selam kızlaaaaar !!! Cumartesi doktordaydık, evet miniğimin sesini duydum sonunda şükürler olsun Allahıma:Saruboceqoktorumuz bazı kan ve idrar tahililleri istedi.Bu sabah onları vermek için hastanedeydim,herşey yolunda çok şükür.
amin canım inşallah.ben de onun için dua ediyorum.Dün gece de hiç iyi bir rüya görmedim.Allah hayırlara çıkarsın inşallah.Çamurlardan yürüdüm hep, bir ara düştüm dizim çamura bulandı, sonra düzlüğü çıkınca temizledim onu falan böyle garip bir rüyaydı:çok üzgünüm:
canım hamilelikte bu tarz rüyalar görülebiliyormuş, hayır olsun inşallah, hayra yormak lazım rüyayı. sıkıntılarından kurtuluyorsun işte ne güzel. takma kafanı hiç.klava:
merhaba arkadaşlar dün 24 saat nöbet tuttum yazamadım şuan ne hissettiğimi bende bilmiyorum ümitle ümitsizlik arasındayım dün tam 8 haftalıktı tekrar baktık kalp atımı yoktu en son çare bizim klinik şefi doçent yarın akşam o bakacak duymuş üzülmüş gelsin ben bakacağım demiş çok iyi bir hekim sorunun ne olduğunu hemen anlar artık son nokta o!inşallah dua edin bana yarın meleğimin kalbinin attığını göreyim belki geç döllenmedir diyorum rabbim hayırlısını versin şu arada bana mesaj yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum isimlerinizi tek tek yazmak isterdim ama fazlayız destek olduğunuz için sağolun !enel ve beatrise kendinize ayrıca dikkat edin inşallah yarın 19 sularında hayırlı haberlerle dönerim allaha emanet olun
canım ben 8 hafta oldum ama hala belırtı yok tek uyku halı ve kasık agrısı var bizde böyle rahat gecırecegız gebelıgı ınsaallah :asigim::CüvCüv::lepi:merhabalar hamişler!!!
babynurse dularım seninle inşaah canlanır yavrun
kızlar ya bi şey sorcam ben 4+6 günlük hamileyim ama gebelik zorluklarını hiç yaşamıyorum bu normal mi?yani kasığım çok çok hafif ağrıyor bunun dışında bi değişiklik yok ne dersiniz sizin 4 lü haftalarda durumunuz nasıldı?
merhaba arkadaşlar dün 24 saat nöbet tuttum yazamadım şuan ne hissettiğimi bende bilmiyorum ümitle ümitsizlik arasındayım dün tam 8 haftalıktı tekrar baktık kalp atımı yoktu en son çare bizim klinik şefi doçent yarın akşam o bakacak duymuş üzülmüş gelsin ben bakacağım demiş çok iyi bir hekim sorunun ne olduğunu hemen anlar artık son nokta o!inşallah dua edin bana yarın meleğimin kalbinin attığını göreyim belki geç döllenmedir diyorum rabbim hayırlısını versin şu arada bana mesaj yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum isimlerinizi tek tek yazmak isterdim ama fazlayız destek olduğunuz için sağolun !enel ve beatrise kendinize ayrıca dikkat edin inşallah yarın 19 sularında hayırlı haberlerle dönerim allaha emanet olun
canım hayırlı olsun ınsaallah sorunsuz bır gebelık gecırırız cümleten a.s.Selam kızlar bende 30 mart inşallah şuan 5+6 hamileyim yeni öğrendim...
Henüz bebeğimi göremedim 2 hafta sonra dedi doktorum dua edin ne olur..
inşallah herşey yolunda gidicek bu sefer..
kizlar salakca olcak belki ama bisey sorcam
sat a gore 6+2 hamileyim
yani bu 7 haftalikmi 6 haftalikmi oluyor
yedinci haftanın içindesin altıncı haftayı bitirmişsin
merhabalar hamişler!!!
babynurse dularım seninle inşaah canlanır yavrun
kızlar ya bi şey sorcam ben 4+6 günlük hamileyim ama gebelik zorluklarını hiç yaşamıyorum bu normal mi?yani kasığım çok çok hafif ağrıyor bunun dışında bi değişiklik yok ne dersiniz sizin 4 lü haftalarda durumunuz nasıldı?
canım ben 8 hafta oldum ama hala belırtı yok tek uyku halı ve kasık agrısı var bizde böyle rahat gecırecegız gebelıgı ınsaallah :asigim::CüvCüv::lepi:
tesekkur ederim babyface bugun doktorda randevum var
ceba gorebilirmiyim bebegimi ve kalp atslari duyulurmuki yoksa erkenmi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?