2 kılo aldım :):) kalp atısı yarın ınsaallah ben garantı olsun dıye bu zamana kadar bekledım benım kasık agrılarım batıcı tarzda oluyor canım bırde adet agrısı gıbı oluyor kasık agrıları konusunda doktorum normal dedı canım zaten kıloluyum bılmıyorum dogumu kac kıloyla yaparım :roflol: a.s.
ben kilo almadımda vermedimde ama göbişim var şiş gibi, azıkda popom genişledi yatmaktan herhalde. pantolonlarım olmamaya başladı çoktan. benim dr. kilo konusunda disiplinli ayda 1 kilo diyor inşallah uyabilirim. iştahım pek yok bugünlerde ama birkaç ay sonra ne olurum bilmiyorum. okullar açılmadan hamile pantolonu almak lazım. siz başladınız mı hamilelik pantolonu giymeye?
Merhaba babyfacee,fato83,Kızıldeniz ve Betül19 arkadaşlarıma.s.Ben de cumartesi doktordaydım, duyduk kalbinin atışını.Rabbim o ne güzel bir duygusenağlamaİnsan kulağının duyduğu,duyabileceği en güzel melodi:roflol:Bize nasip oldu,dilerim isteyen herkes yaşar bu mutluluğu...
Babyfacee çim hakkaten harika bir mucize bu.Doktorun yanında utanmasam ağlayacaktım inanki.İnşallah Allah sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder.Baksana Ankara da bir fakülte hastanesinde 1 ay içinde 27 bebek ölmüş enfeksiyon kapmışlar miniklerim((
merhaba arkadaşlar dün 24 saat nöbet tuttum yazamadım şuan ne hissettiğimi bende bilmiyorum ümitle ümitsizlik arasındayım dün tam 8 haftalıktı tekrar baktık kalp atımı yoktu en son çare bizim klinik şefi doçent yarın akşam o bakacak duymuş üzülmüş gelsin ben bakacağım demiş çok iyi bir hekim sorunun ne olduğunu hemen anlar artık son nokta o!inşallah dua edin bana yarın meleğimin kalbinin attığını göreyim belki geç döllenmedir diyorum rabbim hayırlısını versin şu arada bana mesaj yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum isimlerinizi tek tek yazmak isterdim ama fazlayız destek olduğunuz için sağolun !enel ve beatrise kendinize ayrıca dikkat edin inşallah yarın 19 sularında hayırlı haberlerle dönerim allaha emanet olun
amin canım inşallah.ben de onun için dua ediyorum.Dün gece de hiç iyi bir rüya görmedim.Allah hayırlara çıkarsın inşallah.Çamurlardan yürüdüm hep, bir ara düştüm dizim çamura bulandı, sonra düzlüğü çıkınca temizledim onu falan böyle garip bir rüyaydı:çok üzgünüm:
adayadayı sen nekadarlıksın ben 4+6 yım
canım benim dualarımız seninle...hadi güzel haberlerini bekliyoruz,bebişi Allaha emanet et ve umutla bekle,tamammı....a.s.
ben bucadayım canım.tahir özgüder beye gittim önce.tabii gayet memnun kaldım.çünkü kanamadan dolayı bebeği göremedik tahir bey deneyimiyle tam sonuç almadan müdahale yapmadı.ama biraz pahalı o yüzden bıraktım kendisini.şimdi şükran kopal a gidiyorum.ondan da memnunum canım.sen kimlere gittin?