birakicam insallah.albanian canim 2 gunde bir paketi çiyorum ben, bazen 3. gune de kaliyor.aslinda ben bir yildir basladim bakiyorum 10 yildir içenler bir çirpida birakiyor da bana ne oluyor diyorum.yok yok birakicam.(yani insallah :Saruboceq: )
 
Hepinize günaydın arkideşleeeeeeer.
Gününüz bulantısız ve sorunsuz geçsin inşallah. Hayırlı haberler alalım inşallah.
 
kizlar hamile kaldigimdan beri sabahlari erken kalkiyorum.halbuki sabah uykusunu çok severim.sizde de oluyor mu?
 
arkadaşlar hepinize günaydın sabah işlerini halledip anca yazabiliyorum.Hepinize güzel bir gün diliyorum.Ben de hamilelik takvimi yapıcam ama korkuyorum nedense yaparsam bişey olur diye iyice saçmaladım artık :KK43:
 
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum. malum mide sorunları... bilgisayar başına geçiyordum ama tüm yazılanları bile okuyamadan midem altüst oluyordu ve yatmak zorunda kalıyordum. yine de elimden geldiğince takibe çalıştım.
aramıza birçok yeni arkadaş katılmış. hepiniz hoşgeldiniz ve sorunsuz bir hamilelikten sonra allah kucaklarımıza da almayı nasip eder inşallah.
ayrıca bebeklerini kaybeden arkadaşlarımıza da çok üzüldüm. allah sabır versin en kısa zamanda müjdeli haberlerini bekliyoruz.
 
kizlar hamile kaldigimdan beri sabahlari erken kalkiyorum.halbuki sabah uykusunu çok severim.sizde de oluyor mu?

aynen canım eskiden 11 lerde zor kalkardım. tatil olsada yatsam sabahları derdim. ama dediğin gibi şimdi sabah erkenden gözlerim açılıyor. kurulmuş saat gibi. sonrada zorluyorum zorluyorum uyuyayım diye ama bir türlü uyuyamıyorum. bu da beni sinir ediyor. sabahları uyumak istiyorum benn....
 
Güzel hamişler herkese günaydinnnnnnn
canim acayp brokoli istiyoooo ama yokk ne yapcam bilmiyorum ilk defa oluyooo bu sabah sizde varmi böyle
 
kizlar hamile kaldigimdan beri sabahlari erken kalkiyorum.halbuki sabah uykusunu çok severim.sizde de oluyor mu?

kesinlikle ben de :mymeka::mymeka::mymeka: sözde hamilelikte uyku gelirmiş benim olanıda kaçıyor. yaz tatilindeyim eskiden uyurdum şimdi en geç 09:30 dedin mi ayaktayım. ne olacaksa :eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava: gerçi akşamda erken yatıyorum ama yine de öğlene kadar miskin miskin uyumak güzeldi hihoyyythihoyyythihoyyyt

bu arada takvimlerimiz geri gelmiş pek de güzel olmuş, çok sevindim heyecanlanıyorum ben orda günleri görünce.
 
X