kız naber nasıl gidiyor hamişlik...varmı bulantı falan...bende çok çok az var bütün belirtilerden...layhayhoy salı günü randevum var doktorla bakalım inş bebiş büyümüştür....senin büyüklüğü falan ne kadar bebişin...bide kalp atım hızı...?? ay ne çok soru sordum.....
bugüm dinletmediki bebişim bize doru düzgün kalp atışını, geçenkinde uzun uzun dinlemiştim ama bu sefer büyümüş kızlar. bebeğe benziyordu, hareketliydi. daha evvel ultarsonda ne kadar heyecanlansanda bebeğe direk benzetemediğin için ne bileyim daha farklıydı işte. ama bu sefer..ordaydı ya.. gözlerim doluyo yeniden düşünürken..
bugüm dinletmediki bebişim bize doru düzgün kalp atışını, geçenkinde uzun uzun dinlemiştim ama bu sefer büyümüş kızlar. bebeğe benziyordu, hareketliydi. daha evvel ultarsonda ne kadar heyecanlansanda bebeğe direk benzetemediğin için ne bileyim daha farklıydı işte. ama bu sefer..ordaydı ya.. gözlerim doluyo yeniden düşünürken..
hamişlik iyi canım hep böyle olacaksa sırnaşık şeysırnaşık şey bir sıkıntım yok şükür 3 gün midem ekşidi- yandı oda bitti. benim bebiş 0,83 cm olmuş teyzesi:CüvCüv::CüvCüv: kalp atışını duydum ama dr. a dakikada kaç diye sormadım aklıma gelmedi işin açıkçası kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ama iyi atıyordu güp güp güp. hadi bakalım git sende salı günü, hayırlı haberlerle gel.
evet çokk şükretmeliyiz. bugün onu orda dans ederken görünce aklımdan başka hiçbir şey geçmedi. bi de kadın olarak ne şanslı olduğumuzu düşündüm. halbuki bazen "bende şans olsaydı annemden erkek doğardım"gibi cümnleleri çoğumuz kurarız. am bugün dedim ki hayır, bu Allhın kadınlara bahşettiği birşey ve en güzel şey..
mart annelerini görünce geldim bende benimde doğum 28 mart inşallah
arkadaşlar benimde 19 mart 2009 inşallah.ikinci gebeligim.1.kalp atımı olmadıgı için alınmıştı.şuanda 7+2 haft.kalp atımını gördügümde gözümden yaş geldi sevinçten,heyecandan resmini bile almayı unutmuşum olsun iyi olsunda.
arkadaşlar benimde 19 mart 2009 inşallah.ikinci gebeligim.1.kalp atımı olmadıgı için alınmıştı.şuanda 7+2 haft.kalp atımını gördügümde gözümden yaş geldi sevinçten,heyecandan resmini bile almayı unutmuşum olsun iyi olsunda.
Selam kzılar sizler ne güzel kalp atışlarını duymuşsunuz maşallah..Biz bu perşembe ya da cuma gideceğiz..geçen perşembe keseyi görebildik..Dua edin de kalp atışını da duyayım sizler gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?